Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8229 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה די בגבול מבחינת מכוניות פרימיום חדשות שכדאי לקנות לבין כאלו שלא שוות את המחיר. מבין המכוניות שהוצעו אני בספק אם הייתי מוכן להוציא עבור המכוניות הללו 300K יחסית לתמורה.

בהתחשב בדרישות שלך ובמידה שמשומשת באה בחשבון הייתי חושב בכיוון של S320

שנת 00'. יש בה גאג'טים כפי שאתה רוצה, היא מכונית מצויינת (ואני בספק אם מישהו כאן יערער על כך), יש לה פוזה , היא נוחה, מפנקת ובטוחה וניתן למצוא אקסמפלרים עם קילומטראג' נמוך. עוד נק' לטובתה זה שלעומת המתחרות שלה שאצלהם הדגם כבר הוחלף הS עדין פחות או יותר נראת אפ-טו-דייט כמעט אותו הדבר כמו הדגם שלאחר המתיחה. בקיצור אם כבר יש את היכולת אז למה להתפשר על חדשה בסיסית כשאפשר לעלות לאחת מהמכוניות הטובות בעולם.

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לבן אדם יש תקציב 300 אלף. הוא לא אמר אם זה כולל ביטוח ועוד... אלא רק אמר שיש לו תקציב של 300 אלף. עכשיו בהנחה שהתקציב הוא רק בשביל קניית מכונית,

אז אני מניח שהוא מבין שבקניית מכונית כזאת הוא יצתרך משהוא כמו מיליון שקל בשביל התחזוקה, עכשיו בהנחה שהוא חשב גם על זה ועדיין רוצה לקנות את האוטו שיהיה לו בהצלחה.אני רק יודע שאילו לי היה את הכסף הזה, הייתי מעדיף לקנות אוטו ב170 אלף ולתחזק אותו בכסף הנותר מאשר לבזבז סתם 300 אלף.

פורסם

לפי דעתי תלך על אוטו יד שניה

אני הייתי קונה "ריינג רובר" יד שניה!!!(שנת 2000 ויש דיזל)

או A8 יד שניה

לא BMW ולא מרצדס שמנקרות עיניים

או A6 2.7T בהמה של אוטו וגם קוואטרו!!!

תהנה....

GOLF GTI- THAT'S THE WAY I LIKE IT

פורסם
לפי דעתי תלך על אוטו יד שניה

אני הייתי קונה "ריינג רובר" יד שניה!!!(שנת 2000 ויש דיזל)

או A8 יד שניה

לא BMW ולא מרצדס שמנקרות עיניים

או A6 2.7T בהמה של אוטו וגם קוואטרו!!!

תהנה....

range rover- ממש שיא האמינות. (למרות שאני מת על האוטו הזה)

למה לקנות בסכומים כאלה רכב יש 2?

רכב יותר יקר כגון S320 ו- A8 עלויות ביטוח הרבה יותר יקרות.

פורסם
ב300K?

לך על אלפא 147GTA!!!

אם לא, אז על בימר חמודה!!!!!! :lol:

ברוכה הבא לפורום!

יבוא הGTA הופסק. מה גם שנראה שהבחור מחפס יותר פאר וגודל ולא רכב ספורטיבי ידני.

אגב ראיתי היום אחת כזו, בצבע פנינה.

גיא

פורסם

תודה רבה :lol:

היבוא לא הופסק, אפשר להזמין ביבוא אישי, ולדעתי גם להוציא בפחות מ 299K

ראיתי שמדובר ברכב שטח, אבל ראיתי שההצעות זרמו לכיוון רכבי כביש, על כל מקרה אם זה שטח - לך על האמר!!!!

זה לא ה"חתיכת פח", זה איך שהיא גורמת לי להרגיש!!!

פורסם
ב300K?

לך על אלפא 147GTA!!!

אם לא, אז על בימר חמודה!!!!!! :lol:

ברוכה הבא לפורום!

יבוא הGTA הופסק. מה גם שנראה שהבחור מחפס יותר פאר וגודל ולא רכב ספורטיבי ידני.

אגב ראיתי היום אחת כזו, בצבע פנינה.

גיא

אגב הייבוא לא הופסק....

תאמין לי יש לי נגיעה (בלשון המעטה) לחברה .

עדיין ניתן להזמין

בכל אופן לבחור שביקש עצה לך על 156 2.5 רכב מעולה (יש עוד קצת ביקוש)...

ואם מדובר ברכב שטח הייתי מציע לך לבחון את הסורנטו של קאיה ...

ועוד ישאר לך עודף של 100K בכיס (או שיבוא לך להזמין אחת מיוחדת פול תוספות ואתה מגרד את ה- 250K מלמטה).

לך תעשה נסיעת מבחן...

אגב שתי הסוכנויות יושבות אחת קרוב לשניה (אותו יבואן).

בהצלחה

הציעו קבריולט ...

אמרו שהבחורות כבר יגיעו....

את האמת צודקים!!!

אתה פושע , אתה טרוריסט ,אותך לממשלה...

פורסם

לקנות ק א י ה ?????

ותפסיק לנסות לעשות פרסומות...

