Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה מראש,

ד"א מוסך גולי לא עשה עלי רושם של מוסך אמין בכלל, ובפעם שעברה שביקשתי המליצו עליהם, אבקש המלצה באמת על מוסך של מומחים שידועים ככאלו שעושים עבודה טובה, אם צריך אז לא בתוך ראשל"צ, אלא באזור.

ד"א המליצו לי להחליף את 2 הדלתות הימניות כתוצאה ממכות שטחיות, אחת חובה להחליף, ואת השניה אפשר לתקן אבל גם כדאי להחליף, לפי המלצת הפחח, כדאי להחליף גם את השניה או שינסו לתקן אותה?

(זה נעשה על חשבון ביטוח של רכב שפגע בדלתות)

תודה רבה.

פורסם

מוסך מרום טל ומוסך אבי-בר בא.ת. הישן בראשל"צ, מול טיב טעם מזרח.

צמודים אחד לשני.

שניהם מאוד מומלצים בפורום.

על גולי שמעתי בדיוק שבוע שעבר המלצה בע"פ ממישהיא שאני מכיר.

למה לדעתך הוא לא אמין? (אין לי ניסיון איתו).

פורסם

הערה קטנה:

אם אני לא טועה, אבי-בר עבר מקום, הוא יושב עכשיו בתוך תחנת הדלק "דלק" שנמצאת ברחוב פלוטצקי (אותו רחוב, אבל עם הפנים לכיון דרומה) מאחורי הרחיצה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

מחזק לגבי אבי בר.

הוא נמצא בדיוק 50 מטר מטיב טעם.

הוא היה פעם בתוך / ליד תחנת דלק כלשהי, היום יש לו שטח נפרד משלו.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

תודה רבה לכולם, אני אלך מחר למוסך אבי בר.

ובקשר למוסך גולי, הוא זרק לי מחירים מטורפים באוויר לגבי התיקון, טען שאני אכניס ביטוח רק כדאי שהוא יוכל להגדיל את הנזק וכמובן לגרוף לעצמו עוד לכיס, אחרי הכל אני יצטרך לתת השתפות עצמית ומעבר הביטוח יכסה, לפי מה שהוא אומר הרסו לי את כל צד האוטו שזה אומר להחליף 2 דלתות לצבוע את כל הצד וכו', הוא העריך 4500 שקל לפני מע"מ (ועוד בלי טמבון שבכלל לא חובה להחליף אבל שוב הביטוח יכסה אז למה לא?) וזה במידה והוא ישיג דלתות "בזול" אני אישית מצאתי 2 דלתות מפרוקייה ב1500 (כוללות הכל מבפנים והסעה) שזה אומר שנשאר לו רק לצבוע 2 חלקים ולישר, כשאני יודע שצביעה של כל חלק בנפרד עולה 400 ש"ח והיישור עוד 400, זה יוצא 1200, איפה עוד 1800 נעלמו? על מה ולמה? (4500-1500=3000)

מה גם שהוא עשה את ההערכה בצורה מאוד לא מקצועית, ניסה לנפנף אותי כמה שיותר מהר, לא קיבלתי רושם טוב..

• תוכן חדש...