Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

המזגן מתקשה לקרר בשעות החמות, בערב הוא מקרר מעולה.

בקיצור אני צריך לגשת להוסיף גז. רציתי לשאול האם מישהו יודע כמה גרם גז נכנס ברכב הזה, ואיך אני יכול לוודא שממלאים לי בדיוק את הכמות הרצוייה? (יש צג דיגיטלי על המכשיר של המזגניסט שרשום כמה הוא מילא?)

בנוסף שמתי לב שיש על המייבש של המזגן (נראה לי זה מייבש, זה מיכל גדול ושחור) חלונית קטנה, שמעתי משהו על זה שאפשר לראות דרכה אם חסר גז או לא. איך זה הולך בדיוק?

מדובר על הרכב כמו שמופיע בחתימה.

תודה מראש,

גיא.

פורסם

גז ישן (12) ממלאים לפי לחצים לפי החלונית שעל המייבש (קצף במייבש מצביע על מחסור בגז חלונית נקייה מלא גז או ריק לחלוטין.

ישנה אפשרות נוספת למלא לפיו והוא חזרה קרה בצינור יניקה על המדחס ( הצינור העבה).

מקווה שעזרתי לך...

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

פורסם
גז ישן (12) ממלאים לפי לחצים לפי החלונית שעל המייבש (קצף במייבש מצביע על מחסור בגז חלונית נקייה מלא גז או ריק לחלוטין.

ישנה אפשרות נוספת למלא לפיו והוא חזרה קרה בצינור יניקה על המדחס ( הצינור העבה).

מקווה שעזרתי לך...

מאחר ואני סובל מאותה בעיה (נמדדו 10 מעלות ביציאת תריס) ,אשמח אם תסביר את המשפט האחרון.

ושאלה מתוך חוסר ידע : מה קורה אם ממלאים יותר מידי ?

בברכה

מוטי.

פורסם

טוב לבקשתך אני יסביר על הבדיקה.

הפעל את המזגן טרמוסטט פול קור מאוורר פנימי פול מהירות ותניח למזגן לעבוד משהו כ2 דק'

על המדחס ישנם שתי יציאות ואליהם מחוברים שתי צינורות עבה יניקה דק דחיסה תגע בצינור העבה בזמן שהמזגן פועל

שים לב רק על כללי זהירות ובטיחות מפאת רצועות שמסתובבות הצינור העבה אמור להיות קר בחלק המתכתי שלו.

אם תמלא יותר מדי גז המזגן יעבוד אם בכלל בלחצים גבוהים זה אומר סכנה של התפוצצת צינור דחיסה פריצת אטם ציר וכו' ממולץ למלא גז אך ורק אצל מזגניסט מומחה מכייוון שישנם מצבים של חאפר יראה תסמין של חוסר גז ובתכל'ס יכול להיות שישנה סתימה או כל תקלה אחרת שיכולה לדפוק לך צינור במקרה הטוב.

[החתימה הוסרה כיוון שלא עמדה בכללי הפורום. אנא קרא את הכללים.]

• תוכן חדש...