Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש אוטו דיזל אמין וכמה שיותר חדש מפנק וכו'- בקיצור: מה שמחפשים באוטו.

מקריאת הרבה חומר הגעתי לכלל הבנה שעלי ללכת על אחד מאלו.

אשמח לשמוע המלצות או\ו קטילות על מי מהם. בתוספת הסברים

פורסם

המלצה שלי שלקו הגמר תגיעה מכונית עם כמה שפחות קילומטרים על מד אוץ וללא עבר של מונית או חברה.

בדחיפות -זה לא טוב:

כאשר תתחיל לחפש קורדובה\פולו\קסארה דיזל אתה תגלה קילומטראז' עדיר, לא מפרטי ומצב ירוד של הרכבים.

צריך זמן וסבלנות בשביל למצוא משהו שווה

קסארה היא יותר נוחה, יותר מרווחת.

קורדובה\ פולו (זה אותו הרכב) יותר עמידה וקצת יותר חיסכונית.

היתה לי פולו SDI במשך 5 שנים וגילתה אמינות מצויינת.

בסביבות 230 אלף ק"מ מתחילים לתקן כל מיני דברים.

היקרים שבינהם -משאבת הזרקה ומערכת מיזוג.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מציע לך לרכוש את אחת הקסארות שעוד נמכרות בלובינסקי טרייד. שנת 2004, 35 אלף ש"ח בערך.

הק"מ אכן מטורף, אני קניתי אחת שנת 98 עם 290 אלף ק"מ, לפני שנה - וזה היה נחשב סביר ביותר. ממש אי אפשר היה למצוא אחת שלא הייתה מונית או לימוד נהיגה בעברה, ובטח לא עם פחות מ-500 אלף ק"מ.

האוטו עצמו נוח ומפנק בטירוף. מחר בבוקר אני נוסע עם הקסארה לאילת ואני בטוח שתהייה נסיעה חלקה ונעימה.

פורסם

לא יצא לי לנסוע בקסארה דיזל, רק בנזין 1.6 ויש לי התרשמות מאוד טובה מהרכב - נוח, מושבים נוחים ושקט. לפי דעתי מוצלח הרבה יותר מ-C4, במיוחד מבחינת הנוחות.

מבחינת קורדובה SDI, רכב מזעזע בנסיעה, קופצני, כל הזמן רועד (לא רק בגלל מנוע), גימור פנימי מאוד פלסטי וכל הזמן יש לי רושם שרכב הזה עומד להתפרק (לפחות אקזמפלרים שנסעתי עליהם שעברו מעל 400K ק"מ).

לפי דעתי סיאט טולדו או סקודה אוקטביה הרבה יותר טובות מקורדובה בכל מובן אפשרי מבחינת נהג ונוסעים. מבחינת קסארה, אני לא מכיר את הגימור של גירסת הדיזל, אבל מדגם בנזין יש לי רשמים חיוביים מאוד.

אם הייתי צריך לבחור היום דיזל, הייתי בוחר אוקטביה TDI ידנית.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כמי שמחזיק שתי קורדובות SDI, אני חולק על דעתך. אמנם הרכבים שלי הם בסביבות 250K, אבל הם לא רועשים יותר מהקסארה דיזל (שהיתה לנו), ואמינים בהרבה. לגבי תחושת הפלסטיות וההתפרקות - עם תחושות סוביקטיביות לא ניתן להתווכח.

במחירון הנמוך הנוכחי שלהן, הן אחת הקניות המשתלמות בשוק של רכבי יד שניה היום.

פורסם

מכיון שלא תמצא קילומטראז' נמוך אתה צריך לחשוב על מחיר חלפים.

ומכיון שגם הפולו וגם הקורדובה תשחט אותך בחלפים, אני ממליץ לכיוון הקסארה, וזאת מעבר לנוחות נסיעה, ואופציה לטורבו שאז כבר מדובר על רכב עם הרבה כח יחסית, ומאוד אמין עם הוא מטופל טוב.

• תוכן חדש...