Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
יש לי חבר מאנגליה ואני מתכתב איתו באי מייל והוא שאל אותי מה אני יודע על לילנד אשדוד משנות ה-60 וה70. מי שיכול שיכתוב באנגלית כדי לחסוך את התרגום אבל גם בעברית זה טוב.
כנס לפורום תחבורה ציבורית ב "תפוז". החברים "אסף ונועה" ו "gen1" יכולים לעזור לך כמעט בכל פרט שהוא כולל מספרי שלדות ותאריכי ייצור.

חג שמח,

אורן

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

• תגובות 5.7 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא ענתיקה, אבל בהחלט נדירה -

ברח' רוטשילד בחולון נצפתה משאית AVIA צ'כית עם לוחית יבוא אישי משנות התשעים אבל שנת ייצור לא ידועה.

אני עדיין לא נתקלתי בחיה כזו בארץ.

פורסם

ברח' רוטשילד בחולון נצפתה משאית AVIA צ'כית עם לוחית יבוא אישי משנות התשעים אבל שנת ייצור לא ידועה.

וואללה? לא ידעתי, שהיא עדיין קיימת... נעלמה מזמן...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

כן, בהחלט, תמונות! אני בחיים שלי לא שמעתי על משאית כזו, ואני מכיר משאיות, כולל כאלה שמיוצרות ברשיון בארצות מזרח אירופה...

אשמח מאור לראות תמונות של המשאית הזו.

ומה זה לוחית יבוא אישי? לא זוכר משהו כזה...?

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

אויה זאת חברת משאיות צ'כית ונדמה לי שכיום היא חלק מג'נרל מוטורס

AVIA_13_1.jpg

AVIA_3.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

למעשה, בזמן העליה הגדולה מרוסיה (תחילת שנות ה-90), הובאו לארץ כמה משאיות ממזרח האירופה מסוגים שונים, כולל מספר אוויות, שהסתובבו באיזור חולון-בת-ים, כמה קאמאזים, ואפילו ראיתי "גאז" דיזל, שהתובבה באיזור. ואפילו, אבל זה כבר באמת היה מזמן, ראיתי לתדהמתי באזה"ת פ"ת סמי-טריילר "מאז" משנות ה-70 (!), שכבר אז היה ענתיקה! אותה האוייה המדוברת עמדה כבר תקופה ליד תחנת הכיבוי של החולון, והייתי בטוח, כשנעלמה, שפורקה... את הגאז ראיתי בפעם האחרונה בכביש לפני כמה שנים, וקאמזים מדי פעם יוצא לי לראות, כולל אחד בכניסה לחיפה, שדי פעיל (והיה לו עד לא מזמן עוד אחד לחלקים). אךךך, משאיות הילדות...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

חוץ מהאוויות, אני מכיר את כולם (ודווקא לא מתחבר אליהן, זה לא מהילדות שלי...).

תמיד תהיתי איך אנשים מביאים לארץ משאיות בודדות כאלה שאין להן שרות וחלפים. הרי אם פתאום צריך איזה חלק המשאית עומדת וזהו, לא?

למעשה, בזמן העליה הגדולה מרוסיה (תחילת שנות ה-90), הובאו לארץ כמה משאיות ממזרח האירופה מסוגים שונים, כולל מספר אוויות, שהסתובבו באיזור חולון-בת-ים, כמה קאמאזים, ואפילו ראיתי "גאז" דיזל, שהתובבה באיזור. ואפילו, אבל זה כבר באמת היה מזמן, ראיתי לתדהמתי באזה"ת פ"ת סמי-טריילר "מאז" משנות ה-70 (!), שכבר אז היה ענתיקה! אותה האוייה המדוברת עמדה כבר תקופה ליד תחנת הכיבוי של החולון, והייתי בטוח, כשנעלמה, שפורקה... את הגאז ראיתי בפעם האחרונה בכביש לפני כמה שנים, וקאמזים מדי פעם יוצא לי לראות, כולל אחד בכניסה לחיפה, שדי פעיל (והיה לו עד לא מזמן עוד אחד לחלקים). אךךך, משאיות הילדות...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

מאד בקלות- אנשים באותה התקופה לא חשבו הרבה, וקנו כל דבר, שניתן היה ליקנות, ושניראה היה להם שיהיה שימושי ב"מולדת החדשה"! בסופו של דבר, התבררו רוב ה"קניות" האלה כ-"בלתי-שימושיות בעליל" - ראו למשל "ג'אוות", שהובאו בכמויות, רובן הושארו במכס, חלק מהמכוניות, שלא עברו את התקנים, וכ"ד! לעומת זאת, יש כאלה, שהתמזל מזלן, ושירתו את הבעליהן נאמנה, לפחות עד שהתחילו לעשות יותר מדי צרות! למשל, המשאיות - עד היום שרדו כמה! ומה עם ה"מאז"-הסוס, שהיה בן יותר מ-20, כשראיתי אותו בפ"ת- איך הוא שרד? (אבל זה היה לפני כ-10 שנים, ויותר לא ראיתי אותו, וחבל, אם לא שרד עד עכשיו, מה שסביר - באמת היה קלאסי! ) ויש לפחות כמה בעלי הלאדות "הראשונות", שמחזיקים אותן עד היום, אני מכיר אחד, שיש לו 84', והוא לא מוכן לוותר עליה, עשה לה כמה פעמים פחחות וצבע, ריפודים וכ"ד! וזה לא, שאין לו עוד מכוניות!

פורסם

בקשר לאויה, לא הייתה עלי מצלמה. זה מה שקורה כשהמצלמה בבית זו ריפלקס עם עשרים עדשות ופלאש כמו של מכמונת. לא מסתובבים איתה ביום יום.

בכל מקרה, היא נראתה בערך כך, רק עם תא סגור למטען:

Avia%2021%20N.jpg

היא נראתה במצב טוב מאוד. אפילו שטופה...

פורסם
(רק עכשיו מצאתי את הפורום, אז אני קצת מתלהב):

אז אם אתם רואים משאית עומדת תספרו לי?

בעיקר אני מחפש משאיות משנות השישים (החמישים גם, בטח, אבל נראה מישהו מוצא משאית משנות החמישים שאני לא מכיר...) והשבעים - ליילנד ביבר, מאקים וכאלה.

אוטובוסים זה גם בסדר...

אני מצידי, שרואה גם מכוניות, מבטיח ליידע אתכם על כאלה.

תודה,

דב

ברוך הבא לפורום ואני בטוח שתהנה ממנו יש כאן אחלה חברה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

דב קרדו כתב:

(רק עכשיו מצאתי את הפורום, אז אני קצת מתלהב):

אז אם אתם רואים משאית עומדת תספרו לי?

בעיקר אני מחפש משאיות משנות השישים (החמישים גם, בטח, אבל נראה מישהו מוצא משאית משנות החמישים שאני לא מכיר...) והשבעים - ליילנד ביבר, מאקים וכאלה.

אוטובוסים זה גם בסדר...

אני מצידי, שרואה גם מכוניות, מבטיח ליידע אתכם על כאלה.

תודה,

דב

ברוך הבא לפורום ואני בטוח שתהנה ממנו יש כאן אחלה חברה

כן, אני בטח שדב יודע שיש כאן אחלה חבר'ה... הוא מכיר אותם מדצמבר 2003. כשהוא הצטרף!!!

אגב, אם זה לא ממש הספיק, אז תחילת השירשור נעוץ בשלהיי חודש דצמבר של 2003 גם כן...

אגב, את הבגרות בהבנת הניקרא עשית כבר?!

הזוייייי :shock:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...