Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביקור בקנדה וארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6501 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עוד תמונות ממוזיאון בקנדה

האם עיני רואות נכון? או הייתי כחולם....

אחותה של רוזלין במוזיאון! ועוד באותו הצבע . מדהים...

תודה על התמונות

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם

גם אני שמתי לב...:-D

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
האם עיני רואות נכון? או הייתי כחולם....

אחותה של רוזלין במוזיאון! ועוד באותו הצבע . מדהים...

תודה על התמונות

יש לי תמונה של "אחות" אחרת של רוזלין, כנראה שבשנים הקשות שלה נסעה בתל ברוך...

התמונה לא ניתנת טכנית להעלאה כי המצלמה היתה מכוונת ל 10 מליון פיקסלים ולא הצלחתי להקטין מספיק. חיפשתי אותך ביום שישי כשהייתי במפגש ברעננה אבל מיהרתי. אם תהיה בשבת אראה לך במצלמה

שלמה דן גדרון

פורסם
יש לי תמונה של "אחות" אחרת של רוזלין, כנראה שבשנים הקשות שלה נסעה בתל ברוך...

התמונה לא ניתנת טכנית להעלאה כי המצלמה היתה מכוונת ל 10 מליון פיקסלים ולא הצלחתי להקטין מספיק. חיפשתי אותך ביום שישי כשהייתי במפגש ברעננה אבל מיהרתי. אם תהיה בשבת אראה לך במצלמה

אשמח מאוד. דרך אגב, אם שמת לב

בקנדה הן נקראו Meteor ולא Mercury

ועומדת כרגע אחת למכירה באי. ביי:

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&rd=1&item=190245401365&ssPageName=STRK:MEBI:PIC&ih=009

ומשהו על הגברת:

פורסם

הפלקון ללירוי היא פלקון 1964 וממנה פותחה המוסטנג. שימו לב שכל הקבינה של הנהג, כולל לוח השעונים, זהה למוסטנג.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
האם זהו 203? איזה רכב מהמם כל הכבוד!

ביואיק אדומה משנות הארבעים המוקדמות, פונטיאק ירוקה משנות החמישים המוקדמות ופלימוט ורודה מסוף שנות הארבעים.

שלמה דן גדרון

פורסם

בעיר TOKOMA דרומית לסיאטל נפתח בשקט מוזיאון "קטן" שיש לו אוסף, אפסי קטן ודל, של כ 3000 מכוניות!

הכניסה למוזיאון רק ברישום מראש ולסיור מודרך. כך הם חוסכים עלות שומרים בכל האולמות.

על המוזיאון שמעתי במקרה. הם לא בדיוק מפרסמים. כמובן שהגעתי לשם ללא רישום.

האיש בכניסה היה אדיב להפליא והציע לי תחילה להמתין שש שעות עד הסיור הבא. חשבתי שאשתי לא תתלהב מזה. אז הוא הציע שאצטרף לסיור שמתקיים כעת ונותרו לו רק עוד שלוש שעות, המשכתי לחשוב שזה לא הוגן להשאיר את אשתי שעות בהמתנה. הוא אמר שאני יכול להרשם לשבוע הבא. אמרתי לו, תוך שאני מציג בפניו את כרטיס מועדון החמש, שאני מישראל ויהיה קשה לי לבוא בשבוע הבא. האיש נשבר ממבטי הפודל המתחנן שלי ונתן לי להציץ רק באולם הסמוך למקום בו ישב היו שם "רק" כ 150 מכוניות משנות השלושים עד שנות החמישים. כל אחת יותר יהלום הקודמת.

המוזיאון ממוקדם בבית ספר לכמרים שנסגר ויש שם קמפוס ענק עם מבנים גדולים. אפילו בבריכה ובמקלחת של הבריכה הם הכניסו מכונית כאשר את ראשי המקלחת מחליפים ספוטים. אין לי הרבה תמונות.

ראיתי שם קייזר פרייזר, ארו וויליס ולארק וסיפרתי למארח כי בעיר שאני גר בה, חיפה, הרכיבו את המכוניות הללו הוא מיהר לרשום זאת ואמר שלא היה ידוע על המפעל בארץ.

גיבוי כרטיס אוקטובר 2008 כולל ארהב 347.jpg

גיבוי כרטיס אוקטובר 2008 כולל ארהב 368.jpg

גיבוי כרטיס אוקטובר 2008 כולל ארהב 441.jpg

גיבוי כרטיס אוקטובר 2008 כולל ארהב 435.jpg

גיבוי כרטיס אוקטובר 2008 כולל ארהב 397.jpg

גיבוי כרטיס אוקטובר 2008 כולל ארהב 369.jpg

גיבוי כרטיס אוקטובר 2008 כולל ארהב 414.jpg

שלמה דן גדרון

פורסם

רואים שהתרגשת חלק מהתמונות לא ברורות רעדה לך היד? או שיותר מידי אור.

חוץ מזה האם המכוניות המוזנחות מחכות בתור לשיפוץ או שהם תורמות איברים.

פורסם
מיסטר וי "האחות" מתל ברוך...

יפה, מדובר באחות בוגרת בשנה...

הדגם הוא מונטריי שנת ייצור 1963

איפה זה צולם?

ומשהו על הגברת:

פורסם
יפה, מדובר באחות בוגרת בשנה...

הדגם הוא מונטריי שנת ייצור 1963

איפה זה צולם?

צולם בקליפורניה

שלמה דן גדרון

• תוכן חדש...