Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש מתקין שיעשה הכל מאפס ירכיב מגבר יעביר חיווט יתקין קומפוננטים ויעשה הכנה לסאב וכמובן יחליף את הרדיו, את כל הרכיבים אני מביא איתי כמה צריך לעלות התקנה כזאת?

ועוד שאלה לגבי התקנה לבד.. אין לי לעשות את ההתקנה הרכבתי כבר כמה רדיוים והחלפתי רמקולים וידים טובות טפו טפו טפו יש, מה שאני לא סגור עליו זה מיקום הטוויטרים שרק בגלל זה אני שוקל ללכת למתקין שיעשה את העבודה כבר מה אתם אומרים?

פורסם

אנחנו אומרים שצריך לדעת באיזה אוטו מדובר, ואנחנו אומרים שאתה יכול לקרוא על נושא של "מיקום טוויטרים" וללמוד הרבה .

להתקין מע' במצרדס E55 AMG זה קצת יותר יקר מאשר בפיאט אונו מודל 93 .

ואם מערכת, מה זה "קומפוננטים"? אחד או שניים? התקנה בסיסית או עם בניות? הכנה? למה אתה מתכוון בדיוק? יש מגבר שיש להתקין ואת הסאב בעתיד, או רק להכין חוטים למגבר נוסף לסאב עתידי?

קצת מידע בבקשה, לפני שמבקשים תשובה.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

אם אתה רוצה אני יכול להציע את עצמי, אני לא מתקין אבל התקנתי די הרבה מערכות. ניסתדר על מחיר סימלי. :roll:

המתקינים אצלנו בחדרה פשוט חפרים על כל הדעות. אומרים לי שהפיוז הראשי ליד המגבר אמור לשמור על המגבר ולא על הכבל שעלול להצית את הרכב. והכי מצחיק יש מתקין שממליץ כל 6*9 מאחורה ובשום אופן לא לקנות קומפוננט! נו טוב חדרה :x

דבר איתי בפרטי

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם

מדובר על הונדה סיוויק שנת 2002 קומפוננט אחד הדוטק אובושין שצריך לעשות לו טבעת את זה אני יעשה כבר וההתקנה היא בלי בניות במיקום שלהם בדלתות וטוויטרים ליד הקורות.

אני כרגע לא חושב לכיוון של עוד סאב אני עוד לא החלטתי על הסאב והמגבר קיבלתי המלצה על הAA ARSNAL ומגבר אני עוד במחשבות על מה לקנות.

אבל מה שיש לי כרגע זה HU של קלריון DXZ788RUSB וערכת חיווט 4 גייג' של קונקונספט ואת הרמקולים אני יקנה השבוע ועם הסאב אני יחכה לחודש הבא ומגבר אני מעדיף יד שניה ככה אני יוכל לקנות משהו קצת יותר איכותי ואני כרגע מחפש.

זהו כרגע וכמובן שכיוונים זה משהו שאני עוד בחיתולים.

• תוכן חדש...