Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8217 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבחינת ק"מ עוד לא צריך להחליף.אבל מבחינת זמן-כדאי לראות שהרצועה עוד תקינה

ולא יבשה.

להזכירך-אם הרצועה נקרעת בנסיעה-שסתום פוגש בוכנה וזה כואב....

פורסם

להחליף - ויפה שעה אחת קודם....

החלפת חגורת טיימינג תלויה או בזמן או בקילומטראז, הקילומטראז' עוד לא הגיע אבל הזמן עבר מזמן....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם יש שריקות מהמנוע זה אומר שצריך להחליך חגורת טיימינג תקנו אותי אם אני טועה :roll:

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

פורסם
אם יש שריקות מהמנוע זה אומר שצריך להחליך חגורת טיימינג תקנו אותי אם אני טועה :roll:

חגורות שורקות זה חגורות מחליקות.

חגורת טיימינג לא שורקת. זו חגורה עם שיניים, שאוי ואבוי אם היא תחליק והטיימינג ייצא מסינכרון. זה יכול בשקט לגרום להרס ראש מנוע, פגיעה של שסתומים בבוכנות ואללה יסתור כללי.

שריקה של חגורות באה מחגורות מזגן/אלטרנטור/הגה כח וכו'. זה קורה אם הן רפויות או אם הן נרטבות.

אין קשר בין הדברים.

החלפת חגורת טיימינג היא אקט מונע ולא מתקן. לא מחכים שהיא תגיע לכשל כדי להחליף אותה, כי הכשל שלה - כאמור - גורם לנזק רציני ויקר.

• תוכן חדש...