Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו B3 ספורט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
היום ביצעתי נסעית מבחן על ה B3 ספורט ,כל קשר בן הרכב לספורט או מקרי לחלוטין הרבכ פשוט לא זז.בעבודה אני נוהג על מאזדה 3 1.6 והיא הרבה יותר נמרצת מהסובארו התאכזבתי נורא!!!

כלומר מנוע 2 ליטר, נכון? ואיזה גיר?

• תגובות 89
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין נסיעת מבחן על הידנית ואני לא מתכוון לקנות את הרכב בלי נסיעת מבחן, אולי הגיר הידני בעל הילוכים ארוכים??? לא לוקח סיכון כזה

פורסם
אין נסיעת מבחן על הידנית ואני לא מתכוון לקנות את הרכב בלי נסיעת מבחן, אולי הגיר הידני בעל הילוכים ארוכים??? לא לוקח סיכון כזה

דרוש לקבל את יחסי ההעברה של מנוע 2 ליטר + גיר ידני.

עפ"י הנתונים נוכל להיות יותר חכמים.

אני משוכנע שתמצא אותו גם באינטרנט, ב2 דקות.

פורסם

שי 820, אתה רוצה רכב ספורטיבי במחיר הזה? זה רק האיביזה. אם תגרד עוד קצת תקבל מגאן\קליו ספורט.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

shellcase כתב שי 820, אתה רוצה רכב ספורטיבי במחיר הזה? זה רק האיביזה. אם תגרד עוד קצת תקבל מגאן\קליו ספורט. כנראה שאתה צודק(בישראל זה המצב) ולא מצאתי יחסי העברה של הגיר הידני באינטרנט!

פורסם
שי 820, אתה רוצה רכב ספורטיבי במחיר הזה? זה רק האיביזה. אם תגרד עוד קצת תקבל מגאן\קליו ספורט.

לגרד עוד קצת - 30000 ש"ח לפחות

טוב הכל יחסי, יש פה אנשים שקונים רכבים ב6k .

פורסם

הייתי בסוכנות של גולף ,כנראה ה TSI נגמרה להם במלאי ,אמרו שבסוף השנה אמורים להגיע דגמים חדשים (אפילו הזמינו אותי לחוות רונית לתצוגה של הדגמים החדשים)

פורסם
הייתי בסוכנות של גולף ,כנראה ה TSI נגמרה להם במלאי ,אמרו שבסוף השנה אמורים להגיע דגמים חדשים (אפילו הזמינו אותי לחוות רונית לתצוגה של הדגמים החדשים)

על איזה סוכנות אתה מדבר אם אפשר לדעת?.

יניב

פורסם
קח בחשבון, שTSI אין גיר ידני בארץ.

יש DSG המצויין, אבל לא ידני.

תמיד אפשר לעשות הזמנה מיוחדת (וידוע לי ממקורות קרובים) אך זמן ההמתנה הוא לכל הפחות שלושה חודשים.

אגב, קיימת גרסה ידנית לגולף TSI מנוע 1.4 עם 140 כ"ס, אך אל תטעה - זו לא גרסת ה-GT (עם 170 כ"ס).

Twincharger Stratified Injection

• תוכן חדש...