Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6549 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

הזמנתי השבוע בשעה טובה פאסאט 2008 אולטימייט אדישן

רציתי לשאול את חוות דעתכם על הרכב, ועל האולטימייט אדישן בפרט

האם על המפרט שמוצע עליו אם יש תוספות שאתם הייתם רוכשים בנוסף לחבילה המוצעת בדגם זה

מחירי חלקי החילוף סבירים לפאסאט? האם אמין וכו'

תודה רבה רבה

מקורי / קיים: + לא קיים / חסר נתון: - אופציה: O מפרט טכני:תאוצה מ-0-100 / מהירות מקס'9 שנ' / 215 קמ"שבלם קדמי / אחורידיסק מאוורר / דיסקהזרקת דלקישירההספק160 כ"ס ב-5000 סל"דמומנט25.5 קג"מ ב-1500 סל"דמתלה קדמימקפרסון, קפיצי סליל, מוט מייצבמתלה אחורירב חיבורי, קפיצי סליל, מוט מייצבנעילת דיפרנציאל-נפח מנוע / סוג מנוע1798 סמ"ק / טורבו בנזיןת.הילוכים6 הילוכים טיפטרוניק , מצופה עורתזמון שסתומים / שסתומיםרגיל / 16תצורת מנוערוחבי אביזרים ותוספות:ABS / ב.אחיזה / ב.יציבות+ / + / +אימובילייזר מקורי+בקרת שיוט+כריות אויר6,ביטול כרית אויר , שחרור מרוסן של כרית האוירצבע פגושים / ידיות / מראות

בצבע הרכב

מזגן

בקרת אקלים אלקטרונית מפוצלת

מע.שמע / ש.מהגה / רמקולים

MP3 / אין / 8

מראות חשמליות

+,מכהות אוטומטי

נ. מרכזית / ח.חשמל / חלון גג

+ / + / +

סוג הריפוד / אופציה בתשלום

בד

תאורה בסוככי שמש

+

אביזרי בטיחות נוספים

קדם מותחן לחגורת בטיחות,הכנה לכסא בטיחות,הגברת בלימת חירום,חלוקת לחצי בלימה

אבזור נוסף

GPS,מ.דרך,קירור תא כפפות,פנסי ערפל קדמיים , ציפוי עור להגה,וילון אחורי חשמלי,חישני חנייה ,חישני גשם,כרטיס חכם,דיבורית,חניה אוטומטית,DVD

מידות ומשקלים: בסיס גלגלים2709 מ"ממשקל עצמי1439 ק"גחתך צמיגים / חישוקי סגסוגת215/55R16 / +כושר העמסה2070 ק"ממיכל דלק / צ. דלק משולב70 ליטר / 12.2מושבים5,כוונון גובה מושב נהג ונוסע , חימום מושבים קדמיים,משענות יד , משענות ראשמרווח גחון / זווית גישה / נטישה / בטן- / - / - / -גובה / אורך / רוחב1472 מ'מ / 4765 מ'מ / 1820 מ'מתא מטען / מקופל565 ליטר קבוצת רישוי / אחריות יבואן: e

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב מדהים! התמורה הכי טובה לכסף לפי דעתי לרכב מנהלים. גיר DSG ומנוע (1.8 TSI) פשוט מעולה.

גם לי היתה התלבטות לפני הרכישה אם לרכוש את הפאסאט TSI או את הגולף ובסופו של דבר הלכתי על הגולף TSI גם משיקולים של גודל (גר בת"א) וגם משיקולים של מחיר (באותו זמן לא היה לי התקציב לפאסאט ולא רציתי לקחת הלוואה במיוחד).

הרכב בנוסף יודע להחנות את עצמו (גימיק) ובעל איבזור עשיר לעייפה. עשית החלטה מצויינת שלא תתחרט עליה.

אם אתה ממש רוצה להיות משוכנע, בצע נסיעת מבחן על הרכב ותיווכח ביכולות המדהימות של המנוע והגיר המדהים של הרכב.

אל תשכח להעלות תמונות של הרכב כשתקבל אותו. אגב - באיזה צבע רכשת?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

ביצעתי עליו נסיעת מבחן והתרשמתי לטובה בכל פרמטר שבדקתי.

אני מסבוט עוד לפני שקיבלתי הרכב, ומקווה שזה יימשך גם לאחר קבלתו

אוטוגימיק החנייה האוטומטית מדהים.

מסוג הדברים שעליהם אומרים: "איך לא חשבו על זה קודם.."

רכשתי את הרכב בצבע שחור מטאלי

החלפים שלו סבירים מבחינת המחיר? מקווה שלא יקרעו אותי אחרי שתקופת האחריות תיגמר

http://www.autocar.co.il/aecommerce/c2120/15777.php

פורסם

תתחדש. (אני מתאר לעצמי שאתה ממתין שיגיע לארץ..).

שאלת על תוספות אפשריות למסך - אתה יכול להוסיף מצלמת רוורס שתומכת במסך הזה.

אתה יכול להוסיף מסכים על המשענות ראש מאחור +אוזניות אלחוטיות ובעצם לצפות בDVD מאחור , תוך כדי שידור הDVD מאחור אתה יכול לשמוע רדיו או GPS מקדימה..

אתה יכול להוסיף סאן רוף לרכב עצמו.

כל מיני ניקלים לסף דלת אחורית וכו' .. (לא לטעמי האישי..).

וזהו בגדול.. הרכב מגיע מאוד מאובזר..

