Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6560 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,צריך את עזרתכם בבעיה שהתחילה לי היום,

יש לי פיגו קבריולט שנת 95 מנוע 1800 אוטומטית,מלפני 3 שבועות כבר התחיל מין צפצוף דק כאשר שם גז ברכב

בצד של הנהג,שפתחתי מכסה מנוע לא הבנתי כל כך מאין זה מגיע,

היום בבוקר נסעתי כרגיל כאשר עצרתי ברמזור ושמתי גז לתחילת נסיעה כאשר האוטו כל הזמן על דרייב,האוטו היה כאילו

על ניוטרל,לאחר שכיביתי אותו והדלקתי לאחר 5 דקות שוב האוטו נסע ועוד הפעם באמצע נסיעה לאחר כמה דקות האוטו

כאילו נוסע בניוטרל כאשר לא מרגישים שהמהלכים מתחלפים בעצם,

ישר שהתקשרתי למוסך אמרו לי שצריך להחליף את הגיר וזה עולה 6500 שח לא כולל מעמ ועבודה

מה נראה לכם שזה בדיוק,בגלל שאני נוסע ורק לאחר כמה דקות זה קורה ולאחר שמכבים ומדליקים(אפילו אחרי 2 דקות)

אני יכול לסוע קמ ואפילו שתיים וזה שוב קורה

עזרה ועצה דחוף

תודה

:-(

פורסם

זו בעייה בתוך הגיר (סדק בבוכנה או טבעות שחוקות) , בבאר שבע גובים על גיר משופץ כולל עבודה +מע"מ 5000 שח בלבד עם אחריות של 6 חודשים.

איש באר שבע שמאוד אוהב אותכם

פורסם

סביר להניח שנכנסו מים ממערכת הקירור של הראדיאטור דרך הקולר אל הגיר, רפידות התפרקו, והחלקים שהתפרקו סותמים את הפילטר.

הזימזום ששמעת נוצר מתופעת מהמאמץ של המשאבה למשוך שמן למערכות הגיר, וכאשר הפילטר נסתם לחלוטין אתה חווה ניוטראל.

בהנחה וכל זה נכון, יש צורך בשיפוץ הגיר.

דויד, מתי ראית בוכנה סדוקה ב 4HP14?

• תוכן חדש...