Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לפני כמה ימים החל להופיע רעש מגלגל שמאלי קדמי, הרעש הוא משהו בסגנון "שששש....שששש....שששש" זה מתגבר על עליית המהירות והרעש נישמע עד 40קמ"ש מעל מהירות זו הרעש נעלם.

ממה יכול לנבוע הרעש הזה?

האם יכול להיות שהמיסב עושה את הרעש? הרכב נסע 174K ולא הוחלפו המיסבים.

לבדיקה החלפתי לגלגל הרזרבי והרעש לא פסק.

יכול להיות שהרעש בא מהבלמים באותו הגלגל? כי מצב הבלמים ניראה בסדר

אשמח לקבל עזרה..

תודה.

פורסם

בד"כ מיסב מרעיש ככל שמגבירים את המהירות ואם זה מדוייק מה שאתה מתאר אז הבעיה היא לא במיסב.

רעשים, קשה לאבחן דרך מסך המחשב ואני באופן אישי בגלל שמדובר בגלגלים ואולי עניין בטיחותי הייתי ניגש למוסך כדי להסיר ספק בלגבי מהות התקלה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם
נשמע לי כמו שהרפידה של הברקס נוגעת בצלחת .

אם החלפת ברקסים לאחרונה אז כנראה שזה זה .

כן הרפידה נוגעת בצלחץ, זה מה שרציתי לשאול.

כבר איך שהופיע הרעש בדקתי את זה, שאני מסובב את הגלגל אני שומע חיכוך עדין שהרפידה נוגעת בצלחת.

האם הרפידה צריכה ליגוע בצלחת?

לא החלפתי ברקסים כבר המון זמן כבר 4שנים בערך לא הוחלפו ברקסים והמצב שלהם ניראה מצויין, אין חריטות על הצלחת ויש עוד הרבה בשר לרפידות.

שמתי לב שיש על הצלחת שחיקה במקום אחד ז"א שכל הצלחת חלקה חוץ מקטע אחד שבו יש שחיקה.

פורסם

אם יש רק מיקום מסויים של שחיקה מוגברת, כנראה משהו התעקם שם. על בלם לא אמורה להיות שחיקה מוגברת בחלקו המסויים של הדיסק, אלא על כל הדיסק. וזה לא מה שאתה מתאר. גש למוסך לאבחון הבעיה, ובמידת הצורך, החלף בלמים.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

יותר נראה לי מהכיוון של הדיסק. קאליפר תפוס היה משמיע לך רעשים די חזקים ומעצבנים, וגם ההגה היה מושך. וכן - החלפת בלמים תעזור כנראה במצב הנ"ל.

כל הנאמר בפורום הינו בגדר הסבר תיאורטי בלבד! (סעיף 14 לחוק יסוד קארספורום/יישום וביצוע פעולות).

וכן. ציון גולן הוא מ-ל-ך.

פורסם

בוקר טוב לכולם.

עכשיו שמתי לב כאשר אני פונה שמאלה תוך כדי הפנייה הרעש נישמע יותר חזק.

ועכשיו לדעתי זה לא הרפידה נוגעת בדיסק, אם הרפידה הייתה נוגעת בדסק זה היה אומר שהדיסק מעוות, ואם הוא מעוות אז היו צריכים להופיע רעידות בהגה או בדוושה תוך כדי בלימה, ואין את זה..

הרעש קצת קשה לתיאור אבל הוא מופיע בצורה חזקה יותר בזמן סיבוב.

יכול להיות שהרפידה נוגעת בדיסק ביגלל שיכול להיות חופש במיסב?

בזמן נסיעה אני לא שומע רעשי מיסב..

מה זה יכול להיות?

• תוכן חדש...