Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6526 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא מעט הרבה מחברי הפורום יוצאים נגד משטרת התנועה ונגד המשטרה בכלל ודאבוני כלל וכלל לא מעריכים את העבודה שנעשית בשטח.

מתוקף תפקידי "ביליתי" את שעות הלילה שבין שישי לשבת האחרון בכביש 1 כדי למנוע, אולי, עוד 3 הרוגים מרוסקים על עמוד בטון כפי שהיה לפני כשבועיים באיזור ההוא.

בעודי עומד במחלף לוד לכיוון ת"א בסביבות השעה 3 לפנות בוקר, הבחני ברכב מיצובישי חולף אותי במהירות מטורפת של כ-150 קמ"ש לפחות בדיוק במקום בו התרחשה התאונה. לאחר מספר שניות של התלבטות החלטתי כי אצא אחריו ואנסה לעוצרו.

התחלתי בנסיעה מאוד מהירה אחריו כשאני מצליח להדביק אותו רק באיזור מחלף גנות, כ-10 ק"מ אחרי המקום בו נצפה לאחרונה. בעודי מסמן לו לעצור וחוסם את דרכו אני מבחין כי הנהג גם אינו חגור. הרכב נעצר לבסוף אחריי ובעודי יוצא אל הנהג אני מבחין כי מושב הנהג ריק והנהג שלבוש לבן יושב במושב האחורי (בן מיעוטים תושב מזרח י"ם). לטענתו הנהג "ברח" מהמקום והוא בכלל לא נהג ברכב.

מייד הרגשתי בריח אלכוהול חריף מפיו. הוא נלקח אל הניידת והמתין איתי לינשוף לבדיקת אלכוהול. תוך כדי ההמתנה הנ"ל החל בפרובוקציות אשר בסופן אף מתחיל לתקוף אותנו. כמובן שהיה צורך בשימוש בכוח שבסופו נכבל ונעצר הנהג. הנ"ל נלקח לתחנה, והסכים להיבדק בבדיקת אלכוהול למרות שעדיין טען כי לא נהג. כמובן שבבדיקה הוא נמצא שיכור (ערך של 600 במקום 250 מקסימליים) וללא רשיון נהיגה כלל...!!! הנ"ל הוזמן לבית משפט על עבירה של נהיגה ללא רשיון נהיגה ונהיגה תחת השפעת אלכוהול, הרכב הושבת ל-30 יום והנ"ל נעצר לבסוף עד למשפטו.

לסיכום, לפני שאתם תוקפים "ויורדים" על המשטרה בכל עת(וכן,אני יודע שלעיתים זה מוצדק) תדעו שלפעמים, ובכל מקרה בסיפור הנ"ל שלי מאתמול, אותם שוטרים לא חביבים עשויים להציל את החיים שלכם, או של משפחה תמימה אחרת שלידה נוסע רוצח בפוטנציה. אני בכל מקרה,הרגשתי סיפוק עצום והגשמה אמיתית במאבק בתאונות הדרכים. סעו בזהירות!

פורסם

גם אני אנטי שוטרי תנועה (בדר"כ) - ואני מהנוהגים ע"פ החוק.

ולעניינו...

עשית את מה שהיית צריך לעשות - פעלת נכון :-)

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

שוטרי התנועה שעומדים בצידי הדרך עם ממל"ז, ומחפשים אנשים שנוסעים מהר, אלה המיותרים ביותר (בלשון עדינה).

כן ירבו ניידות לביקורת אלכוהול בסמוך לפאבים ומסיבות

כן ירבו ניידות סמויות שאוכפות אי עצירה בתמרור עצור,אי מתן זכות קדימה,וכו'..

ואני זוכר את הבוקר שאחרי התאונה הקטלנית במחלף לוד. בחדשות היה קטע קצר של מפקד המרחב שהסביר את הנסיבות לתאונה. כמובן שהוא הזכיר את עניין המהירות שהיא זו שכנראה גרמה לתאונה(להזכירכם- תאונה חזיתית). השאלה היא מתי קציני משטרה יתחילו להבין שלא הכל מתחיל ומסתיים במהירות. ולהיפך- מהירות מופרזת היא אולי גורם התאונה הנדיר ביותר. אבל מה לעשות שאותו הכי קל לאכוף... :roll:

172

פורסם

אבל לעומת זאת אני יספר לך סיפור (מיני רבים) על מקרה טרי מלפני שבוע של שוטר תנועה שאני מתלבט אם הוא היה משועמם מאוד או שפשוט היה צריך לסיים למלאות מכסה של דו"חות.

ידידה שלי חוזרת מהבסיס יום חמישי סביבות השעה 4 , יורדת בתחנת אוטובוס , המעבר חצייה נמצא במרחק של כמה מאות מטרים בשיפוע מסויים ועם תיק ענקי לא הכי סימפטי להאריך את הדרך בקילומטר כדי לעבור במעבר חצייה כשגם ככה הכביש ריק ומדובר על כביש פנימי בתוך שכונה , אחרי שעברה את הכביש צועק לה שוטר לעצור במגאפון מניידת שעמדה שם כדי לאכוף תמרור עצור , הוא יוצא אליה ומבקש ממנה תעודת זהות כדי לתת לה קנס .

בסוף אחרי שהיא נלחצה והתחילה להוריד לו שם דמעות הוא ויתר לה והסתפק באזהרה.

אני יגיד לך את האמת כל עוד מתעסקים באמת בדברים שמצילים חיים , במטורפים שמשתוללים על כבישים , בשיכורים שנוהגים זה באמת עבודת קודש אבל ברגע שיורדים לרמות כמו שסיפרתי פה זה באמת עלוב וחוץ מלגרום לציבור אנטי כלפי המשטרה זה לא עוזר בכלום.

פורסם

טוב כשהם עוזרים להוריד שיכורים ונהגים שעוברים באדום או לא נותנים זכות קדימה.

רע כשהם מתנכלים לנו, חובבי הספורט המוטורי בכל רגע שאפשר.

• תוכן חדש...