Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6574 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב לכולם!

אני צריך המלצות לרדיו דיסקים איכותים שמוציאים צליל מדוייק!

חשבתי על חברות כמו קלריאון אלפיין.

אני צריך את העזרה מהמבינים שפה!

שימליצו על רדיו דיסקים באמת בליגה אחרת של כל הפיונרים למיניהם :}

התקציב לא משנה אבל לא להישחף למחיר..

מהשו עד 3K.

פורסם

גם הפיוניר 880 בא בחשבון.

אלפיין 9855 אם תמצא.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש 9887 ויש 9887R נכון? 9887R זה האירופאי נכון? קראתי שהוא תומך כתיבה ברוסית בישבילי זה יתרון יפה מאאודֱֱ!

וה- 9855 זה עם מסך מגע?

כל הפיונרים יורדים...

פורסם
כל הפיונרים יורדים...

תסלח לי, סטיגמה טיפשית.

זה שבארץ המכשירים הפשוטים של החברה זכו לכינוי "דולפינים" ואומצו באהבה ע"י כל ערסיי ישראל לא אומר שאין לפיוניר מכשירים איכותיים, ואחד מהם הוא ה 880.

אבל איך שאתה רוצה. איש איש באמונתו וארנקו יחיה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כל הפיונירים למינהם? קצת נסחפת.. עזוב את ה880/80. שמעת על P9?

אבל לגופו של ענין, 9887 ו880 שדי שווים מבחינת הפונקציות, אתה יכול לראות מפרטים שלהם ולהשוות, זה כבר יותר ענין של מה אתה אוהב למה אתה מתחבר יותר. אני התלבטתי בינהם ולבסוף החלטתי 9887 כי יותר "התחברתי" לזה.

וכן, 9855 זה עם הגלייד (שאתה או אוהב או שונא - אתה לא אדיש לזה.)

פורסם
מקס איזה פונקציותיש ב856 ?

בא נגיד את זה ככה

כמעט וכלום.

את שלי ראיתה?אותו דבר רק לא צבעוני,ותתפלא יש בו הרבה,זה שאין בלוטוס וחיבור אייפוד זה לא אומר כלום,ואיך שהגדרתה בכלום הזה לא הייתה משתמש בחצי אפילו אז בחיית ראבק אל תתחיל להיות חכמולוג,שכחתי ששלך פונקציאונלי

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מקס אני לא יכנס איתך לוויכוח

ההבדל בין המכשיר שלך ל856\855 הוא עצום !

אם אני מכיר ? "קצת" לא הרבה :\

קיצר ב855\856 אתה משלם על מסך צבעוני , מסך מגע ועל השם של קלריון - לא שזה רע אבל יש חסך באפשרויות סאונד אשר גורמות למכשיר להיות לא אטרקטיבי , יש מבין ?

ל856\855 יש טיים טליימנט ? לא. קרוס 3 חלקים? לא. אקולייזר נורמלי? לא. חיתוך היי פאס? לא. - שאני ימשיך ?

מה אתה רוצה שאני יגיד ששלי יותר טוב ? אז כן ! שלי יותר טוב ושלך ישן :]

• תוכן חדש...