אה כן , איך שכחתי :-) , אתה יכול לרכוש מטריה חשמלית (נסגרת ונפתחת חשמלית - מצחיק אבל היא באמת איכותית ומאסיבית , לא מאילו שייתקפלו לך ברוח) , המיטריה מתאימה לתא בדלת הנהג (ישנו תא שמתאים למיטריה עם ניקוז החוצה למים )

שיהיה הצלחה.:-)

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

אפשר לשאול כמה הרכב עלה? בנוסף, אשמח לדעת איך אני יכול לדעת דרך האתר, אם בכלל, את המחיר של הרכב שאני מעוניין בו. (לא בהכרח פאסאט..)

פורסם

הרכב עלה 204 אלף על הכביש. כולל אגרת רישוי ואיתורנים.

עדיין מתלבט אם להוסיף סאן רוף (7000 ש"ח תוספת) ומצלמת רוורס (2300 ש"ח תוספת)

מה דעתכם?

פורסם
הרכב עלה 204 אלף על הכביש. כולל אגרת רישוי ואיתורנים.

עדיין מתלבט אם להוסיף סאן רוף (7000 ש"ח תוספת) ומצלמת רוורס (2300 ש"ח תוספת)

מה דעתכם?

תתחדש!

לגבי סאן רוף, הנסיון האישי שלי - מיותר, ובטח ב7000 ש"ח

אצלי יש אותו כברירת מחדל, אבל בקושי ניתן להשתמש בו, הרי בקיץ כשיש 150 מעלות ושמש שורפת זה בלתי אפשרי, בחורף גשם, נשארה עונת המעבר, שזה פעמיים שבועיים. לא נראה לי משתלם.

פורסם

להיפך. הסאן-רוף מדהים. אני מתכוון למקורי כמובן. לשותף שלי יש את הרמה הבכירה יותר, מנוע 2.0T. הוא התקין מסכי DVD מאחור לילדות שלו. על כל פנים, יש לו סאן רוף שהוא כמובן עושה בו שימוש נרחב (כמוני, ב- TSI ובכל רכב אחר קודם שהיה לי; אני לא מבין איך אפשר בלי זה - זה נעים בערבי הקיץ וכיף בחורף, במיוחד באופצית ה- TILT). הוא גם רכש את המטריה. גם יפה וגם אופה (אם כי לדעתי קצת יקרה). אגב, הוא לקח צבע שחור קצת שונה. אני חושב ששניהם יפים, אבל שלך יותר :-)

תהנה!

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
להיפך. הסאן-רוף מדהים. אני מתכוון למקורי כמובן. לשותף שלי יש את הרמה הבכירה יותר, מנוע 2.0T. הוא התקין מסכי DVD מאחור לילדות שלו. על כל פנים, יש לו סאן רוף שהוא כמובן עושה בו שימוש נרחב (כמוני, ב- TSI ובכל רכב אחר קודם שהיה לי; אני לא מבין איך אפשר בלי זה - זה נעים בערבי הקיץ וכיף בחורף, במיוחד באופצית ה- TILT). הוא גם רכש את המטריה. גם יפה וגם אופה (אם כי לדעתי קצת יקרה). אגב, הוא לקח צבע שחור קצת שונה. אני חושב ששניהם יפים, אבל שלך יותר :-)

תהנה!

טוב, על זה אומרים, שאין שני אנשים דומים.

אני מעדיף את המזגן גם בערבי הקיץ, כאשר יש 30 מעלות עם 80% לחות.

פורסם

תודה רבה על כל התגובות 8)

קישור לסרטון על החנייה האוטומטית של הרכב:

קישור נוסף להדגמה יפה על ביצוע החנייה האוטומטית בין שני רכבים (מצולם דגם אחר של פולקסווגן, טיגואן)

פורסם

שים לב שמערכת החניה האוט' של האולטימט מתפקד כמו בסרטון הטיגואן (משמע חנית מדרכה- צד).

בעיקרון יש ברכב חיישני חניה מקדימה ומאחורה וגם בצידי הרכב (בטמבון הקידמי).

הוא מזהה חניה צידית ובעצם מחנה את עצמו לפי הרכב מקדימה (משמע אם הרכב מקדימה יעמוד רחוק מהמדרכה גם הפאסאט שלך תעמוד כמוהו).

המערכת עובדת יפה מאוד ולא עוד איזה גימיק שלא עושה את עבודתו נאמנה..

לגבי הסאן רוף - באולטימט אין סאן רוף ובמידה ותרצה לרכוש זה יהיה מקומי (משמע נעשה בישראל אבל עם אחריות של 5 שנים) , כדאי (אולי, עיניין שלך) , לא כולם רוצים סאן רוף מקומי.. פתיחה של סאן רוף מקומי יוצאת מהגג החוצה (כלפי מעלה) לעומת המקורי שנכנס לתוך הגג . (אין ספק שהמקורי טוב יותר! ).

עומר.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

למיטב הבנתי ייצור מנועי הFSI נפסק בהדרגה בפולקסווגן

מנועי הTSI מחליפים אותם (יותר כוחות סוס, זמינות גבוהה יותר, וצריכת דלק מופחתת)

יש איזושהי כדאיות בכלל לקנות את דגם הFSI?

פורסם

אני אישית לא רואה סיבה. מנועי ה-TSI יהיו שכיחים יותר בעתיד לא רק בקונצרן VAG אלא גם אצל עוד יצרנים.

עקב המנוע הקטן (חסכוניות בדלק) ומגדש הטורבו (ביצועים טובים יותר) חוזים שהטכנולוגיה הזאתי היא הטכנולוגיה של מחר.

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...