Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אתה מאמין באמת ביכולות שלך לעשות שינוי ואתה עקבי ברצון שלך לעזור לחברה, למה לא?

תדע ששכר עתק לא תקבל במשך כמה שנים אבל בן אדם שמוכן לתת מעצמו בשביל החברה ראוי להערכה של כולנו.

לגבי התארים: כולנו (רובנו) היינו בצבא ויודעים איזו השכלה הייתה לחלק גדול מהקצינים (רמז: לא משהו...)

אם לי נתנו תואר של "חוקר פלילי" או "חוקר תאונות" בגלל קורס של 4 חודש ולפי המסקנות שלי החליטו על תשלום או אי תשלום של תביעות של מאות אלפי שקלים, אפשר לצפות שגם הקצינים במשטרה הם בעלי תארים מפוקפקים.

באמת הייתי רוצה שהמצב במשטרה יהיה יותר טוב אבל צריך לקבל את האמת: רוב השוטרים הם חסרי השכלה אמיתית ואיכותית.

(מצטער על ההכללה, יש גם קצינים שיש להם השכלה אמיתית ושווים המון, אבל הרוב לא)

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
קצת הבנה של סדרי שלטון ומנהל

שלטון דמוקרטי.

חופש הביטוי.

נתונים שאין בהם שום דבר מסווג או סודי.

להמשיך ?

אגב, משטרת ישראל היא אחד המקומות היחידים (אם לא היחידי) שאני מכיר,

שבהם נותנים לך כסף על תואר שאין לו שום רלוונטיות לתפקיד שלך.

לדוגמה:

אתה חוקר בבילוש, ועשית תואר באומנות איטלקית בתקופת הרנסנס,

שווה ערך בתלוש השכר לתואר בקרימינולוגייה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

1.אתה צודק, מותר לך לכתוב מה שאתה רוצה במסגרת "חופש הביטוי"

כי אתה עוד אחד שמכיר מישהו מהמשטרה וחושב שבגלל זה יש לך ידע נרחב על 20 אלף שוטרים.

2.נא לדייק:

חוקר בבילוש שסיים תואר באומנות איטלקית מקבל תוספת שכר הרבה יותר קטנה (6% ) מאשר חוקר שסיים תואר בקרימינולוגיה (נחשב לתואר "יעודי" לתפקידו- 20%).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כבר הבנו שאתה שוטר... :wink:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

KUNDASON ,אתה חייב, פשוט חייב להתגייס למשטרה, הישר לתפקיד של בלש! (אולי אתה יכול לפי הפרופיל שלי לנחש את סוג התואר שלי? רמז- עם כל הדימיון הפרוע שלך על אומנות הרנסנס האיטלקית עדיין לא הגעת לזה).

או , במחשבה השניה,זה לא רעיון טוב.

כי אין מצב שאני יכול להיות שוטר ( איך אתה מסביר שאני מצליח לקרוא את ההודעות שלך ואפילו לענות?).

או, בעצם, כן, אתה צודק - מישהו אחר מקריא לי את ההודעות שלך ומקליד את מה שיש לי להגיד (ואולי גם חושב במקומי).

:lol:

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
לבחור מעליי,אולי אתה צודק אבל לא לרובם,אלא למיעוט.

דוגמא למצב הנואש במשטרה הוא הגיוס הענק של עולי אתיופיה שבקושי לדבר יודעים.

פשוט לא יאמן איזה שטויות אנשים מרשים לעצמם לפלוט.

הדברים שלך מעידים על הבורות העמוקה שלך,על היותך אדם קטן ולא חכם במיוחד.

חכמים כבר דרשו על אנשים מסוגך : "הפוסל- פוסל במומו".

"חייל שנלחם תמיד מקווה לימים טובים יותר. אבל אלה שלא נלחמים הם שקובעים איזה ימים יבואו"

• תוכן חדש...