Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קפיצי הנמכה-16v 97

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השאלה שלי היא האם אני יכול להתקין על הפולו ו/או על כל רכב אחר קפיצי הנמכה בלבד, הכוונה היא בלי לההחליף את הבולמים לקשיחים?

פולו 16V - רק אם אתה מתאים לה...

(מודה - נגנב מאלפא..)

http://www.pbase.com/itays

פורסם

פיסית אתה יכול אבל זה לא מומלץ בכלל.

ברגע שאתה שם קפיצי הנמכה על הבולמים הרגילים הבולמים שלך יהיו במצב עבודה כל הזמן וכך הם יהרסו מהר מאד.

בזמנו גם אני רציתי לעשות את זה אבל הבנתי שזה לא כדאי. תחסוך ותקנה את שניהם, חבל לעשות חצי עבודה.

דניאל

פורסם

בשנת 1997 רציתי לשים קפיצי הנמכה לפולו שהיתה ברשותי. והתלבטתי בדיוק באותה התלבטות האם להחליף בולמים או לא והאם הבולמים יהרסו אם אני יחליף רק את הקפיצים.

משום שאז לא כל כך הבנתי במותגי הקפיצים שמתי קפיצים של OMP ולא החלפתי את הבולמים משום שקיבלתי אישור מ- OMP איטליה שאין צורך להחליף את הבולמים ואפשר לסוע עם הבולמים המקורים. כעבור שנתיים וחצי החזרתי את הקפיצים המקורים. אין נזילות, אין נידנודים האוטו נוסע כמו חדש. רוב יצרני הקפיצים מתאימים את הקפיץ לבולם מקורי. מומלץ לשנות גם את הבולם באם אתה רוצה התנהגות כביש טובה יותר.

בהצלחה

פורסם
מה המחיר פחות הוא יותר שעולה קפיצי הנמכה הבולמים מאתימים ???

ל106 S16

נזק סמים תודעה ורודים גדול יש עננים מגניב .

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם
מה המחיר פחות הוא יותר שעולה קפיצי הנמכה הבולמים מאתימים ???

ל106 S16

ועכשיו ברצינות - המחיר הוא כ-500 ש"ח לפגישה בת שעה אצל אורטופד. (אלא רק אם יש לך כללית מושלם או משהו כזה :p )

:wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

1. אם אתה מחפש רק הופעה ופוזה - אין שום בעיה להתקין קפיצי הנמכה עם הבולמים המקוריים. (בשביל השקט הנפשי שלך שלח אימייל ליצרן בחו"ל כדי לאשר זאת).

2. אם אתה מחפש גם ביצועים החלף גם את הבולמים למשהו קצת יותר ספורטיבי שתוכל להנות מההנמכה בקטע מוטורי.

חשוב לציין שגם אם הבולמים המקורים תהנה מאוד (רק אל תשכח לקנות כרטיסיה אצל האורטופד הקרוב לביתך) הכל כמו כל דבר בחיים שאלה של תקציב.

בהצלחה

• תוכן חדש...