Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8189 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתה מתקמצן לקנות את העיתון, אה?

הרווחת, הוא ממש במקרה עלי.

על הפוקוס ידברו במבחן האצ'בקים. המגאן בעלת התנהגות כביש מהנה, שלדה טובה ונכונות לייצר היגוי יתר לפי דרישה, אבל היגוי מעורפל שממש הורס. הנוחות היא הטובה ביותר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
אתה מתקמצן לקנות את העיתון, אה?

הרווחת, הוא ממש במקרה עלי.

על הפוקוס ידברו במבחן האצ'בקים. המגאן בעלת התנהגות כביש מהנה, שלדה טובה ונכונות לייצר היגוי יתר לפי דרישה, אבל היגוי מעורפל שממש הורס. הנוחות היא הטובה ביותר.

רוני

ממצה בהחלט הייתי אומר. :lol:

instead of bieng pussy whiped...WHIP THAT PUSSY!

פורסם

חשבתי לקנות את הגליון (כדאי?)

הייתי צריך לגבש החלטה לגבי רכב ליסינג.

בחרתי במגאן לאחר התלבטות קשה מול הפוקוס שמשפחתי ואני נהננו ממנו שלוש שנים ואפס תקלות, לנטיס ולנסר.

מה שמפתיע למרות המנוע המרשים ביותר עם הספק עדיף ותזמון שסתומים משתנה המגאן ב"פתיחה" מעמידה נחותה מול הפוקוס, הלנטיס והלנסר!

אולי כי האוטו חדש :?

ללנטיס שנהגתי בו ק"מ רבים מנוע טוב :) יציאה מהמקום מצוינת, נוחות :( לא כאן! מושבים ומרכב שמעבירים כל בור בכביש לעמוד השדרה, מאלצים אותך להאט מאוד בכבישים משובשים או על פסי האטה בקיצור רכב מיושן אבל אמין מאוד, דרך אגב ללנטיס בארה"ב (מזדה 5) גיר טיפטרוניק ומושבים טובים יותר, אבל למרות בקרת השיוט הוא מעייף בנהיגה.

הלנסר סוגר את רוב הפער מהפוקס (לאחר הכריזמה), אבל לא מגיע, למרות הגיר המצוין והמרווח הפנימי כמעט כמו בפוקוס הרכב רועש למושבים חסרה תמיכה צידית והרכב כולו חסר השראה עם עיצוב מיושן וללא תוספות.

המגאן הכי נוח, הכי מאובזר, והכי הכי מרווח, בנסיעה יש הרגשה של אוטו גדול, והוא שקט להפליא, המושבים טובים מאוד גם מול הפוקוס, ההגה מוגבר מדי פחות טוב מההגה הטוב ביותר שאני מכיר (בפוקוס כמובן), אני מקווה שלא אתחרט!

פורסם

למגאן אולי מנוע חזק יותר אך התיבה מסרסת אותו

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

אחרי שאני ועוד כ 20 :!: בחרנו במגאן סדאן 2,

הודיעו כי מחיר הרכב עלה ויש להוסיף עוד כ 100 ש"ח בחודש :mad: , יתר הרכבים: פורד, מזדה, מיצובישי, ניסן וגם טויוטה שמגיעה כמו המגאן מתורכיה לא התיקרו :!:

כנראה שרוב מזמיני המגאן יבחרו כעת בפוקוס :!:

קרסו ממשיכים במוניטין שלהם :evil:

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

נהגתי בקסארה ידנית מעל אלף ק"מ ומאוד נהניתי :!:

ראיתי נתון שלקסארה האוטומטית 0-100 פחות מ 10 שניות :!:

האם זו אותה תיבה כמו במגאן???

האם הנתון נכון?

הקסארה קלה יותר במשקל אבל כזה הפרש של יותר מ 3 שניות עם מנוע טיפה יותר חלש :!:

מה דעתכם :?:

• תוכן חדש...