Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נאלצתי לבצע נסיעה ארוכה של 140 קמ"ש (70 ק"מ כל כיוון), בעקבות זאת הורדתי את הגלגלים שהיו לי על הרכב, מאחר וישבו לי גלגלים עם מגנזיום שאחד מהם היה עקום, והצמיד שעליו פגום ומוכה, והצמיגים הקידמיים לא היו זהים, ושמתי את הגלגלים שהיו מקודם על הרכב שישבו על הג'אנטים המקוריים של הרכב. לאחר שסיימתי ישר יצאתי לתל אביב, בדרך לשם התחיל להיות רעש מוזר מהרכב (אחרי כ40 קמ"ש נסיעה), רעש דומה לרעש שנוצר מהזזת רהיטים בבית, מי שגר בבית קומות והשכנים מעליו כל יום מזיזים רהיטים יודע על מה אני מדבר, רעש דומה לזה. אין לי מושג ממה זה נובע, בנוסף לזה פתאום מופיע רעש של חיכוך כשאני לוחץ על הברקס ועוצר, אני מאמין שזה קרה בגלל החלפת הגלגלים, כי זה התחיל מאז. חשוב לציין שלפני שהחלפתי גלגלים היו לי בעיות קשות של נטייה שמאלה בזמן נסיעה ורעידות בהגה במהירות מעל 90 קמ"ש, אחרי שעשיתי את ההחלפה הרכב נוסע ישר כמו פלס ונעלמו הרעידות.

חבר אחר חושב שזה המייסבים, חבר אחר חושב שזה הצירייה, חבר אחר טוען שזה המשולשים, ועוד חבר טוען שזה בגלל שגלגל קידמי אחד לא הלבשתי אותו טוב על הציר שלו, את זה הוא טען אחרי שהסברתי לו ששמתי לב שיש חופש קטן בגלגל קידמי אחד, אחרי ששמתי לב לרעשים ישר עצרתי בצד וניסיתי לברר מה הבעיה, ניסיתי להזיז שמאלה ימינה כל גלגל ברכב, ושמתי לב שבגלגל קידמי אחד יש חופש קטן, כשאני מזיז ימינה שמאלה זה זז קצת, לעומת שאר הגלגלים שאין חופש בכלל.

חשוב לציין שהרעשים האלה מתחילים במהירויות גבוהות, בדרך כלל אחרי שאני מעביר להילוך רביעי וחמישי, ולפעמים זה מתחיל להופיע גם בהילוך שלישי.

מה יכולה להיות הבעיה? תודה רבה מראש.

פורסם

האם הרעש נשמע רק כשההילוך משולב? האם רק בהאצה/בלימה ?

האם יש רעש כשאתה מעביר לניוטרל או לוחץ קלאץ' ?

פורסם

הרעש נשמע בכל המצבים כשאני נמצא מעל מהירות של כ60 קמ"ש, גם כשאני בניוטרל וגם כשהקלאץ לחוץ או עזוב, מה שכן הרעש ניהיה חמור יותר כשאני בהילוך גבוהה ולוחץ גז, ז"א אם אני אסע על מהירות 65 ויעביר להילוך רביעי הרעש ישר יהיה חזק יותר, ואם אני יעביר לניוטרל הרעש יהפוך לחלש יותר אבל עדיין יהיה קיים, ולפעמים גם כשאני מעביר לניוטרל הרעש כמעט ולא משתנה.

פורסם

הרגע פירקתי את הגלגלים הקידמיים, שמתי לב שהדיסק בלימה השמאלי מקדימה יש לו חופש קצת, הגיוני שזה נובע בגלל החופש הזה? הדיסק בלימה הימני קידמי הדוק מאוד.

פורסם

תעשה לעצמך ולנו טובה נשמע משהו בטיחותי-גש מוסך לבדיקה קצרה ותדע.

אל תשכח לעדכן אותנו מה הייתה הבעיה.

אוטו זה כמו אישה.היית נותן את האישה שלך למישהו אחר?

• שבועיים מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...