Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6534 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ובוקר טוב!

יש לי שאלה בנושא טיפול ושיפוץ מנוע, נניח ומדובר במנוע 1600 ea71 של סובארו, השאלה היא האם מתאימים את הסט הרינגים אחרי בביצוע ההונינג (נראה לי הכי הגיוני) ולפי איזה פרמטר צריך להתאים את הרינגים? ראיתי המון מידות שונות לסט של אותו קוטר צילינדר, על חלקם רשום supersized ב0.25 ומידות דומות, בכמה מידת הרינגים צריכה להיות גדולה יותר מקוטר הbore?

אם מישהו יוכל להסביר לי אני אשמח, תודה.

ארז.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

ההונינג הוא ליטוש ולא משנה את מידת הבוכנה והרינגים. את מידת האוברסייז של הבוכנה שבד"כ משתנה בקפיצות של 10 אלפיות אינטש או רבע מילימטר קובעים לאחר ביצוע החריטה. בוכנה עם אוברסייז 10 אם החרט הוסיף 10 אלפיות למידה המקורית של הצילינדר. אם הבלאי והחריצים היו עמוקים, אז החרט יחרוט ל60 אלפיות מעל המידה המקורית ויגיד לך להשיג בוכנות ורינגים עם אוברסייז של 60.

פורסם

אוקי, הבנתי שreboring עושים רק כאשר ישנם פערים גדולים בין קטרי בית הבוכנה, מקרי חריצים קטנים ושהעיגול לא מושלם, אך במצב שהצורה נשמרה והמשטחים לא פגומים מדי והמרווחים בגדר המותר, ניתן לבצע הונינג בלבד, זה נכתב בהיינס בנושא שיפוץ מנוע, בעקרון זה נכון? ואם כן, אם הקוטר של הבוכנה 91.960 מ"מ וקוטר הבית 92.010 (המספרים הנ"ל בטווח המותר) אז צריך רינג .50 או .60 או 75. ?

חנן תודה על העזרה.

פורסם

ארז, אני לא יודע לרדת לרמת הפירוט שאתה מדבר עליה, אבל אני יכול לומר לך שכשעשיתי במנוע רק הונינג, אז קניתי רינגים במידה המקורית, וכשחרטתי מנוע ל60 אלפיות קניתי בוכנות ורינגים עם אוברסייז של 60 אלפיות. הרינגים באו עם הבוכנות ותאמו להן.

ובניסוח קצת שונה: אם לא חרטת, שים רינגים בגודל המקורי. אם חרטת, החרט כבר ידריך אותך מה לקנות או שהוא ימכור לך את הבוכנות והרינגים הנכונים.

פורסם
ארז, אני לא יודע לרדת לרמת הפירוט שאתה מדבר עליה, אבל אני יכול לומר לך שכשעשיתי במנוע רק הונינג, אז קניתי רינגים במידה המקורית, וכשחרטתי מנוע ל60 אלפיות קניתי בוכנות ורינגים עם אוברסייז של 60 אלפיות. הרינגים באו עם הבוכנות ותאמו להן.

ובניסוח קצת שונה: אם לא חרטת, שים רינגים בגודל המקורי. אם חרטת, החרט כבר ידריך אותך מה לקנות או שהוא ימכור לך את הבוכנות והרינגים הנכונים.

אוקי, ובנימה זו, באילו חנויות ניתן לקנות/להזמין חלקים למנוע במחירים סבירים (שסתומים, מיסבים, קפיצים וכו')? אזור מרכז / צפון.

• תוכן חדש...