Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5584 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

זאת התמונה למודעה של מישהו שפירסם ביד2, אני אהבתי... :lol:

"20 שקל עם כיתוב "60 שנה' ".

o3_0_1_137025_20080623210610.jpg

יש הרבה דגים בים....אבל הכל תלוי באורך החכה שלך :wink:

פורסם
זאת התמונה למודעה של מישהו שפירסם ביד2, אני אהבתי... :lol:

"20 שקל עם כיתוב "60 שנה' ".

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=1440131

נדב - [email protected]

למכירה אוסף ענקי של דגמי מכוניות - *52 דגמים*

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1730383#post1730383

פורסם
מסתבר שיש לי את כל המטבעות עם הדיוקנאות :-D.

על הסדרה של מ' שנים לא ידעתי, נתחיל לחפש.

מצאת ....

יש לי את כולם ואת רובם גם ספייר.

את רוב מה שאמרתם בשירשור הזה מבחינת מטבעות יש לי, אני אוסף את כל מטבעות ישראל מכל שנה.

ועדיין עובד על זה....

לגבי השטר ,יש כמה אספנים שמחזיק כאלה במצב UNC (יעני מושלם) במספרים סידוריים עוקבים , הרבה זה לא יהיה שווה במאה הקרובה, בדיוק כמו שמטבע רמב"ם נמכר בין אספנים מאקסימום בסכום האסטרונומי של שני שקל.

אחרי המבחנים אני אפנה מקום בה"פ שלי ואתחיל להציק לכל מי שכתב שיש לו משהו מעניין....

ובדיוק כמו שלא כל רכב אספנות שווה מליונים ,ככה גם שטר שישים שנה לא יהיה שווה את זה.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

בקיצור - אום, צור אתי קשר אחרי המבחנים שלך נעשה כמה החלפות :)

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

מקפיץ

מעוניין לקנות/ להחליף במטבעות זרים מטבעות "מיוחדים" מסדרת השקל החדש- חנוכה, מ' שנים לישראל ודיוקנים של גולדה, רמב"ם, ויצמן ואשכול, ובנוסף את סדרה א' של השטרות (10 ש"ח גולדה ו5 ש"ח אשכול)

תודה מראש על כל עזרה

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

לכל אלו שמאמינים שהשטר יהיה שווה משהו , יש לי הצעה : 100 שטרות במצב מושלם ב3000 ש"ח

ולא לשכוח כמובן שגם משירותים ניתן להדבק באיידס במידה וזה שישב על האסלה לפניך עוד לא קם! :shock::?:shock:
פורסם

1000 שקל סגרנו ?

אני רואה שחלק מהשרשור עוסק ב"יש לי, יש לי"

יש לי מדבקות של חבורת הזבל (המקורי, הראשון שהיה בארץ, כן כן) נשארו לי כמה מאות אחרי שסיימתי את האלבום ומסתבר ששמרתי אותם.

יש לי גם איזה 4-5 שטרות גולדה איפה שהוא.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם
מקפיץ

מעוניין לקנות/ להחליף במטבעות זרים מטבעות "מיוחדים" מסדרת השקל החדש- חנוכה, מ' שנים לישראל ודיוקנים של גולדה, רמב"ם, ויצמן ואשכול, ובנוסף את סדרה א' של השטרות (10 ש"ח גולדה ו5 ש"ח אשכול)

תודה מראש על כל עזרה

יש לי כמה

יש לי אפילו שטר של 500 שקל ושל 1000 שקל עם הרמבם אם אתה רוצה.

פורסם
לכל אלו שמאמינים שהשטר יהיה שווה משהו , יש לי הצעה : 100 שטרות במצב מושלם ב3000 ש"ח

הדפסת אותם בעצמך? למה להחזיק 100 שטרות של 20 שקל (עם או בלי כיתוב)?

1000 שקל סגרנו ?

בהנחה שזה שWONKA לא צייר/הדפיס אותם בעצמו, הם שווים 2000 שקל (100X20=2000).

אגב, כל מי שעדיין חי בסרט שימכור אותו ב100/2000/over9000/חתולים פרסיים, אז זה עדיין שווה 20 שקל בדיוק. כל מי שמכר אותו ביותר, מכר אותו לפראיירים שחיים בסרט שיבוא אספן עם יותר כסף משכל וישלם על השטר יותר מ20 שקל.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

בהנחה שזה שWONKA לא צייר/הדפיס אותם בעצמו, הם שווים 2000 שקל (100X20=2000).

אני יודע הפואנטה שלי היתה שהוא מנסה לעשות רווח של 1000 שקל מהצד שלו כמוכר, אני מנסה לעשות 1000 שקל מהצד שלי כקונה ;-)

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא יודע עד כמה השטרות האלה באמת שווים משהו, אני רק יודע שחבר שלי פירסם לפני שנתיים בערך 20 שטרות כאלה עם הכיתוב ביד 2, ובחור אחד קבע איתו, וקנה אותם ממנו לפי חישוב של 50 ש"ח לשטר.

• תוכן חדש...