Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם. אני ממש מקווה שתוכלו לעזור לי.

אני צריכה רכב כדי לנסוע כל יום מראשל"צ לאוניברסיטה בת"א, ולפעמים קצת יותר לצפון.

אני חייבת שהוא יהיה אוטומטי, אבל הבנתי שמאוד יקר לשפץ את הדבר הזה (תיבה?) כשזה מתקלקל.

בשבועות האחרונים עשיתי חיפושים והתייעצויות וזאת הרשימה שצימצמתי: פיאט בראבה שדי אהבתי את העיצוב שלה, אופל קורסה שגם נראית חמודה מאוד, אבל על שתיהן שמעתי ים של אזהרות על המנוע ושההילוכים יצטרכו מהר מאוד שיפוץ שיהיה יקר. דייהטסו שרייד שהבנתי שהיא מאוד אמינה אבל המושבים נורא לא נוחים בנסיון שעשיתי לשבת בה. המליצו לי מאוד גם על סוזוקי בלנו, שהעיצוב שלה ממש לא עושה לי את זה.

כל המכוניות בסביבות גיל 10 - בערך 1998.

בקיצור אני ממש אשמח אם תוכלו להגיד לי את דעתכם על ארבעת המכוניות האלה בדגש על ההילוכים והאמינות שלהם.

אין לי כסף וזמן למוסכים שיחגגו עלי (בטח קראתם את הכתבה בידיעות ביום שישי).

אם יש לכם את אחת מהמכוניות אז אני ממש אשמח, וגם אם לא דעתכם מאוד חשובה לי.

תודה רבה.

נ.ב. בבקשה אל תציעו עוד מכוניות. גם ככה לקח לי המון זמן להגיע לרשימה הזו.

פורסם

אם אין לך צורך ברכב משפחתי (בלנו), שצריכת הדלק שלו יותר גבוהה, ואת חייבת רכב עם גיר (תיבת הילוכים) אוטומטי,

שרייד תהיה מתאימה יותר לדרישה של האמינות (בתנאי שתמצאי מכונית שטופלה כראוי).

גם אני חייב לציין שהחיסרון הגדול של שרייד הוא הנוחות (או יותר נכון חוסר נוחות), גם הבטיחות לא טובה.

רכב אחר שמתאים למה שאת מחפשת ואפילו דומה לתכונות של שרייר : אמין אבל לא נוח( אולי לך הוא יהיה יותר נח משרייד) זה סוזוקי סוויפט.

(אני יודע שביקשת לא להציע עוד רכבים, אבל לא כדאי להנעל על רכב אחד, במיוחד על רכב כמו שרייד שהביקוש עליו די גדול ולא פשוט למצוא שרייד שמורה).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם את לא צריכה רכב מישפחתי אז הייתי בודק את האופציות של הפיאט פונטו הרנו קליאו והיונדאי אקסנט שלושת המכוניות הללו ניחשבות לאמינות ואחזקה סבירה ואני מציין את שלושת אלו למרות שביקשת לא להוסיף לך מכוניות אחרות רק ביגלל שאני חושב שהן עדיפות.

פורסם

דווקא הבלנו אופציה טובה מאוד לדעתי- הרכב זריז, אמין וסחיר מאוד.

מהו תקציבך?

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

לא מבין מה הטעם לסטודנטית לקנות באלנו, כאשר באוניברסיטאות חניות צפופות. מצתרף להמלצה על שרייד, מדובר על רכב אמין, חסכוני ושוק מצויין.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מצטרף להמלצות על פיאט פונטו, אין איתה שום בעיות מיוחדות.

אומנם יש בעיה עם האנשים עם דעות קדומות, אבל זה כבר לא קשור.

פורסם
...זאת הרשימה שצימצמתי: פיאט בראבה ... אופל קורסה ... על שתיהן שמעתי ים של אזהרות על המנוע ושההילוכים יצטרכו מהר מאוד שיפוץ שיהיה יקר. דייהטסו שרייד ... סוזוקי בלנו.

... אשמח אם תוכלו להגיד לי את דעתכם על ארבעת המכוניות האלה בדגש על ההילוכים והאמינות שלהם.

שלום נגה,

במכוניות בנות 10 ומעלה, הדבר החשוב ביותר הוא היסטוריית טיפולים מפורטת, כך שניתן יהיה לוודא שהמכונית טופלה כראוי ובזמן.

אין כל כך אפשרות להעריך מה צפוי לך מבחינת הצורך לשפץ תיבת הילוכים, למשל.

יש בשוק נטייה (מוגזמת, לדעתי) לפסול על הסף אירופאית משומשות. אני לא יודע אם אלה שהזהירו אותך משיפוץ תיבת הילוכים בקורסה או בבראבה דיברו מנסיון או מתחושת בטן.

יש לי תחושה שהתיבות האוטומטיות בכולן יפגינו אמינות ממוצעת.

תמתיני לעוד תגובות. אולי לאחרים יש מידע נוסף\אחר.

• תוכן חדש...