Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

בקשר לתאונה במפגש ביום שישי


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8218 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה זקוק לעצתכם בדחיפות,

לכל מי שהיה ביום שישי במפגש וראה את התאונה LIVE יודע כמובן שמכל בחינה הגיונית בעל הסובארו אשם -כולל הוא . עובדה: הוא אפילו לא לקח ממני פרטים , הוא נתן לי את שלו וביקש סליחה , "בשביל זה יש ביטוח לא" . הקיצר אתמול אני מתקשר אליו מה החצוף אומר לי דיברתי עם דוד שלי בוחן תנועה , הוא אמר "שאתה יצאת ברוורס אז אתה אשם" , אולי באמת מבחינת החוק מי שיוצא ברוורס אשם . אבל אני אפילו לא נסעתי , יצאתי , ראיתי אוטו רחוק חיכיתי עד שהוא יעבור ותוך שניה הוא נכנס בי , אם הינו מביאים בוחן על המקום הוא היה מקבל שלילה על החריקה שהוא דפק שם .

חברה מה אתם אומרים איך אני יכול לשכנע את הביטוח אם בכלל בלי להגיע לתביעה (אין לי כוח לחכות חודשים)?

 

רועי.

:roflmao: People drive big cars cause to make up for their small c0cks :roflmao:
פורסם

היי רועי

 

הייתי במקום התאונה ביום שישי וראיתי את התאונה מתרחשת, לכל מי שעמד מהצד זה היה ברור מי אשם בתאונה אבל גם היה ברור שנהג הDL יכול לטעון שאתה יצאת מהחניה בלי להבחין ברכב שנוסע בכביש.

 

במקרה הזה אין הרבה ברירות אלא להסביר לנהג שבמידה והוא לא יודע באשמה אתה תלך איתו למשפט ושיש לך עדים ולא רק שהוא ישלם לך את הנזק הוא גם ישלם הוצאות משפט.

 

אני מקווה שאז הוא ישתכנע כי הרי אין סיכוי שהוא יצא זכוי במשפט עם עדים.

 

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם

מה?? הנהג פשוט אידיוט אם הוא חושב שהוא יכול להוכיח שהוא לא אשם בתאונה שראו אותה אולי 100 איש ממרחק של פחות מעשרה מטרים.

 

תבהיר לו את זה טוב מאוד, ותקווה שהוא לא יתעקש יותר מדי.

 

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני מוכן להעיד

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

 

 

פורסם

הסובארו נסע

במהירות גבוהה מאוד בחניון הלוך חזור במשך כמה פעמים

אני ראיתי אותך עומד ועוצר עצירה מוחלטת ואחרי כמה שניות חריקת בלמים

ממרחק ואז המכה.

 

 

מיותר לציין שאני מוכן להעיד.

×
×
  • תוכן חדש...