Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בדקת כמה יעלה לך משלוח של כל זה ?

זה יוצא בדרך כלל מאות דולרים נוספים וזה עוד לפני מיסוי (שבטוח יגבו) בכניסה לארץ...

תברר את כל הפרטים האלה מראש כדי שלא תצא בנזק כספי מטורף..

לא מתיימר להיות מומחה באודיו לרכב. אבל לומד כל יום משהו חדש..

פורסם

אין שם משלוח לארץ.:cry:

יש אתר אולי שאתם ממליצים עם אפשרות לשלוח לארץ.!?

מה אתם אומרים על הרכיבים שבחרתי.?

תודה.

פורסם

משלוח לכלל כמות הפריטים יעבור את ה 300 דולר.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אלי, אתה נחמד היום, על סאב ויחידת ראש לבד היית אמור לשלם משהו כמו 100$, מדובר על משהו כמו 6-6.5 קילו.

כל מגבר לבד אמור להיות לכיוון החמש קילו, ואני נחמד. מדובר פה על משלוח של למעלה מ20 קילו לדעתי. זה עובד את 300$ בכיף

א-ב-ל

זה *אמור* להיות משתלם, רק שהאתר הזה לא שולח לארץ אלא אם משלמים מראש דרך העברת כספים, צ'ק או משהו שנקרא MONEY ORDER, צריך לצור איתם קשר ישירות, הם גם מספקים עלויות משלוח מלאות (עובדים עם UPS).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

טוב אז ביררתי משלוח וזה יוצא עם משלוח משהו כמו 10,000 ש"ח.

אני ירד מזה כי זה לא יגמר ב 10,000.

מה אתם אומרים אבל על החלקים.?

תודה

פורסם

אחלה רכיבים אבל למה דווקא סולו באריק?

אתה שם קומפוננט מאוד איכותי SQ טהור עם סאב שיותר נוטה לכיוון ה SPL

זה לא ישמע הכי טוב במיוחד. לדעתי אתה צריך לבחור סאב מתאים אחר.

פורסם

תזמין מאייבי יצא לך יותר זול בהרבה וגם תוכל לקנות מכמה מוכרים ותקבל את זה במשלוחים שונים.

S2000

פורסם

הדבר היחידי שאני חושב בקשר למערכת זה האם באמת חשבת על המרכיבים של המערכת. למשל, הסולו באריק, זה חתיכת סאב בהמה, 750 RMS, אתה באמת צריך/רוצה דבר כזה? בקשר למגברים, אני חושב שיש כמה חברות עדיפות בטווח המחירים הזה, אבל זו דעה, החסרון היחידי של להזמין מחו"ל הוא שמעולם לא שנעת את הרכיבים. המלצה שלי, תמתין, תגיע לאחד המפגשים ותשמע מערכות, אני עשיתי פעם, ואני מאוד מרוצה מההחלטות שעשיתי בעקבות כך(אומנם זה לא מותקן, פרקתי מהרכב הקודם ועכשיו אני מתקין ברכב החדש :-P).

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• תוכן חדש...