Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 141
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סחתיין על הציור, אבל "גוגל תמונות" לא יותר פשוט? :?:

תפוס את העכבר עם המלכודת הזו, ותהפוך אותו ל"צוללן" בתוך דלי מים.

thumbnail.php.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם
הייתה לי כזאת בעליית גג.

בהתחלה לא ידעתי שזאת חולדה, חשבתי שזה עכבר קטן.

שמתי מלכודת דבק, לאחר כמה שעות שמעתי רעש והמלכודת נעלמה. היא פשוט שברה את הקלקר ל 2.

ואז שמתי מלכודת מברזל ללכידת חולדות .

לאחר כמה שעות החולדה נתפסה - מאוד יעיל.

זאת קופסת ברזל עם מכסה שעולה כלפי מעלה, ומחובר אליו מוט ברזל.

המוט מחובר לוו בקצה השני של הקופסה ,על הוו אתה תולה חתיכת גבנ"צ או פסטרמה.

ברגע שהיא מושכת את האוכל הוו זז והדלת נסגרת. ( הדלת מחוברת לקפיצים מתוחים אשר מחוברים לתחתית הקופסה ).

תנסה אולי לבנות אחת אם לא תצליח להשיג.

אני לא יודע איפה המלכודת שהייתה לי.

היא נראית כך:

מכיר את המלכודות האלה, הן נפוצות מאוד ואין בעיה להשיגן בכל חנות טמבור או חנויות DIY אחרות.

הבעיה היא שאני מעדיף לא לפגוע בחולדה והמלכודות האלה בדר"כ פוצעות ואף גודעות את זנבן.

אם לא תהיה ברירה (ועושה רושם שאין אלא אם אני מעדיף להשתמש בחתול/עקרבוט/נחש/תנשמת/טרנטולה ושות') אז ארכוש כזאת במידה הגדולה ביותר שאמצע ואקווה שהחולדה תלכד בפנים במלואה מבלי שהזנב ישאר בחוץ.

הנוכחית | אבארט פונטו אבו אסהאסה

אקסית 1 | אלפא רומיאו מיטו תלתן ירוק

אקסית 2 | אלפא רומיאו 164 סופר ידנית (הי"ד)

פורסם
לא הבנתי אם זו חולדה גדולה או קטנה. שים לידה אבטיח בתמונה כדי שנקבל פרופורציות, זו אמת מידה מקובלת בעולם המדע.

הרסת אותי... :roflmao:

אריה (HF) - תפתח תאטרון חולדות, זה אחלה סטארט אפ.

ולפותח השרשור, תעבור דירה נראה לי הכי פשוט...

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

יש סיכוי גדול שתנשמת בודדת תתישב לך על עדן החלון ותהרוס לך כל סיכוי של שינה בלילות.

לצערי יש לי אחת ליד החלון ואני לא יודע מה לעשות..יש רעשים של "נשימות" כבדות כאלה , כמו נחירות חזקות במיוחד אפילו רעש של קומפרסור.

צער בעלי חיים\מוקד 106 מטפלים במקרים כאלה ?

פורסם
לצערי יש לי אחת ליד החלון ואני לא יודע מה לעשות..יש רעשים של "נשימות" כבדות כאלה , כמו נחירות חזקות במיוחד אפילו רעש של קומפרסור.

צער בעלי חיים\מוקד 106 מטפלים במקרים כאלה ?

מעלףףףףףף :lol:

כרגע עלית על הדור הבא של הסופרצ'ארגר עם פורק קומפלט!

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם
מכיר את המלכודות האלה, הן נפוצות מאוד ואין בעיה להשיגן בכל חנות טמבור או חנויות DIY אחרות.

הבעיה היא שאני מעדיף לא לפגוע בחולדה והמלכודות האלה בדר"כ פוצעות ואף גודעות את זנבן.

אם לא תהיה ברירה (ועושה רושם שאין אלא אם אני מעדיף להשתמש בחתול/עקרבוט/נחש/תנשמת/טרנטולה ושות') אז ארכוש כזאת במידה הגדולה ביותר שאמצע ואקווה שהחולדה תלכד בפנים במלואה מבלי שהזנב ישאר בחוץ.

מניסיון רב עם חולדות, אתה יותר צריך לדאוג למלכודת מאשר לזנב...

זאת הצורה הכי הומנית :roll: לתפוס אותם. אחרי שתפסתה סע לשדה הקרוב(עדיף הרחוק) מביתך ותשחרר אותה לחופש.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10- יופי עדיין נשאר קצת שכל

like a G-L-O-V-E

פורסם

במסגרת פינת זיהוי המכרסמים של הפורום, גם אני זקוק לזיהוי מכרסם שבו נתקלתי מספר פעמים במהלך ריצותיי הליליות על גדות הירקון, בחלק המזרחי של הפארק.

הוא בגודל של חולדה גדולה, איטי ולא בורח כשבני אדם מתקרבים. נדמה לי שראיתי גם זוג שיניים קדמיות בולטות, כמו בונה.

ניסיתי לצלם עם הטלפון (עם מצלמה לא איכותית ובחושך) ומה שרואים זה צללית.

לדעתי זו נוטריה http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A0%D7%95%D7%98%D7%A8%D7%99%D7%94.

Yarkon 30.5.07-1.jpg

פורסם

אכן, נוטריה.

רבות מהן גרות בירקון, ובאגם הקטן שבפארק יהושוע יש להקה שלמה.

מקורן בגידול כושל לפרוות שיהיה פעם בארץ, ולאחר שברחו/שוחררו חלקן אימץ את נחל הירקון לבית.

הן לא מזיקות כלל, וישמחו לקבל גזר או לחם אם תזרוק לעברן שעה שהן שוחות באגם.

מאד מגוננות על גורים, ולפני כמה שנים היה מקרה שבו נוטריה בוגרת תקפה ופצעה רוטווילר שהתקרב מדי לגור שלה...

HFturbo

פורסם

בגלל זה קוראים לה ככה :)

מה הכוונה ליד החלון? על אדן החלון?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

לא מבין למה בגלל נשים\ חברות\ ילדות קטנות, צריך להפטר מכל המכרסמים הקטנים האלה שרק באו לטייל קצת בגינה והאישה חושבת שתמיד צריך להיות אנטי, למה שלא תסביר למחסלת הקטנה שהייצור לא מזיק?

וקסנון, אם אתה חושב שהעכבוש שלך מפחיד, מה דעתך על זה?

camel_spider_sm.jpg

• תוכן חדש...