Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6495 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מחפש מקס. אוטו במינ. כסף. בינתיים שקלתי אופל אומגה, אלפא 166, לנצ'יה קאפה, כולן סביב שנת 2000. המחירים בהם נתקלתי נעים סביב 25000-45000. דוגמאות: קאפה 3.0 שנת 1997 יד שניה 200000 ק"מ ב-25000, אלפא 166 שנת 2000 יד שניה 155000 ק"מ ב-45000, אומגה שנת 1999 יד שניה 160000 ב-22000. אשמח לחוות דעתכם המלומדת על רכבים אלה בשנים הרלוונטיות. חשוב לציין שאני לא נוסע הרבה אבל רוצה להנות מנסיעה נינוחה ומפנקת, ואין לי זמן או כסף לבלות במוסך יותר מדי כך שדגש חשוב על אמינות ועלות אחזקה (יחסית...). אשמח כמובן לשמוע על חלופות מעיניינות.

תודה מראש.

פורסם

מה בקשר לוולוו 850 T5 ?

אפשר לראות שאתה מחפש את הכח לפי סוגי הרכבים, תיהיה בטוח שבוולוו תקבל את זה לא פחות טוב מאף אחת, שים לב - נקודת תורפה - ה850 הוא רכב די טוב, הבעיה היא למצוא אחת שמורה שלא התעללו בה, קשה מאוד, לדעתי, אם תמצא אחת שמורה שמורה שמורה קח אותה, ד"א המנוע די צמא, אם זה לא מפריע לך, עוד חסרון ענק הוא שוולוו חולה יכולה להיות בור עמוק, שיהיה בהצלחה.

פורסם

מה אם האמריקאיות למיניהם?

כמו למשל פורד טארוס, שברולט לומינה, וכו'.

יש עוד הצעה מעניינת שזה לקסוס ls400 בשנתונים ישנים בין 92 ל 96 אבל שם תקבל הרבה יותר רכב עם פינוקים שאין בהרבה רכבים ואמינות די גבוהה ביחס לשנתונים ולרכבים המדוברים.

פורסם

אני בעליה הגאה של לנצ'יה קאפה שנת 1996 2.4 ליטר ידנית ואני יכול לומר לך בבטחה שאכן מדובר בהרבה רכב במעט כסף. ברכב הזה יש תוספות מובנות שרק בשנים האחרונות הכניסו לגרמניות מובילות. אני שקלתי בזמנו לרכוש את ה- 3.0 V6 אבל וויתרתי על כך מכמה סיבות. הראשונה כי מדובר ברכב אוטומטי בלבד ואני חיפשתי ידני ושנית חבר טוב שלי אשר הינו בעלים של מוסך שמתעסק ברכבים כאלה המליץ לא לקחת אותה בגלל ריבוי בתקלות חשמל וצריכת דלק גבוהה.

לאחרונה שקלתי להחליף את הרכב ב166 3.0, ואפילו ראיתי אחת יפה בטרייד אין של סמלת (שנת 2001), אך שוב לא מצאתי ידנית (יש אבל קשה מאוד למצוא) ומבדיקה שערכתי מחירי החלפים ברכב הזה הם יקרים בצורה מוגזמת לטעמי. בסוף קניתי GTV אבל אני מניח שבעתיד, כשהפרוטה תהיה בכיסי אולי אחזור לאופצית ה- 166 שהיא בהחלט יפה (אך בשנים האלה עם פרצוף קצת עצוב).

אגב, לאור השיקולים שנכתבו לעיל החלטתי בסופו של דבר ללכת על הקאפה 2.4 מאחר והיא חסכונית יותר וזולה יותר לאחזקה מה- 3.0 וחזקה יותר מה- 2.0 הרגילה שלטעמי חלשה מידי ביחס לגודל הרכב. כמובן שיש את אופצית הטורבו, אבל זה כבר סיפור אחר.

פורסם

אני הייתי מחפש סדרה 7 עם אחד מהמנועים הגדולים (4 ליטר ומעלה), קשה לי להאמין שתמצא רכב יותר מפנק, חזק ואיכותי במסגרת מה שאתה מחפש, גם אם זה כרוך בחיפוש שנתון נמוך יותר מהמתחרות לדעתי זו הבחירה הטובה ביותר וגם יש המון מציאות מהדגם הנ"ל ביד-2.

TDI my ass . . .:evil:

פורסם

לפותח השרשור: הכיוון שאתה שואף אליו הוא מבורך, אך עליך לזכור כי הקורלציה בין מחירי החלפים, התיקונים, הטסט והביטוח במכוניות אלה לבין מחיר הרכישה שלהן שואפת לאפס, מה שאומר בעברית פשוטה שאתה יכול להתקע עם רכב שלא היתה לך בעיה לרכוש, אבל יש לך בעיה גדולה להחזיק.

ובנימה קצת יותר אישית ובהחלט לא הכי אובייקטיבית, אם כי לא כזאת רחוקה מהאמת: ה-166 היא יהלום אמיתי. מנוע ה-V6 נחשב לעמיד יחסית, העיצוב מדהים והנוחות בלתי מתפשרת.

הנה דיון השוואתי נחמד המשווה בין ה-166 ל-159.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מניסיון העבר - קניתי מונדאו שנת 95 ב-8,000 ש"ח. אוטו מצויין, מנוע סביר (1.8L), נוחות טובה, הכל מרגיש איכותי.

לדעתי, שווה לחפש אחת טובה.

לצערי שלי נגנבה והיום אני עם משהו דומה - סיטרואן ZX.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

לא ציינת אם אתה מעוניין רק באירופאית, אבל יש יפנית שיכולה אולי לעניין אותך: ניסן מקסימה, 1999-2001, גם בסביבות ה-50K.

רכב אמין מאד (והזכרת את עניין הביקור במוסכים), חלפים לא ממש יקרים, סביבת נהג מפנקת (רכב מנהלים כזה), מגיע הרבה עם סאנרוף ועוד שטויות, מתקדם, ובעל מנוע 2 ו-3 ליטר.

• תוכן חדש...