Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פתאום בא לי קצת לגוון אז החלטתי להחליף (או לא) את המאזדה 3 שלי.... האפשרויות שלי כרגע הם:

1) פורד פוקוס 1.6 אוט', שנת 2004, 60.000 ק''מ, דגם GHIA. למי שמכיר, זהו דגם מפואר וממש שווה.

4 כריות אויר, יד 1, חישוקים מקוריים "15, שמורה בהחלט.

2) מאזדה לאנטיס 2.0 אוט', שנת 2004, 70.000 ק''מ.

4 כריות אויר, סאן רוף, שמורה כמובן.

3) להשאר עם המאזדה 3 שלי, 1.6 אוט', שנת 2005, 70.000 ק''מ

6 כריות אויר, חוץ מזה רגלה לחלוטין ("קומפורט").

מה אתם אומרים? יש דעות?

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

הלאנטיס מיושנת, ולמרות היתרון בהספק לא היתי מחליף בה את ה-3. הייתה לי פוקוס, הייתה לי מאזדה ולמען האמת, הייתי נשאר עם ה-3 במקומך - הפוקוס לא מהווה "התקדמות" (אולי אם היא הייתה ידנית) .

PUG-306 XSI MK2

פורסם

לאנטיס נחותה משמעותית מ-3. פוקוס דור קודם אמנם נוחה יותר, אך לא תהווה התקדמות ברוב המאפיינים (למעט אולי אבזור וקצת יותר מרווח).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

ההתקדמות זו לא המטרה כרגע, אם הייתי מתקדם אז רק לאקורד. אולי עוד חצי שנה - שנה.

נכון לעכשיו אני פשוט רוצה להחליף ולגוון, כי אם ה"3" אני כבר שנתים וחצי. השאלה אם באמת האופציות שציינתי הן שוות או לא. אפילו לא מהבחינה הכספית, כי כרגע לא מענין אותי קצת להפסיד או להרוויח.

ציינתם שלאנטיס היא מיושנת, ותודה על התגובות. האם מבחינת הנהיגה היא תהיה עדיפה, או כ"חבילה" היא תהיה פחות אטרקטיבית מה שיש לי עכשיו?

ולגבי הפוקוס, השיקול הוא רק מפני שזה הדגם GHIA, אני מאוד אוהב אותו.... מפנק ויפה... האקזמפלר הספציפי עשה כ-12.000 ק''מ לשנה ממוצע, ויד1 פרטי.

ולגבי הבטיחות... ל"3" יש 6 כריות אויר, ושני הדגמים האחרים לוקים בוילונות צד. האם זהו שיקול שיכול חד משמעית לוותר על הפוקוס והלאנטיס? (למרות המנוע חזק יותר בלאנטיס)

פורסם

לאנטיס נחותה משמעותית מבחינת נהיגה.

פוקוס - תזכיר לי מה ההבדל בין הג'יה ל-3 שלך מבחינת אבזור?

אם הבטיחות חשובה לך, ברור שה-3 תהיה עדיפה במובן הזה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
פוקוס - תזכיר לי מה ההבדל בין הג'יה ל-3 שלך מבחינת אבזור?

גיאה: 2 כריות אויר + 2 כריות אויר צדדיות

מאזדה: 2 כריות אויר + 2 כריות אויר צדדיות + 2 וילונות

גיאה: צלחות קד' + דרמים אח'

מאזדה: צלחות קד' + אח'

גיאה: חישוקים קלים עם צמיגים "15

מאזדה: חישוקים קלים עם צמיגים "16

גיאה: רדיו דיסק

מאזדה: רדיו דיסק "בילט אין" + שליטה מההגה

גיאה: מזגן

מאזדה: בקרת אקלים

גיאה: סלון בז' + דש בורד שחור משולב קרם + דיפוני דלתות וסלון רך ונעים

מאזדה: הכל שחור :lol:

בעצם אלה ההבדלים המשמעותיים בעיניי.....

פורסם
פתאום בא לי קצת לגוון אז החלטתי להחליף (או לא) את המאזדה 3 שלי.... האפשרויות שלי כרגע הם:

1) פורד פוקוס 1.6 אוט', שנת 2004, 60.000 ק''מ, דגם GHIA. למי שמכיר, זהו דגם מפואר וממש שווה.

4 כריות אויר, יד 1, חישוקים מקוריים "15, שמורה בהחלט.

2) מאזדה לאנטיס 2.0 אוט', שנת 2004, 70.000 ק''מ.

4 כריות אויר, סאן רוף, שמורה כמובן.

3) להשאר עם המאזדה 3 שלי, 1.6 אוט', שנת 2005, 70.000 ק''מ

6 כריות אויר, חוץ מזה רגלה לחלוטין ("קומפורט").

מה אתם אומרים? יש דעות?

יש לנו פוקוס 1.6 2004 שעשתה 83.000, אחלה אוטו, איכות ההרכבה מצוינת והמנוע שיש לנו (ZETEC-SE) זריז, שקט ולא נוטה להתקלקל, החסרון היחיד הוא זלילת הדלק של הרכב ביחס לאחרות.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

זה לא זלילת דלק, זה אנשים שלא יודעים לנהוג.

היה להורים שלי מאזדה 3 שנת 2004 מנוע 1600

היא הוחלפה לפוקוס 1600 שנת 2004 (לא ג'יה לצערי)

עם הפוקוס הצלחתי להגיע לצריכה יותר נמוכה

ברגע שנוהגים ברכב ברוגע וכמו בני אדם, לא מושכים את ההילוכים מעל 3000 סל"ד, אין שום בעיה עם צריכת דלק, בעיר זה בסביבות 1:9 כמו בכל רכב עם מנוע 1600 וגיר אוטומט ומזגן שעובד נונסטופ.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
זה לא זלילת דלק, זה אנשים שלא יודעים לנהוג.

היה להורים שלי מאזדה 3 שנת 2004 מנוע 1600

היא הוחלפה לפוקוס 1600 שנת 2004 (לא ג'יה לצערי)

עם הפוקוס הצלחתי להגיע לצריכה יותר נמוכה

ברגע שנוהגים ברכב ברוגע וכמו בני אדם, לא מושכים את ההילוכים מעל 3000 סל"ד, אין שום בעיה עם צריכת דלק, בעיר זה בסביבות 1:9 כמו בכל רכב עם מנוע 1600 וגיר אוטומט ומזגן שעובד נונסטופ.

אפשר גם להאשים את החיזבאללה.

הנהיגה היא אותה נהיגה בפוקוס, מזדה 3 ופיז'ו 307 שהיו לנו, ובכל זאת הפוקוס זללה יותר דלק.

האדם ששאל מה דעתנו על כלי הרכב שהוא ציין וודאי התכוון ליתרונות וחסרונות, וכן הצגתי אותם.

PEUGEOT 205 XR 1992

חבר במועדון רנו 4 הישראלי

פורסם

בעצם אלה ההבדלים המשמעותיים בעיניי.....

אני מפספס משהו או שאתה בעצמך אומר שהמאזדה שלך יותר מאובזרת ושהחסרון היחיד שלה על פני הג'יה הוא בצבעי וגימור הפנים?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אני מפספס משהו או שאתה בעצמך אומר שהמאזדה שלך יותר מאובזרת ושהחסרון היחיד שלה על פני הג'יה הוא בצבעי וגימור הפנים?

בעצם כן.... אולי עוד יתרון קטן בסחיבה.

• תוכן חדש...