Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6542 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

DAR אמרת דבר נכון מאוד.

אם לי היתה אפשרות לקחת את האוטו סתם ככה ל6 שעות, הייתי לוקח אותו בכיף

לערד ולהנות עד השמים, תחשוב על זה פותח שרשור יקר!

מי כמוני מבין אותך, גם אני יכול להסתובב עם האוטו שעות אבל כל עוד העבודה עוד לא

הכניסה כסף ממשי, הדלק לא על חשבוני ולכן אני מעט מוגבל.

פורסם

מצטרף לברכות והאיחולים - ברוך הבא! :-) (קורא לי לא פעם ולא פעמיים שאני לוקח את האוטו לכמה שעות טובות וסתם מסתובב לי ברחבי הארץ).

אתה לא לבד :-P

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

לי זה נשמע שלא יצא לך לנהוג הרבה אז עכשיו אתה קצת מתלהב מזה, קורה לכולם אבל זה עוד ידעך לך כשתהיה תקוע בפקקים בתל-אביב וכדומה...

חכה חודש חודשיים ונראה אותך רושם את הדיון הזה שוב. :|

פורסם
לי זה נשמע שלא יצא לך לנהוג הרבה אז עכשיו אתה קצת מתלהב מזה, קורה לכולם אבל זה עוד ידעך לך כשתהיה תקוע בפקקים בתל-אביב וכדומה...

תהיה בטוח שאני ארשום אותו שוב! :loll:

גם אתמול רציתי להמשיך לנהוג אבל חשבתי שההורים ילחצו קצת אם הם לא יראו אותי בבוקר וגם העניין הכספי עצר אותי!

בקשר למסלול אני באמת עדיין לא מוכן , לא שיש לי בעיה לנסות אבל עדיף לצבור עוד קצת ניסיון לפני זה בכל זאת לא משחק..

נ.ב החלטתי לפתוח אגודה , אני יכין לוגו ויעלה אותו בהמשך =]

פורסם

הוא לא מגיע בכלל לתל אביב.

הוא נוסע רק בין 12 בלילה ל-4 לפנות בוקר בכבישים הכי ריקים שיש, כדי להינות מהנהיגה.

Xbox12341

פורסם
הוא לא מגיע בכלל לתל אביב.

הוא נוסע רק בין 12 בלילה ל-4 לפנות בוקר בכבישים הכי ריקים שיש, כדי להינות מהנהיגה.

כל מילה זהב.

פורסם

לי נראה שהשרשור הזה בקלות יכול להתחרות על כתר "העילג ביותר". זה נראה קצת כמו הפורום של אותו אתר ששמו מתחרז עם "הקסטל". :?

מנהלים ו/או אבשלום קור - אנא הושיענו!

הביצה שלי התחילה להטיל תרנגולות זהב

פורסם

לא ממליץ, היו לא מעט קפיצות אל הוואדי של רכבים בשעות מאוחרות.

עם כבר נסעת 6 שעות תסע לערד ותבחן את הרכב על המסלול.

לא כל אחד נהנה מנהיגה בלמתוח את השלדה למוות, ועם הנעה קדמית לזרוק זנב ולשמוע את הצמיגים שלך צווחים.

וקורה לי לא מעט, לקחת איזה נסיעה לבד בערב סתם בשביל לנהוג.

GS300.

פורסם
חולה הגה? נראה לי כמו 6 שעות של בזבוז דלק מטורף.

אם כבר אתה נוסע כל כך הרבה אז אם כבר תצא לבלות, תסעו כמה חברים, תתחלקו בדלק ואז אתה גם תבלה וגם תהנה מהנהיגה במקום סתם להסתובב עם האוטו .

אי אפשר לבלות בלי קצת אלכוהול ואז אי אפשר לנהוג.:-)

וכן, גם אני מכיר את הסיטואציה של "לברוח" עם הרכב ולהעלם לכמה שעות. אבל 6 שעות של נהיגה? נראה לי הגזמת בשעתיים:-D

בכל מקרה מקווה שנהנית וברוך הבא לעולם של חולי ההגה

פורסם

אני נוהג הרבה לאחרונה על הליסינג ביום יום אבל לפחות פעם בשבוע שבועיים יוצא לי לצאת לסיבוב ב12-1 ככה כשהכבישים ריקים ולהנות קצת מה106 באמת :)

אבי.

• תוכן חדש...