Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6593 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כמה שבועות כמעט וקניתי סיאט איביזה FR שנת 2005 ולאחר בדיקה מהירה במוסך מורשה התברר כי הרכב עבר טוטאלוסט.

יש לציין כי הבדיקה נעשתה על ידי בלבד ללא נוכחות המוכר (במחשבי החברה). על כן החלטתי לא לקנות את הרכב. לצערי השארתי אצל אותו מוכר פיקדון של 500 שקל אך הוא אינו רוצה להחזיר לי אותם מכיוון שהוא טוען כי הרכב לא עבר שום תאונה. למזלי עשינו זיכרון דברים שבפרוש מציין שעל המוכר להחזיר את הסכום הנ"ל לולא הרכב עבר תאונה מהותית! בקיצור אני הולך לתבוע אותו!

אבל...

הסתבר לי שהנוכל מכר את הרכב למישהו אחר והוא (הקונה) בתמימותו אינו יודע על עבר הרכב. למיטב ידעתי תאונה כזאת מורידה את ערך הרכב בכ 15K. לכן אני מחפש את הקונה המסכן ןעל כן אני צריך את עזרתכם באיתורו או דרכים לאיתורו!????!

יש לי את מספר הרכב

רכב מסוג סיאט איביזה FR

שנת יצור 2005

צבע שחור

איזור חיפה (מקום מגורו של המוכר)

יש לי את שמו המלא של המוכר

אשמח לקבל עזרה תודה. אסף

פורסם

אינני זוכר אם הרכב הוא בעל מראות כסופות אבל בוודאות הרכב הוא בעל שלוש דלתות...

הוא נקנה בשבועיים האחרונים?

פורסם

העברת מידע על הסטוריית הרכב למי שאינו בעלי הרכב הינה עבירה.

יתרה מזאת - גם אם היית בעל הרכב כיום, אסור להם להעביר לידיעתך מידע היסטורי הקשור לתקופות בעלויות קודמות. (אני יודע שניסו לחוקק חוק שיתיר, אבל איני יודע אם זה שונה כבר).

לכן, זה שראית נתונים, לא אומר שאינך מסבך מישהו מהחברה.

כדי לאשש טענתך בתביעה, תהיה חייב מסמך בכתב, ואני בספק גדול אם החברה תהיה מוכנה לספק לך מסמך שכזה, בפרט שהיא יודעת שאינך בעל הרכב ושהדבר אסור מבחינה חוקית.

בנסיבות הקיימות, נראה לי שיהיה לך קושי מסויים להוכיח שהרכב עבר תאונה.

אם אתה מאוד רוצה להוכיח משהו שכזה - אם תצליח לאתר את בעל הרכב החדש, בדוק איתו אם ידע או לא ידע, ואם לא ידע, אם נכתב בזכרון הדברים שהרכב נקי מתאונות. רק אז תוכל לשקול את האפשרות לשכנעו לעבור בדיקה במכון, ויחד עם הבדיקה תוכלו לגבש את המשך צעדייכם נגד המוכר.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי אין שום סיבה שהמוסך יסרב לתת לו פרט כ"כ חשוב בתור קונה פוטנציאלי של הרכב ובמיוחד באם הוא הגיע עם הרכב.

פורסם

מסרבים, בכל מוסך, לא רק בצ'מפיון, הוצאת הסטוריה בנוכחות בעל הרכב האמיתי !

אבל אתם יודעים, קומבינות.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

כל הנאמר למעלה נכון אבל יש לי חבר בחד המוסכים של צ'מפיון וע"י כך הוצאתי את המידע מהמחשבים... גם בעל המכונית היה "מופתע". בכל מקרה אין זה משנה את העובדה שהרכב כולו שבור והוא כרגע נמצא בידי קניין מסכן.

גם אם בעל הרכב עשה את הבדיקה השיגרתית שעושים לפני שקונים רכב הם לא היו עולים על זה. אני ראיתי מסמך של המוכר שבדק את הרכב שלושה חודשים לפני ושם היה רשום שהרכב עבר תאונה אבל היא איננה משמעותית - כלומר הם לא זיהו את התאונה הקטלנית.

חשוב לי שתבינו שלפני שאני פה בשביל להציל את ה - 500 שקל שלי אני פה בשביל לספר לבעל הרכב החדש והמאושר את האמת, כי גם לו מגיע!

ועל כם אני מבקש את עזרתכם במציאתו!

ושוב המון תודה

פורסם

קודם כל תמצא את הקונה המסכן הזה, לך איתו למוסך שיוציא היסטוריה. אז תוכל לדפוק את המוכר - לדפוק בדרך המשפטית.

שיחזיר לך 500 ש"ח, שישלם את כל דמי חרטא המשפטיים וישלם על זה שהוא ניסה לעבוד עליך! כמובן גם בעל הרכב השבור יתבע את המוכר על הסתרת מידע, שקר וכל מיני שטויות שעו"ד טוב ידע להוסיף.

פורסם
איך אני מוצא את הקונה?

תעזוב את זה

אם מגיע לך החזר של 500 ש''ח על פי זכרון הדברים שעשית, תתבע את המוכר.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

יש לך את מס' הרכב- אז כל מה שאתה צריך זה משהו במשרד הרישוי ו/או במשטרה...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

• תוכן חדש...