Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם לקנות toyota hiace במכרז מהמשטרה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נותנים לבדוק את הרכב.

מה תוחלת חיי המנוע?

האם ניתן לבדוק באיגוד המוסכים היסטוריית רכב לפי מס' משטרתי?

האם hiace שעבר 500K קילומטר שווה קניה, בהנחה שטופל כנדרש?

פורסם

מדובר ברכבים עם בלאי גדול. אני מניח שרכב כזה יצתרך יישור קו מאוד רציני.

לא נותנים לבדוק את הרכב.

האם hiace שעבר 500K קילומטר שווה קניה, בהנחה שטופל כנדרש?

רכבים האלו עוברים חיים לא קלים בשירות שלהם. נוהגים עליהם נהגים רבים שהם לא בעלי הרכב. זה יוצר דפוס נהיגה מסויים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

הגישה שלי לקנות רכב טוב הזמן שווה יותר.

אלה הימורים לכל דבר.

אתה מהמר על מחיר מקווה שהוא טוב ביחס למה שתקבל

מפעל הפיס בכל פינה למה להתאמץ

מי שנוסע על

ביודיזל

לא משתולל כל פעם שמחירי הדלק משתנים

פורסם

אני מבין שמשעמם לך...

ובכן רכישת רכב מהמשטרה היא אחלה דרך להעביר את שעות הפנאי בטיול בין מוסכים.

היסטוריית הרכבים? עזוב, אתה לא צריך את איגוד המוסכים, אני יספר לך.

הרכבים עברו טיפולים במוסכים מורשים.

רוב הטיפולים בוצעו בזמן או באיחור לא נורא.

כל תקלה שהביאה עימה להשבתת הרכב תוקנה.

כל תקלה שניתן ליסוע עימה לא תוקנה.

כל הרכבים עברו תאונות, מי יותר מי פחות.

אני ייתן לך פה מספר טיפים שיעזרו לך:

1. אל תקנה רכבים מהמשטרה. משטרה זה כמו מאפיה, יותר טוב להימנע מלעשות איתם עסקים. נכון, בהתחלה זה נראה מפתה וכדאי, ולפעמים את גם חושב שאין ברירה, אבל בסוף אתה נדפק. אז הכיוון ברור, עם המשטרה מצמצמים מגע, פחות אינטרקציה = יותר בריא.

2. החלטת שאתה קצת סאדיסט ובא לך לקנות מהמשטרה רכב, ועוד טויוטה היי-אייס, שזה תקלה בפני עצמה אזי:

3. תעשה מאמץ עילאי למצוא טויוטה היי-אייס לא מבצעית! איך תזהה אותה? היא אמורה להיות צבועה בצבע לבן, או יותר דיוק, לא יהיה עליה המדבקות של המשטרה (שאם הורידו אותן אז עדיין נשאר סימן).

4. למצב החיצוני יש הרבה יותר משמעות ברכב משטרתי, רכב שרוט, דפוק ומגעיל, כנראה שמצבו המכני יותר גרוע. רכב שנראה שמור יחסית (שים רק לב שהוא לא נראה טוב רק בצד אחד כי זה אומר שצבעו את הצד הזה) הוא כנראה במצב יותר טוב. חלק מיח' בלוגיסטיקה השתמשו בהיי-אייס, אלו רכבים שבד"כ ננהגו על ידי כמות מצומצת יותר של אנשים ומצבן עדיף (גם פה אבל אל תחשוב שמישהו לרגע התנהג לרכב כשלו) - ולכן בגדול רכב לא מבצעי (לבן) עדיף.

5. בנוסף לאמור לעיל, תוכל כמובן לראות שברכב מבצעי ישנם מספר גדול יחסית של חוריםבדש-בורד, שמיועדים להתקנת מכשיר הכריזה, מכשיר הקשר, מיחשוב ניידות, דיבוריות ועוד. כלומר, פנים רכב שבור והרוס, וחסרים המון חלקים ויש הרבה חורים.

6. יש 2 סוגים של היי-אייס מבצעיות - 1. נוסעים. 2. זינזאנה. השנייה מכילה תא לעצורים בחלקה האחורי ורק שורת מושבים אחת מאחורה ולא 2 כמו בנוסעים, לפעמים יהיה מושב אחד בודד בשורה אחורית. כמובן שאת כלוב העצורים המשטרה הורידה (אני מקווה מאוד) אבל את שורת המושבים היא לא תשלים. האיבזור הנוסף הזה של הזינזאנה שוקל לא מעט. הוא כנראה גרם לעומס רב על הרכב דבר שלדעתי גורר בטווח הארוך נזק מצטבר למתלים, מנוע וגיר.

רד מהקטע של לקנות ניידת לשעבר.

אם החלטת לא לרדת, כי דוד של אח של השכן פעם קנה ניידת ב-2.5 שקל והיא הייתה מדהימה, וכל מה שהוא היה צריך להשקיע זה מים לשפריצרים אז תיקח בחשבון שמצב חיצוני כאן זה מדד די אמין למצב הרכב הכללי.

ניידת שהייתה בשימוש נרחב של המון אנשים, ואף אחד לא היה לו אכפת ממנה תראה חיצונית מוזנחת, שרוטה וכו'.

ניידת שהייתה בשימוש של משרד מסויים ביחידה מסויימת תראה יותר טוב.

האמת המרה היא שהניידות שעדיין במצב תקין ומוחלפות ביח' לא מועברות למכירה כ"כ בקלות. אלא מועברות לתחנות לצורך תיגבור, שיגמרו עליהן סופית מה שנקרא, או ליח' אחרות, בקיצור איפה שיש צורך.

המשטרה נוסעת על ניידות במצב מזעזע, בעלות קילומטרז' מטורף ומצב מכני רעוע.

התקן אומר שיש להחליף רכב בהגיעו ל-300K ק"מ או 3 שנים. המוקדם מבין ה-2.

במציאות, זה לא מתקיים ומחזיקים רכב כל עוד הוא איכשהוא סוחב (וגם קצת אחרי).

ככה זה שיש לך תקציב שמספיק למשטרה של עיר אחת ואתה צריך לתחזק איתו מדינה.

• תוכן חדש...