Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6550 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז ככה,

בעיקרון זאת הפעם השנייה שאני פותח שירשור כזה,על אותו נושא בדיוק,אבל כבר תבינו למה.

יש לי קרייזלר נאון 1996 מנוע 2.0L 16V בעל 145 כ"ס בערך(במידה ולא ברחו להם כמה סוסים במהלך השנים)

ואני מעוניין לשפר אותה במקצת,כרגע התקציב שלי עומד על סביבות ה6K וכמובן ממשיך לעלות כי אני עובד כמו חמור.

רציתי לדעת כמה דברים,דבר ראשון כמה יעלה לי להרים פרוייקט כדי להוסיף טורבו?

אחרי הכל הרכב שלי לא אחד שבכל מקום ניתן לשפר,ואני כמובן שצריך לחזק דברים במנוע,כמה יעלה לי פרוייקט כזה? הסכום שלי מתאים?

ואם לא יספיק לי אז אני מעדיף לשפר לו אחיזה בצורה הטובה ביותר!

לא מעוניין להחליף צמיגים כי הצמיגים שלי טובים מאוד,אני רוצה לדעת איפה ניתן להשיג מתלים טובים יותר,הנמכות,ואם אפשר להרחיב את הצמיגים ברישיון,כלומר שאני יקבל אישור להרחיב את הצמיגים,לשים ג'אנט רחב יותר,לפחות מאחורה.

והסיבה שאני פותח שוב את השירשור הזה היא בגלל שבפעם האחרונה זה לא נתן לי רעיונות,וגם הייתי ביותר מידי טימטום של לרצות דברים לא הגיוניים כמו סופרצ'ארג'יר או טווין טורבו.

ושאלה אחרונה לגבי הטורבו,יש אפשרות לשים בי טורבו? כמה פרוייקט כזה יקח? (כסף,זמן)

תודה מראש לעוזרים,אני מאוד מעריך את העבודה שלכם פה.

איתמר

פורסם

קודם כל לנאון 133 כ"ס ביום טוב בסל"ד אינסופי מרעיש...

תוסיף לזה גיר 3 הילוכים אוטומטים, שילדה גרועה ובלמים זוועתיים. ותקבל חבילה שלא ממש כדאי/אפשר לשפר אותה.

הרכב רגיש לראש מנוע וכל נסיון לתגבר את כוחו יעלה לך ביוקר.

בארה"ב הרכב מאוד נפוץ (תחת התותג פליימוט דודג ואיגל - לא קרייזלר!!) חפש באינטרנט יש מספיק פורומים ואתרים שעוסקים בנושא.

המלצתי. קנה רכב אחר לשיפורים, הנ"ל מהווה פלטפורמה גרועה במיוחד לשיפורים.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

תומך בבחור מעליי , זה ממש לא רכב לשיפורים.

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

המלצה ראשונה שלי תיקנה קיט של קוני +אייבך(בולמים +קפיצים).

אחרי זה ממליץ לך עם אתה רוצה טורבו תנסה להזמין גיר ידני מי ארצות הברית למרות שהגיר האוטומטי יכול להחזיק גדישה של עד 0.4-0.5 באר.

בעיות ראש מנוע? לא שמעתי אף פעם בחיים(הניאון שלי גם עבר 270 לפני שהלך לעולמו).

עם אתה רוצה טורבו בכל מי'קרה אני מציע ראש מנוע מחוזק (בשביל העתיד).

ועם אתה צריך עוד עזרה ויותר כיוון דבר איתי בפרטי.

Honda accord h22a manual

Honda civic powered by ???

פורסם

מסכים עם סלבה בקשר לקפיצים והבולמים- הרכב יונמך והאחיזה תשתפר.

קיט כזה + עבודה וכיוון פרונט ייקח את החלקהגדול של תקציבך...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

תשמע, אתה ממש לא מבין כלום בנושא הטורבו ועד שלא תתחיל ללמוד אין לך בכלל על מה לחשוב לגדוש את האוטו שלך.

מצד אחד אתה אומר שהיית מטומטם שרצית להרכיב טווין טורבו ושני משפטים אחר כך אתה שואל האם אפשר להרכיב בי טורבו (שזה אותו דבר) :?

יש מנוע טורבו מקורי עם גיר ידני לרכב שלך בארה"ב, האפשרות הטובה ביותר לרכב שלך.

קח בחשבון שזה לא יהיה פרוייקט זול (בערך פי 4 מהמחירון של הרכב בהערכה גסה)

פורסם

בתור אחד שהייתה לו נאון 97 (הדגם ''המפואר'')

השיפור הכי טוב שאפשר לעשות לו זה להחליף גיר לידני וצמיגים כמה שיותר רחבים עם חתך לא יותר מידי נמוך!

