Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צמיגים מחליקים P6000

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני חודש בערך רבעיית צמיגים חדשים Pirelli P6000 185/55/15 H

הבעיה היא שכל פעם שאני עושה פתיחות, סיבובים מאוד חדים או ברקסים חזקים הצמיגים עושים רעש שלא היה בקודמים במקרים כאלו.

שיניתי את הלחץ אוויר ללחץ תקין כי הוא לא היה נכון בPSI 1-2 ירד טיפה הרעש אבל עדיין יש רעש במקרים קיצוניים יותר.

רציתי לדעת למה זה יכול להיות שהצמיג לא מתאים לרכב שלי?

זה תקין או ידוע לצמיגים האלו?

מדובר על אופל טיגרה.

S2000

פורסם

כשרכשת את הצמיגים בדקת את שנת הייצור?יכול להיות שהוא יבש.

במידה והוא תקין,אז כנראה אתה מביא את הצמיג לגבול האחיזה ואז הוא מאבד אותה ומחליק.

אצלי P4000 לא משמיעים ציוץ,בסיבובים חדים ,גם במהירות גבוהה,אבל כמובן שבפתיחות מהמקום זה נורמלי שהצמיגים ישמיעו רעש כי אתה מסובב אותם במקום.:roll:

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם
כשרכשת את הצמיגים בדקת את שנת הייצור?יכול להיות שהוא יבש.

במידה והוא תקין,אז כנראה אתה מביא את הצמיג לגבול האחיזה ואז הוא מאבד אותה ומחליק.

אצלי P4000 לא משמיעים ציוץ,בסיבובים חדים ,גם במהירות גבוהה,אבל כמובן שבפתיחות מהמקום זה נורמלי שהצמיגים ישמיעו רעש כי אתה מסובב אותם במקום.:roll:

הצמיגים יוצרו בשבוע ה6 של 2008 הם חמים מהתנור ואף רטובים.

זה לא בדיוק ציוץ אלה שריקה זה נשמע בערך ככה: אייהואואייהיההההההה

S2000

פורסם

עזוב אותך מרעשים לשניה, יש הרבה צמיגים עם רעשים ושריקות מוזרות, האם יש לך בעיה עם רמת האחיזה?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

היה לחבר שלי גם פירלי 6000 אורגינלים על וולו S60 דנדשה והם גם היו מרעישים בצורה מחרידה..

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם
עזוב אותך מרעשים לשניה, יש הרבה צמיגים עם רעשים ושריקות מוזרות, האם יש לך בעיה עם רמת האחיזה?

לא, הצמיגים אוחזים יפה אני בד"כ בוחן אותם בכיכר שיש ליד הבית שלי אני רואה שאין מכוניות אני נכנס בהרבה גז וסיבוב חד

אני מרגיש שהצמיגים ננעלים בחלקים שונים ויוצאים יפה בלי יותר מידי היגוי.

בקודמים אם הייתי נכנס ככה הצמיגים לא היו משמיעים רעש ננעלים לכל הדרך והייתי צריך לכוון אותם לפני כדי שהרכב יצא מהפניה אחרת הוא היה ממשיך להסתובב. :-P

* אני לא עושה שטויות, אני רואה שאין הולכי רגל באזור ואין מכוניות נכנסות זה כיכר שיש שם טווח ראיה רחב ואני מכיר אותו טוב.

אני גם תמיד מוכן ללחוץ על הברקס במקרים שאני לא צפוי אליהם. לכן אני לא באתי להגיד איזה שטויות אני עושה על הכביש שמסכנים אחרים.

S2000

• תוכן חדש...