Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראיתי שוב את מקצה הדרוג והעניין עם התדלוק נאמר במהלך Q2 ולא Q3 .

דובי

דובי, המשקפיים הצהובים זה לראיה או להקשבה?

ראה שוב את Q3 ותקשיב לפרשנות כשנהג(ים) נכנס(ים) להחלפת צמיגים: "הוא בוחר לא לתדלק"... [או משהו כזה, אולי "לא לקחת עוד דלק"].

ממתין לתיקון - ולהשלכותיו

פורסם

טוב, מה היה לנו:

המילטון ומרצדס לא ניתנים לעצירה (לצערי)

פרארי די חלשים (גם זה לצערי)

ותקוה שהנהג הצעיר, גלוק בסדר גמור.

פורסם

דובי

בצפייה נוספת:

בעצירה של קימי, 2:30 דקות לפני סיום Q3, מנהל הפרשן דיון עם עצמו מדוע נהג הפרארי לא מתדלק ("אולי הוא לא צריך עוד דלק")...

זה בערך כמו שפרשן כדורגל יסביר את הסיבות לכך ששחקן העדיף לנגוח ולא להשתמש ביד.

אבל הכל עובר בערוץ חבר-מביא-חבר.

פורסם

אין מילים !

מקלארן בשני המירוצים האחרונים בליגה אחרת !

אני כאוהד פרארי מתבייש , אפילו שמקלארן עשו טעות טקטית , המילטון עבר את כולם כאילו הם נסעו על קוריקנט.

מקווה לשיפור ניכר.

אני לא מבין את רייקונן , 15 הקפות לסיום הוא התחיל לעקוף ?

משהוא מוזר עובר על אלוף העולם !

פורסם
משהוא מוזר עובר על אלוף העולם !

כי הוא לא באמת אלוף ולא מראה את הכישורים של אלוף. מצטער, אבל אם זה אלוף אז המצב הדרדר מאז ימי שומכאר ואלונסו.

Veni Vidi Vici

פורסם

היה קצת משעמם.

מצטער לראות את פרארי לא מצליחים לתת פייט.

איזה מזל היה לפיקה :)

רייקונן דווקא ביצע כמה עקיפות - אבל הייתי רוצה לראותו תוקף את קוביצה.

אבל לכו תדעו - אולי הרכב שלו עוד פעם היה על סף התפרקות או צרה אחרת - אז זה היה הופך את זה למסוכן מדיי.

לדעתי הוא גם זינק בצורה לא מוצלחת.

כל הכבוד לווטל - הוא היגיע למיקום שלו לא במזל אלא בזכות לגמרי.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

פורסם

מאז ימי שומכאר ואלונסו.

אלונסו ?

פארירי ומקלארן היו חלשים בשתי העונות שהוא לקח אליפות , אז זה כן הופך אותו לאלוף ?

לא משנה מה אתה חושב , בדפי ההיסטוריה כתוב שבשנת 2007 רייקונן הוא אלוף העולם.

להזכירך במחיצית השנייה של העונה הקודמת רייקונן עשה קאמבק מדהים תוך כדי שהוא מציג נהיגה פנומנלית, ונעזר באלילת המזל (המילטון) .

לומר שאלונסו ראוי להיות אלוף ורייקונן לא , זאת פשוט בדיחה !

אלוף אמיתי אף פעם לא יחכה חיות אחרי שהוא מנצח מרוץ , הוא עשה מעצמו צחוק תןך כדי שהוא מזלזל בשאר הנהגים!

פורסם

ידעתי שאתה תענה בנימה כזאת וזאת זכותך. אישית, אני עדיין חושב שאת האליפות הוא קיבל במזל בגלל קרב במקלארן.

תאהב לא תאהב את אלונסו, לפחות לא משעמם איתו בניגוד לגוש קרח בשם רייקונן. עד כמה שלא אהבתי את שומאכר, כל יום אני אעדיף לראות אותו מאשר את רייקונן.

Veni Vidi Vici

פורסם

תאהב לא תאהב את אלונסו, לפחות לא משעמם איתו בניגוד לגוש קרח בשם רייקונן.quote]

בגלל זה קוראים לו האייס-מן חחחחחחחחחח

רייקונן מזלזל בנהגים אחרים וכבר נוהג בלי חשק , אם פרארי חכמים הם יתחילו מו"מ עם אלונסו ולא יציעו לרייקונן 40 מיליון לעונה.

רייקונן של פעם היה נהג טוב אבל עכשיו כבר נמאס שהוא מזלזל ונוהג בלי חשק. מקווה לראות את אלונסו בפרארי ולא את קוביצה , אני רוצה שמאסה ישאר כי הוא עושה עבודה נפלאה , וכמו כולם פה אני חולם שיום אחד שומכאר יחזור לפורמולה 1 וכל מירוץ יחזור להיות מעניין.

שבוע טוב

אספן קטן עם נשמה גדולה

פורסם

מר מילר הנכבד,

אתה לא יכול לסתור, עובדתית כביכול, טענה שלי, ואחרי שאני מוכיח שטעית ושהשטות הקולוסלית האמורה אכן נאמרה על ידי הפרשן - להשתמש בזכות השתיקה.

זו התנהגות שמתאימה לפוליטיקאי, לא למנהל פורום ועתונאי.

ואגב, אני פתחתי בנושא הזה דיון חדש כי נושא הפרשנות בערוץ הספורט אינו נקודתי לענין המרוץ בגרמניה.

משום מה[...] בחרת להסתיר את הדיון בתוך המרוץ הגרמני.

גם אם יש לך עם זה בעיה אישית[?] אתה מתבקש להחזיר את הנושא לדיון נפרד [ובאותה הזדמנות להתיחס לגופו של ענין ולא להמציא עובדות שלא היו ולא נבראו].

פורסם

מר דור היקר .

מצטער , אתה צודק.

לגבי שילוב הדיונים - בחרתי לעשות זאת מכיוון שלא היה שום טעם לפתוח דיון חדש בנושא, שלא התפתח בכל מקרה.

אתה מוזמן לפתוח נושא חדש בפורום בעניין הפרשנות בערוץ-5

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

אני לא חושב שהסיבה ליכולת החלשה של רייקונן נובעת מזלזול.

שימו לב שבמרוצים האחרונים כאשר מכוניות הפרארי יוצאות מרחבת הטיפולים מלאות בדלק זמני ההקפה שלהם פשוט גרועים אפילו ביחס לרנו ( כמובן שאני בודק את הזמנים כאשר הנהגים ביצעו את העצירות ברחבת הטיפולים)

אלונסו הוא נהג מאוד אגרסיבי ולא מחושב כל עקיפה שלו יוצרת כמעט תאונה מה שמסכן אותו ואת הסובבים אותו.

אני דווקא חושב שהוא לא יחתום בסופו של דבר בפרארי רק בגלל האופי שלו והשחצנות שאינם מתאימים לפרארי .

לגבי שומאכר , אני לפעמים אחרי מרוצים נכנס ליוטיוב ורואה את תצוגת הנהיגה שלו מברזיל 2006 אחחחחחחחחח.

כמה שהוא חסר !

מילה על המילטון במרוצים האחרונים מתחיל להתבשל לנו אלוף עולם חדש !

• תוכן חדש...