Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מחפש רכב בסכום של 20k...אני נורא אוהב הונדה סיויק .96

אבא של חבר שלי מוסכניק ומחפש לי רכב ומצא הונדה סיויק 96 עם תאונה בשלדה הוא אמר שהוא נסע על הרכב והרכב יציב ואין לו שום בעיה שנראת לעין או מורגשת בנהיגה.

עדיין לא עשינו בדיקה הבנאדם מבקש על הרכב 17 במקום 27 האם שווה לבדוק את העניין או בכלל להתרחק?הרכב עם 160000 ק"מ וחוץ מהתאונה לפי מה שידוע לי הוא במצב טוב...

מה אתם אומרים?

תודה רבה

פורסם

נכון.

לא רציתי שתקבעו מה חומרת הפגיעה רציתי לדעת אם יש סוג של פגיעה שיהיה כדאי לקנות את הרכב או שכל פגיעה בשלדה אפילו הפגיעה הכי קטנה שגרמה נזק קטן לשלדה אז זה מסוכן ולא להתקרב לרכב?

תודה רבה.

ואניי מצטער אם מקודם ניסחתי את עצמי לא טוב

פורסם

כל עוד הפגיעה היא בקצוות, ועד גבול מסוים אין שום בעיה בטיחותית, בתנאי כמובן, שהתיקון נעשה בצורה איכותית.

הבעיה מתחילה כאשר הפגיעה היא בין שני הסרנים, קדמי ואחורי, כלומר פגיעת אמצע שילדה, אז יש בעיה של קריסת המרכב בזמן תאונה, ופגיעה בהתנהגות הכביש בכלל, סימנים המעידים על כך" שחיקה מוגברת ולא אחידה של הצמיגים-קדימה ואחורה, פרונט עקום אחרי מיליון ואחד תיקונים וכו'.

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

פורסם

זה תמיד אותו סיפור. מקסימום אוטו במינימום כסף, למרות אפילו ליקויים בטיחותיים.

אני מאמין שבעל הרכב לא היה מוריד כ"כ הרבה, אילו הפגיעה לא הייתה בעלת משמעות גבוהה.

ממליץ לעשות חיפוש, יש סרטון של יוטיוב בפורום על שני פוקוסים, אחד עם פגיעת שלדה ואחת מקורי ולראות מה התוצאות של התנגשות חזיתית שהדגימו. אחרי זה תחליט אם אתה צריך דבר כזה.

בנוסף, לא רשמת מה בדיוק סוג הפגיעה. אם אתה כ"כ רוצה לקנות את הרכב, קח למכון בדיקה, אם הפגיעה שתצא היא בעלת משמעות גבוהה (לפי המחיר, רוב הסיכויים - כן), חפש רכב אחר.

המשמעות היא לא רק שיש מקום חלש בשלדה שמתחו, ריתכו וכד', המשמעות שיש פגיעה בגאומטרייה של רכב. לא מאמין שבארץ יכלו לתקן כמו שצריך. המשמעות של פגיעה בגיאומטרייה, שצמיגים וחלקים אחרים לא מתבלים באופן שווה, בנוסף כמובן למשמעות בטיחותית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...