..."אמרו לי תרד מהאופנוע...ירדתי,

אמרו לי תעבור לאוטו...עברתי,

אמרו לי מה קרה לך "רק 205 G.T.I."...קניתי,

רק עכשיו נזכרתי לשאול ל מ ה ????".

פורסם

למה שלא תנסה את הטרקאן של יונדאי,

תעשה נסיעת מבחן , והם עושים יופי של הנחות, ישאר לך יותר מ100 שלף עודף...

בהצלחה..

..."אמרו לי תרד מהאופנוע...ירדתי,

אמרו לי תעבור לאוטו...עברתי,

אמרו לי מה קרה לך "רק 205 G.T.I."...קניתי,

רק עכשיו נזכרתי לשאול ל מ ה ????".

פורסם

מי שלא צריך רכב שטח יעשה טעות ג-ד-ו-ל-ה עם ירכוש אחד. הם פחות נוחים, פחות בטוחים, פחות הכל! הם טובים בשטח! מישהו שאולי ירד לים פעם בשבוע ואומר בעצמו שזה לא חשוב יעשה טעות אם ירכוש אחד.

לדעתי - לרדת ומהר מרעיון הג'יפ.

פורסם

אני יכול לתת פה את דעתי מתוך ניסיון של אבי.

אבא תמיד חלם על ג'יפ , אבל בגלל מכוניות צבאיות 20 שנה, ועוד מכוניות מהעבודה הוא נמנע מלקנות אחד. כאשר חזרנו מהשליחות בחו"ל , אבא שלי לא הזדקק לרכב מהעבודה והחליט לממש את החלום שלו.

התקציב היה כ -180000 שקלים (ינואר 2000) הדרישות היו רכב שבעיקר ייסע על הכביש וב"סופי שבוע" טיולים שלא דורשים יותר מדי עבירות וירידה לחוף הים. הרכב היה צריך להיות בנזין (התברר כטעות ) ואוט' (שגם התברר כטעות). הוא לא רצה משהו מאסיבי, ומשהו שלא ימשוך יותר מדי תשומת לב. האופציות היו - טראנו קצר - נשלל (ביטוח יקר מדי) , פאג'רו (דור קודם) - נשלל - בנזין אוט' צורך המון המון דלק. הונדה CRV שכבר כמעט הוזמנה - נשללה עקב שינוי החלטה ברגע האחרון כי אין מספיק יכולת שטח על הדף. בסוף הלכו לראות את הסוזוקי גראנד ויטרה, מנוע 2000 בזנין, אוט', תיבת העברה נפרדת , מספיק נוחה, יש כריות אוויר - סבבה. הרכב הוזמן והגיע לאחר חודשיים. את הטיולים שאבא שלי עשה עם הרכב בשטח או בים אפשר לספור על שתי ידיים. והטיולים שאני עשיתי היו מאוד לא מוצלחים משתי סיבות -(חוסר ניסיון בנהיגת שטח, ומגבלות שהתבררו שהרבה יותר גדולות ממה שציפינו).

לפני כשנה ומשהו אבי קיבל רכב מהעבודה, אז הנסיעות המועטות שהרכב עשה , הפכו להיות ליותר מועטות עקב קיומן של שתי מכוניות חברה בבית, וכבר יותר משנה שרק אני נוהג עליו, והרכב לא נכנס לשטח עקב "תקריות" בהן נגרם נזק (אשר אשמתו לא ברורה) לאוטו - (לא , לא שאסי , לא תאונה).

המקרה שלנו בו הרכב לא יורד כמעט לשטח הוא בכלל לא נדיר. וכמונו, אנשים נשארים עם רכב פנאי/שטח, יקר לאחזקה והדבר היחיד שהוא מספק זה :"תראו אנשים, יש לי ג'יפ" - עצוב, אבל נכון. אז אם אבא היה קונה פאג'רו או טראנו - המצב אולי היה שונה, אם כי לא בטוח.

אז לפני שקונים רכב שטח צריך לשקול מספר דברים חשובים

1. כמה אני באמת מתכוון לרדת לשטח

2. איזה שטח אני מחפש - וכך להתאים את הרכב

3. האם אוכל לעמוד באחזקת רכב כזה ואם זה ישתלם לי

4. האם ההפשרות על רכב פחות נח , פחות מאובזר, ופחות מהנה לנהיגה, שווה את הנסיעה של ה"פעם ב..." בשטח.

גיא.

פורסם

היות וההמלצות פה קצת גלשו מעבר לדרישה המקורית, אני אמליץ פה בזהירות על רכב מסויים...

אמנם לא שיא הפוזה אבל בהחלט מהיר וגם יכול לשמש לשבילים בסופ"ש - סובארו פורסטר טורבו.

מגיע עם מושבי עור ואבזור לא רע... והמחיר בסביבות ה215K

פורסם

אם כבר סובארו אז אאוטבק H6

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

דבר עם alfa_draco הוא עשה "נסיעת מבחן" על A8 אחת שעולה 300K , דבר איתו אולי תרכוש את הרכב.

בהצלחה,

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

• תוכן חדש...