Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6545 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה גרוע מאוד.

צריכת דלק ממוצעת לרכב זה היא בין 30-45 ק"מ לליטר, בעליות עם מזגן (הרבה יותר מזה במישור).

זאת הסיבה שהוא גם נכנס לשיאי גינס בתור הרכב החסכוני בעולם.

===========================================================

ובמילים אחרות:

יש אנשים שמוכנים לחתוך ורידים בשביל צריכת דלק כזו.

אין לך כסף לדלק? תמכור את המכונית.

פורסם

אני עושה 1 ליטר לשמונה קילומטר, אצלך הצריכה חלומית ותקינה.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

הרכב היה עושה לי בין 16 ל 17 ק''מ לליטר

היום זה בין 13 ל 14 ק''מ לליטר

בדקתי את כל המערכות וחוץ ממסרק הגה שהתחיל לעשות רעשים

בדקתי אותו במוסך ואצל מומחה לקרבורטורים שחיבר אותו למחשב שבודק פליטת גזים

רק חשמלאי לא בדק לי אותו ובמילים האלה הוא אמר לי: אם הרכב לא מגמגם או עושה בעיות חבל על הזמן שלי

ואני מוכן להישבע שאם לא הייתי מתחיל לימודי מישפטים הייתי מכניס אותו למנוע שיוסיף לי עוד כמה סוסי פוני

אהה והכי חשוב המוסך המורשה באשדוד

המנהל עבודה לא הסכים שאני יכניס את הרכב לבדיקה, והתחיל למצוא לי כל מיני תירוצים שהוא לא הפיתרון ויש מספיק מוסכים באשדוד שיפתרו לי את הביעה

הפיתרון היחידי שאני יכול לחשוב עליו זה לקנות כמה רימונים מעודפי ייצור ולחלק אותם בכמה מוסים באמצע הלילה

אבל סוחרי נשק לא מוכנים לקבל אשראי...

ב א ס ה ! ! !

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

• תוכן חדש...