Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום! מחפש עזרה בבחירת HU בתקציב של עד 1200

FARKOOSH
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6173 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם! מחפש HU למערכת שאני רוצה לשים בפאביה שלי שמגיעה בקרוב.

דרישות חובה (אם אין אני לא מתקרב ל-HU הזה):

*תמיכה ב-USB (עם אופציה להעביר את הכבל מהתא כפפות או מקום אחר, לא עם חריץ בפאנל עצמו)

*שאפל אמיתי (וזאת בניגוד לשאפל שיש לי כיום בפיוניר שעושה שאפל כשנגמר שיר אבל העברה קדימה מעבירה שיר קדימה לפי הסדר)

*תקציב - יכול למתוח עד 1200 ש"ח אם יש הצדקה לזה אבל כמובן שמעדיף לשלם כמה שפחות

*HU חדשה בלבד (לא מעוניין ביד שנייה)

*פאנל ניתן להוצאה (למניעת גניבה)

יתרונות (דברים שאני מעדיף שיהיה אבל הם לא דיל ברייקרים):

*כפתור ATT ו/או Pause

*רשימת שירים נורמלית (בפיוניר זה מתחיל כל פעם מהשיר הראשון, מחפש מערכת שה-List בה הוא מהשיר שאותו שומעים)

*עיצוב - בהחלט מעדיף מערכות עם עיצוב יפה, מודרני ולא "משעמם"

בינתיים שמתי עין על ה-UB6000 של פיוניר שנראית מדהים ויש לה גם יתרון נחמד של תמיכה בבלו-טות' (שלא כ"כ קריטית כי יש לי Parrot 3200), השאלה היא אם היא סובלת מה"מחלות" ממנה סובלת הפיוניר הנוכחית שלי.

ה-Panasonic CQC7105U ממש מצאה חן בעיני - יש למישהו איזושהי חוות דעת לגביה?

תודה מראש לכל העוזרים,

מתן

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרדיו דיסקים שציינת אני לא מכיר , ולכן אציע לך את ה pioneer dehp5050ub שיש לי אותו, והוא עונה בדיוק על כל הדרישות שלך.

מכשיר מצויין, נראה טוב מאוד, יש פאנל וכבל USB שעובר מהתא כפפות :-D

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

***אין צורך לצטט את ההודעה שמעליך! קרא את כללי הפורום***

ראשית, תודה על התגובה.

בקשר לרדיו דיסק עליו המלצת - האמת שאני קצת חושש לקנות פיוניר למרות העיצובים שלהם שעוקפים את כל המתחרים בסיבוב או שניים וזאת מאחר וכל ה"מחלות ילדות" שציינתי קיימות בפיוניר שיש לי עכשיו.

לפחות לפי התמונה כפתור ATT/Pause אין על הפאנל. מה לגבי שאר הדברים שציינתי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כפתור LIST בהחלט שיש לך ודרכו אתה מגיע לתיקיות של השירים , ומשם לרשימת השירים.

כפתור ATT\ Pause אין על הפאנל , אבל יש לך אפשרות דרך הרדיו דיסק להגיע אל ה pause (טיפה ארוך בשביל נסיעה )

אבל האפשרות היותר טובה היא שבשלט של הרדיו יש לך כפתור Mute שיותר נוח ללחוץ עליו , כמעט אותו העיקרון כמו ה pause פשוט הוא עושה לך השתקה ולא עוצר את המוזיקה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תודה על התגובה ניב.

שוב, קצת השארת אותי ללא תשובות. כלומר, בינתיים ה-HU הזה מבחינתי סובל מכל הבעיות שיש ב-HU הנוכחי שלי.

גם אצלי אפשר להגיע ל-Pause בעזרת שלול לחיצות וגם אצלי יש ליסט אך שוב:

א.האם ה-List מתחיל כל פעם מהשיר הראשון בדיסק או מהשיר הנוכחי (השיר הנשמע באותו רגע)

ב.שאפל - האם השאפל בעייתי כמו אצלי או שמא מדובר בשאפל אמיתי ומלא?

ובאופן כללי - לאף אחד אחר אין איזושהי המלצה בשבילי או אולי ביקורת כלשהי (עברית או אנגלית) על הפאנאסוניק? חיפשתי בגוגל ומשום מה לא מצאתי עליה ביקורת מקצועית.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תראה, רוב הפונצקיות הקטנות ברדיו דיסקים של פיוניר הם דומות (Pause, Mute , ושאר פונצקיות שדומות מדגם לדגם )

אצלי ה LIST למשל ברגע שאתה לוחץ עליו אתה מגיע לתפריט הראשי של התיקיות (אם יש לך תיקיות ) ואז אחרי שבחרת את התיקיה שרצית, אתה מקבל את רשימת השירים מההתחלה ועד הסוף ואתה יכול לדפדף.

אם אין לך תיקיות (לא יודע איך זה בלי , לא ניסיתי ) אני מתאר לעצמי שהוא נותן לך את כל הליסט ישר מההתחלה. (או מהשיר שאתה עכשיו מנגן והלאה, אבל מה זה משנה )

לגבי הרדיו דיסק של פנסוניק לפי מה שהצלחתי לראות פה ושם, הנתונים שלו טיפה פחות טובים משל הפיוניר.

וגם לגבי יציאות למגבר לא מצאתי כמה יש לו ( אם תרצה לחבר מגבר בעתיד , או שבכלל אתה לא רוצה מגבר , ויספיק רדיו דיסק עם 3 יציאות.)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד שלא משתמש בתיקיות הוא אכן מתחיל כל פעם מתחילת הרשימה, מה שדי מעצבן אבל אפשר להתגבר עליו.

יש איזושהי אפשרות שאתה בודק לי את עניין השאפל? כי זה בהחלט מאסט מבחינתי...אני לא אקנה מערכת עם שאפל "בעייתי" אלא אם כן לא תהיה לי אף ברירה.

לגבי יציאות, אני מתכנן לחבר כנראה JBL 75.4 ("מגבר הדיוטי פרי") או אולי 350.4 של קיקר (מישהו אגב יודע מה מביניהם עדיף והאם יש להם בעיות התחממות כפי שטען המוכר בפול דיזיין?)

ושוב, תודה על התגובה :-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...