Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6506 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת האבזור כמו שאמרת בעצמך, אין לפוקוס יתרון. אבל בכל מה שקשור לתחושה בתא הנוסעים

אין מה להשוות את מסע הלוויה שמתחולל בתוך ה- 3 לעומת האווירה החביבה בהרבה של ה- GHIA

וכן יתרון מהותי לפוקוס בנוחות הנסיעה.

יקירתי, לפני שאת מדברת סרה באלפא שלי, בואי נזכור שגם לך יש כמה ימים בחודש שאת דולפת ומושבתת.

טל שביט (1955-2011), האיש הטוב והנפלא שרכב היישר אל גן העדן.

פורסם

נראה לי שאשאר עם ה"3" שלי. בכל זאת רכב יותר מודרני ומאובזר משתי האופציות האחרות שציינתי. אבל....... גם אקנה את ה-GHIA לאשתי :roll:. כנראה אוותר על הלאנטיס 2.0

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

החלטה נכונה, לדעתי. ביליתי קצת זמן עם לאנטיס (אמנם כרכב חלופי) וממש לא התרשמתי, לא נראה לי שתוספת הספק תעלים את הבעיות הבסיסיות של הרכב.

נ.ב

צריכת הדלק במאזדה ובפוקוס שלנו היו די דומות - 1/10 כשאני נוהג, ו1/12 כשאבא שלי נוהג.

PUG-306 XSI MK2

פורסם

עדכון:

ויתרתי על הלאנטיס 2.0, אני נשאר עם ה"3" שלי. בעיקר בגלל התינוק שבדרך, בעיקר בגלל 6 כריות האויר.

החלטתי לרכוש את הפוקוס בכל זאת לעסק, אתן אותה לעובד. ביום ראשון אקח אותה..... כמו שכבר ציינתי, הנתונים:

פוקוס דור I

שנת 2004

דגם GHIA

צבע כחול, ריפודים קרם

מנוע 1.6

גיר אוט

ללא תאונות

יד1 פרטית

59,000 ק''מ

מטופלת, אחרי טיימינג וצמיגים חדשים

מחירון 60,000 ש''ח

פורסם

טוב, אספתי את הרכב סוף סוף היום. על מד אוץ 59,750 ק''מ..... נכנסתי למוסך שלי החלפתי שמן מנוע (סינטטי מלא אג'יפ 5W/30) עם מסנן + מסנן מזגן. הבעלים הקודמים של הרכב עשה טיימינג עם מותחנים לפני 5,0005 אלף ק''מ, גם צמיגים בני 10 אלף ק''מ בלבד (VIKING PRO-TECH II 195/60/15) אסימטריים. יש השחרה קלה של חלונות אחרויים וחוץ מזה הכל מצוין. סלון איכותי מאוד, דמוי עור בז', תאורה ברגליים (מקורי), מדרכות עם סמלי גיאה. קצת תמונות:

80155413.jpg

80155414.jpg

80155415.jpg

80155416.jpg

פורסם
כמה שילמת על מסנן מזגן ברכב ?

100 ש''ח

סלון דמוי עור זה דבר מגעיל

זה לא סלון דמוי עור, הסלון הוא צבע קרם/בז'. הפלסטיק בדש בורד הוא דו-גווני: שחור/בז'. הבז' הוא דמוי עור.

• תוכן חדש...