Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי בשעה טובה סיטרואן סקסו ידנית 1400 שנת 2000.

קיצר..תוך כדי נסיעה אני מבחין שמחוג מד חום המנוע נמצא בשלושת רבעי הסקאלה ,עצרתי בצד ופתחתי מכסה מנוע (יש לציין שנסעתי בלילה) ואני רואה שהמניפות עובדות בסל"ד נמוך.. חשבתי אולי צריך לקצר את היוניט חום מנוע כדי לבדוק אם היא תקינה , אך כאשר ניתקתי את הפלאג המניפות פתאום קפצו לסל"ד גבוה ועבדו כמו שצריך..

כמה שאלות..

1. אם הבנתי נכון ה-"יוניט" זה בעצם חיישן טמ'פ ששולח מידע למחשב שמווסת את מהירות המאווררים(רמה נמוכה ורמה גבוהה) ובשלב שמנתקים את הפלאג של החיישן אז המחשב מפעיל באופן קבוע ברמה גבוהה את המאווררים ? ואם כן ,באיזה שלב המניפות צריכות לעבוד בסל"ד גבוה ..(שהמחוג כבר בסוף הסקאלה?!)

2. אם לא כמו שחשבתי אז איך הסיפור הזה עובד ,מי מספק חשמל למניפות ועפ"י מה?

3. והאם זה נורמלי שהמחוג יהיה בנסיעה עירונית בלילה בשלושת רבעי הסקאלה (קראתי בספר הרכב שהמנוע עובד בטמ"פ של 100 מעלות {אם זהעוזר})

נ"ב : גם כשאני מפעיל מזגן המניפות פועלות בסל"ד נמוך ..

בתודה רבה רבה..

רביד!

פורסם

יש ברכבים הצרפתיים דבר שנקרא נגד מהירויות של המאווררים.

מחלה ידועה שהוא מתקלקל, היה לי בפיג'ו 205 92' ושם אין שום מחשב.

אני השארתי מנותק ואז המאווררים עבדו על מהירות גבוהה בלבד,

במשך חודשים עד שמכרתי את האוטו. אבל זה לא פתרון מקצועי מומלץ.

החלף אותו והכל יהיה בסדר.

בהצלחה...ותתחדש.

פורסם

קודם כל תודה רבה ..

אם הבנתי אותך נכון כשאני מנתק את הפלאג מהיוניט אז המניפות לא אמורות לעבוד (אין מקור מתח) ,

ובמציאות הם עובדות כמו שצריך כשאני מנתק?

• תוכן חדש...