Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נסעתי על שני פונטויים , שניהם עם מעט קילומטרים לטענת בעליהם (עד 80 אלף)

באחד מהם המנוע כבר דולף שמן וניתן לראות זאת על המנוע (המוכר גם החליט לסוע אלי אל תחנת האוטובוס הגם שהיא מרחק 50 מ"ר )

שני המנועים סחבו טוב בהרבה ממנועים של קילומטרז גבוהה אך שניהם סחבו דומה הגם שאחד אמור להיות 80כ"ס לעומת השני שאמור להיות עם 60כ"ס. - האם סביר ירידת כח כה חזקה (מנוע חזק דומה למנוע חלש בהרבה) וסביר דליפת שמן?

מעונין לקנות סקודה ידנית או פונטו/פנדה אוטמט/רגיל

פורסם

בוא ננסה לעשות קצת סדר בברדק שעשית כאן. אני גם מקווה שהבנתי אותך נכון.

קודם כל תבדיל בין דגמי YOUNG, FUN ו CLUB לבין דגמי ACTUAL, ACTIVE ו DYNAMIC.

הראשונים הינם מהדגמים שלפני מתיחת הפנים, כלומר עד האמצע הראשון של 04. נקראים Mk2

השאר הם הדגמים שלאחר מתיחת הפנים, כלומר מהאמצע השני של 04 והלאה (עד דגמי הגרנדה פונטו). נקראים Mk2b.

רמות הגימור זהות בשמם, אך הכינויים שונים. מכאן אני חושב נובע הבלבול שלך.

אני לא בקיא במחירונים, אבל סביר להניח שדגם CLUB 04 יתומחר נמוך יותר מדגם ACTIVE 05 נניח. שניהם משנתונים שונים, ורכבים שונים באופן כללי.

לגבי איבזור כזה או אחר:

בדגמי CLUB / DYNAMIC - רמת גימור ELX, יש תיבת הילוכים רציפה או תיבת הילוכים ידנית. ניתן לכוון את מושב הנהג גם לגובה (ראיתי ששאלת גם לגבי זה). רמת האיבזור הזו מגיעה רק עם מנועי 16 שסת', 80 כ"ס, 1242 סמ"ק.

בדגמי FUN - רמת גימור SX יש תיבץ הילוכים ידנית בלבד. מגיעה רק עם מנועי 8 שסת' 60 כ"ס, 1242 סמ"ק.

בדגמי ACTIVE - גם כן רמת גימור SX, יש תיבת הילוכים רובוטית או תיבת הילוכים ידנית. מגיעה עם מנועי 8 שסת' 60 כ"ס.

שים לב ששתיהן מאותה רמת גימור, אך הכינויי שונה. כמובן משנתונים שונים Mk2 ו Mk2b כמו שרשמתי למעלה.

בדגמי YOUNG / ACTUAL - רמת גימור S יש תיבת הילוכים ידנית בלבד. מגיעה רק עם מנועי 8 שסת' 60 כ"ס, 1242 סמ"ק.

אני מקווה שזה עזר קצת.

!AWDSOME

• תוכן חדש...