Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6524 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

רציתי להתייעץ עם חברי הפורום.

בנוגע לפיג'ו 406 שנת 97, (ללא בקרת אקלים) תופעה מאוד מוזרה.

שהרכב נמצא במצב עמידה בparking המזגן לא מוציא אויר קר, למרות ששומעים שהמדחס נכנס לפעולה.

משלבים להילוך ומתחילים לנסוע המזגן מקפיא (כלומר מקרר מצוין).

שוב יש עצירה ומגיעים למצב חניה מפסיק לקרר, יוצא רק אויר.

מה יכולה להיות הבעיה?

שאלה 2

פיאט דוקאטו מודל 2001 - המזגן מקרר טוב (אחרי החלפת מאייד פנימי דולף, מחלה ידוע שלהם בגלל שבמקור מגיעה עם רדיאטור אלומניום - עכשיו הותקו נחושת) אבל לאחר נסיעה ארוכה של בערך שעה המזגן מקרר אבל עוצמת הפליטה יורדת, כלומר, דרגה 2 או 3 פולט בקושי עוצמה של דרגה 1 אפילו פחות.

חשוב לציין שקור יוצא, הבעיה בפיזורו.

כמובן עם מכבים את הרכב, בנסיעה הבאה שוב מפזר קור בעוצמה הרצויה.

מודה מראש על עזרתכם.

אור

פורסם

בדוקאטו, כנראה שמאייד המזגן קופא ובגלל הקרח הנוצר עליו נחסמת זרימת האויר דרכו.

תוכל לבדוק זאת ע"י הפסקת פעולת מדחס המזגן והשארת המפוח הפנימי פועל, דבר שיפשיר את הקרח מעל המאייד ואז תתחדש זרימת כמות אויר גבוהה אל תוך המכונית.

קפאון מאייד עלול להיות בגלל טרמוסטט מזגן פגום או בגלל שהרגש שלו לא הוצמד כראוי אל המאייד ובמקום הנכון.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

בנוגע לפיז'ו, אתה אומר שהוא לא מוציא אויר קר, האם הוא מוציא אויר רגיל, כלשהו ?

ולמה אתה מגיע כל הזמן למצבים של P באמצע נסיעה ?

אם אתה מגיע לרמזור, ונשאר על D, הוא כן מקרר ?

פורסם

תודה על התגובה,

מדובר על מצב שאתה ממתין ברכב והאוטו נמצא ב P או ניוטרל בסל"ד נמוך (ללא לחיצה על דוושת הדלק) ואז המזגן לא מקרר.

שמעבירים ל D ומתחילים לנסוע והסל"ד עולה המזגן חוזר לקרר מצוין.

שוב אני מציין שכן נשמע ה"קליל" מהמדחס גם במצב עמידה.

אבל יוצא אויר ללא קור

אור

פורסם

בחיים שלך לא יצא לך לשבת בתוך האוטו מונע ומחכה במצב חניה שאישה תחזור מקניות או שבאים לאסוף חבר ועד שהוא יורד ועד שהילד נכנס לאוטו בחזרה מהחוג או שיש פקק גדול ואתה שם ניוטרל או פרקינג.

אני מבין שאתה רק נוסע, אף פעם לא עוצר. (:

פורסם

בקשר לפיז'ו הגז ברדיאטור המזגן לא מתקרר לכן לא יוצא אוויר קר. בנסיעה הוא מתקרר מהאוויר שנושב עליו. צריך לבדוק האם המאוורר שלו פועל, או שהוא מסתובב הפוך. האם יש לו שני מהירויות?

בקשר לדוקאטו צריך לבדוק את פילטר האוויר של המזגן יתכן והוא סתום לכן זרימת האוויר חלשה.

בהצלחה.

פורסם

אתה עדיין לא עונה על השאלה שלי, מעניין אותי מה קורה ב-D בעמידה במקום.

אני לא מתעלל ברכבים שלי, כשאני מחכה למישהו אני מכבה את הרכב.

ובמאזדה האוטומטית שלי אני לא משתמש בכלל במנגנון הפארקינג אלא אם הרכב עומד

בשיפוע רציני, ליתר ביטחון.

כמו שכתבו, אפשרות של מאוורר מזגן לא תקין סבירה מאוד.

• ספונסר פורום
פורסם

בפזו כנראה ואחד המאווררים לא עובד,או בעיית ספיקת מדחס,כל איש מיזוג יזהה את הבעיה ברגע.

אורן

• תוכן חדש...