Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כלכלנים מעריכים שבקיץ הקרוב יועלה מחיר הדלק בעשרות אחוזים (ייתכן עד 8 שקלים לליטר ואפילו יותר!!!!)

אם אנחנו רוצים להוריד את מחיר הדלק עלינו לנקוט בפעולה אגרסיבית חכמה ומאוחדת,

חברות הדלק הענקיות פז ודלק שולטות באופן כמעט מוחלט בשוק הדלק הישראלי והן מודעות לתלות החזקה שיש לנו בדלק.

הגיע הזמן ללמד אותם שלא רק למוכרים יש השפעה על השוק אלא גם לקונים.

אז מה עושים?

עד סוף השנה מפסיקים לתדלק בפז ודלק אלא רק בחברות הפרטיות קטנות (שהן פחות מ- 10% משוק הדלק) וכך נוכל ליצור הטייה בשוק

בכל יום מתדלקים בפז ואגד 300 אלף כלי רכב. אם נפגע משמעותית בהכנסות שלהן הן יאלצו להוריד מחירים ובעקבותיהן יצטרכו ללכת גם השאר

זה קצת ניג'וס אבל לא מאמץ כל כך גדול (שיכול לחסוך לנו בסופו של דבר מלא כסף)

החל ממחר כל אחד מוצא תחנה פרטית ומתדלק רק בה. בחודשיים הקרובים לא מתדלקים בפז ולא בדלק!!

על מנת ליצור השפעה אנחנו צריכים המוני אנשים בישראל שיצטרפו לפעולה זו...

חבר/ה יקר/ה, עכשיו זה בידיים שלך

אם כל אחד יעביר את המייל הזה ל 10 אנשים שהוא מכיר והם יעבירו ל 10 נוכל להשפיע ולשבור את המונופול (סאונד אפקט של זכוכית מתנפצת)

-כל שעליך לעשות זה להעביר את המסר ל 10 אנשים ולהפסיק לתדלק בפז ודלק - מרד צרכנים!!!

בעוד 7 שבועות נראה אם הצלחנו

בואו ננסה.

מה דעתכם?

אני חושב שזה לא כ"כ יעזור

פורסם

נו באמת.

אני ממש לא רוצה לחשוב מי התחיל את המייל הזה (נגיד, אחד המתחרים) אבל מחיר הדלק נקבע לפי נוסחה קבועה של המדינה ולא לפי החלטה של פז או של כל חברה אחרת.

פורסם

לפי דעתי במקרה כזה פז ודלק יתחילו לקנות את חברות הדלק הקטנות כדי למנוע הפסד נוסף ואז אכלנו אותה.. מדינת קומבינה, לא?.. :-D

If there is a car in front of you, you are going too slow... :-D:drinking:

פורסם
כמה אחוזי מיסים המדינה לוקחת על כל ליטר?

חלק אומרים 60% היתכן?

סביבות 90%

2.3ש"ח בלו ותוסיף מע"מ על כל הסכום.

משמע היום הדלק עולה 6.73 נכון?

5.68=6.73-15.5%

3.38=5.68-2.3

הסיבה שזה 90% ולא 100% זה בגלל שגם התחנה מרוויחה בערך חצי שקל שלא חישבתי פה, וגם על זה יש מס...

(וזה בדוק לגמרי, הוצג בחדשות לפני יומים)

פורסם

ואם אני גר במקום שלידו יש רק תחנות דלק ופז? אתה מצפה ממני להרחיק לכת לתחנות שכוחות אל ולנסוע קילומטרים? מי ישלם לי את הדלק על זה? בסופו של דבר עם כל הנסיעות לחפש מקומות קטנים שהם לא דלק או פז - עולים לי יותר כסף. יש פיתרון?

Twincharger Stratified Injection

פורסם
סביבות 90%

2.3ש"ח בלו ותוסיף מע"מ על כל הסכום.

משמע היום הדלק עולה 6.73 נכון?

5.68=6.73-15.5%

3.38=5.68-2.3

הסיבה שזה 90% ולא 100% זה בגלל שגם התחנה מרוויחה בערך חצי שקל שלא חישבתי פה, וגם על זה יש מס...

(וזה בדוק לגמרי, הוצג בחדשות לפני יומים)

נשמע מטורף מדי בכדי שישמע אמיתי, יש ביסוס לטענה?

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6576 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...