הרכב לפי דעתי לא זקוק לתוספת כוח וגם בארץ לא כדאי בגלל שחוץ ממוסך מורשה אף אחד לא יסכים לטפל בך

וכל תקלה יכולה לעלות הרבה כסף

הרשימת שיפורים הכי טובה לרכב שלך שרלוונטית לארצנו היא: החלפת גיר לידני, ותבדוק אם יש גיר 6 הילוכים

שיכול להתאים לך עדיף במקום הגיר הרגיל של ה 5 הילוכים.

החלפת הדיסקים של הברקס למחוררים (גם מאחורה) וגם רפידות,

החלפת נוזל בלמים וצינורות בלימה.

צמיגים במידה של: רוחב 195 עם גאנט במידה 16 (מידת חתך אני לא זוכר) יהיו הכי מתאימים לרכב

תוסיף לזה טיפול גדול כגון פילטרים שמן פלאגים טיימינג (אם צריך) נוזל קירור תבדוק את המשאבת מים היא יכולה לעשות צרות

בקיצור תעשה בדיקה כללית במוסך אבל תגיד להם שיבדקו את הרכב בדרך הרגילה ולא עם המחשב (מנסיון אני אומר)

אחרי שתעשה את כל זה אני מבטיח לך שאתה תהיה כל כך מבסוט מהרכב שאתה לא תרצה לרדת ממנו

רק קח בחשבון של זה יעלה לך הרבה כסף

הערכה שלי: 10 אלף בלי הצמיגים

ואל תלך בחיים לשום מוסך חוץ ממוסך מורשה!

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
מצד אחד אתה אומר שהיית מטומטם שרצית להרכיב טווין טורבו ושני משפטים אחר כך אתה שואל האם אפשר להרכיב בי טורבו (שזה אותו דבר) :?

צר לי על על ההתקטננות, אבל למיטב ידיעתי, בי-טורבו (להלן: "BT") וטווין טורבו (להלן: "TT") זה לא אותו הדבר.

מנוע TT הוא מנוע המותקנים בו שני מגדשים. בד"כ יהיה מדובר במנוע בעל שני ראשים, כגון מנוע בוקסר או מנוע V, שבו כל מגדש יגדוש כל צד במנוע.

לעומת זאת, BT הוא מגדש בעל שתי מניפות בגדלים שונים, כאשר הקטנה מיועדת לעבודה בסל"ד נמוך, והגדולה לסל"ד גבוה, כך שמתקבלת גדישה יעילה ברצועת סל"ד רחבה יותר.

ניסיתי למצוא ברשת מאמר כלשהו שיתמוך בדברי, אולם לא מצאתי דבר. לכן, אודה לכל מי שמכיר את הנושא טוב ממני ויוכל לשלול או לאשר את הדברים (ואם אפשר להביא גם סימוכין - מה טוב :-)).

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אני חושב שפעם היו שמים באמת 2 טורבו אחד לגדישה בטורים נמוכים והשני לטרוים גבוהים

אבל אני יודע בוודאות שהיום כבר יש טורבו עם מניפה משתנה שמתאים את עצמו לפי הטורים של המנוע והוא עושה פעולה

שמכסה טווח גדול יותר של סל''ד

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

טווין טורבו: 2 מגדשים אותו דבר, ובעצם זהים.

בי טורבו: 2 מגדשים, לא חייבים להיות זהים. אפילו לא מאותו סוג (סופרצ'ארג'ר וטורבו ביחד או זוג טורבו רגילים שיכולים להית אחד קטן אחד גדול ו\או אפילו זהים)

פורסם
נא לא לצטט סתם!

,איפה אני יכול להשיג גיר כזה?

זה להתקין עכשיו קלאץ ולמצוא גיר והכל,להזיז את כל המנוע,דברים שאני יעשה וישמח לעשות אפילו,רק תגיד לי מאיפה אני משיג,יש לך דרך מישהו אולי? מי יהיה מוכן לעשות עבורי עבודה כזאת ובכמה כסף?

אני חייב (חייב??? תבקש יפה ואולי יואילו לעזור לך, חייב זה לא כאן!) שתתן לי פרטים על מוסך מורשה שיוכל לטפל בפרוייקט כזה...

תחזור אלי בפרטי

פורסם

GOLF TDI היא דוגמא טובה ומוצלחת לטורבו בעל להבים (מניפה) משתנה

אגב למי שיש את הרכב הנ"ל - בהשקעה מאוד קטנה (ועוד קצת חמוצים :mm_wink:) ההספק מזנק

תמורה באמת אדירה

אגב הייתה גם כתבה על זה ב"הגה" אם אני זוכר נכון

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...