Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני דיי חדש כאן ואני מתכנן בחצי שנה הקרובה לקנות רכב (חוסך כרגע).

בהתתחלה חשבתי על פיאט פונטו.

אחר כך החלטתי ללכת על משהו קצת יותר רציני כמו מזדה 3 ספורט, גולף, פולו, יאריס. (מודל 2005 בערך)

העניין הוא שאני לא רוצה שהאחזקה תהיה מטורפת.

אני יודע שיש הבדל ענק בין גולף לבין פונטו.

השאלה אם עלות התחזוקה של מזדה 3 ספורט, גולף, פולו ויאריס, זהה בערך? או שיש הבדלים מטורפים?

שאלה נוספת:

איזה מקור יותר אמין- לקנות מבנאדם אנונימי, או מרכב שהיה שייך לחברת ליסינג? (לא רכב מהשכרה)

פורסם

קשה לקבוע מי מהרשימה תיהיה יקרה יותר לאחזקה היות והרבה תלוי במצב הרכב אותו תקנה. אתה הרי לא קונה רכב חדש מהסוכנות עם עבר נקי, אלא רכב שעבר כמה וכמה שנים על הכביש הישראלי עם שגרת טיפולים שמקרה הטוב תיהיה סבירה ובמקרה הקצת יותר מציאותי תקבל ציון עובר בקושי.

נקודה למחשבה - רביעיית צמיגים למאזדה 3 ספורט עולה משהו כמו 3000 ש"ח. אם תחפש רביעיית צמיגים סבירים לפונטו תוכל למצוא גם ב1000 ש"ח, ואפילו פחות אם תתפשר על מותג סיני לא ידוע.

לגבי מקור הרכב - רוב הרכבים שציינת נמכרו לרוב לידיים פרטיות ולא לחברות ליסינג. אישית הייתי מעדיף רכב מיד פרטית ולא מחברת ליסינג, אבל יש יתרונות לכאן ולכאן ואני מבין את אלו שיבחרו באופציה השנייה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בעיקר בגלל שגרת הטיפולים המוטלת בספק בכל הנוגע לחברות הליסינג ובגלל נושא הסחירות העתידית של הרכב.

בנוסף, לרוב הרכבים יוצאי הליסינג הם אלו ברמת האבזור הנמוכה יותר.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
בעיקר בגלל שגרת הטיפולים המוטלת בספק בכל הנוגע לחברות הליסינג ובגלל נושא הסחירות העתידית של הרכב.

בנוסף, לרוב הרכבים יוצאי הליסינג הם אלו ברמת האבזור הנמוכה יותר.

אבל לקנות מאדם פרטי זה סיכוי קבוע לקנות רכב בעייתי, לא?

• תוכן חדש...