Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford Fosgate T4004

Orca
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זקוק לחוות דעת על המגבר.

שלום היום אבא שלי הביא לי את המגבר הזה והשאלה שלי האם הוא יכול להחזיק בצורה טובה.

סט קומפ'ננט של JBL וסאב 300RMS?

ואיך המגבר בכללי מבחינת איכות וכו?

והאם הוא תומך בגישור 2 אוהם? כי בחוברת רשום שכן

ויש לי כבל 8 ג'יג ובמגבר יש כניסות ל4 ג'יג האם אני יכול להתקין אותו עם ?8

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סדרת ה POWER של רוקפורד היא סדרה מעולה, לאורך כל השנים. תתחדש.

אם רשום שהוא יציב בגישור 2 אוהם, כנראה שזה נכון.

8 גייג' זה לא רע, אבל רצוי לשדרג ל 4. בכבלים מה שעבה יותר טוב יותר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה שאבא שלי הביא לי יוצר ב27/11/06 לפי תעודת הלידה שלי הוא נותן 98 RMS X4 באחוז עיוות של 1 נראה לי.

וזה הדגם הישן האם הוא שווה 900 ש"ח? המגבר חדש לחלוטין כולל אחריות של החנות סגור בקופסא לא נפתח מעולם.

זה 900 ש"ח בגלל שחבר שלי אבא שלי מכיר את בעל החנות.

כמה הדגם הישן היום נמכר בחנויות?

HU : LG LCF710BR PROS- RF 3Sixty.1 AMP : Xetec Vector 350.6 RCA: Knukonceptz KRY4.6M

פורסם

תבדוק שוב את האחוז עיוות, נראה לי שאתה טועה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

הנה צילום של תעודת הלידה + תמונה של המגבר הוא גם מגיע עם באס קונטרול.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

פורסם

יפה. יש לך 600 RMS ב 2 אום לתת בגישור! אתה יכול לפתוח עם זה ROCKFORD T1 שזה סאב מאוד מאוד חזק. ובאמת להחזיק קיקר L7 (פחות מומלץ מהT לדעתי)

פורסם

תתחדש

מגבר מעולה אני גם חובב רוקפוט

למה אתה מחבר אותו?

ואם אתה עושה גישור.

mazda 3 2008

Jin Ba Ii Tai

מכונית היא אחלה כלי להחזרה בתשובה,

תמיד כשאני נוהג כולם מתפללים כל הדרך.

פורסם

זה מגבר מצויין יש לי גם אותו ואני ממליץ לך לחבר אותו עם כבל 4 גייג שלא יהיה בעיות בעתיד

ואתה תהנה מאיכות שמע חבל על הזמן

HU: pioneer 7000bt-- AMP1: mbquart pba 4100 F.COMP: morel hybrid SUB:mb quart

פורסם

אני מחבר אותו לקומפ' gto507c ולסאב JBL 1202D בגישור. בעתיד הסאב והקומפ' ישדרגו שיהיה לי כסף.

כמה הדגם הישן עולה היום?

פורסם

רק לא מזמן הגיעה הסדרה החדשה של 2008 , המגבר שלך אמור לעלות בין 1400 ל2000 שקלים.

דרך אגב מגבר מצויין!!

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

פורסם

רוקפורד חביבי!

גם אני שאלתי את השאלה הזו כאשר רציתי לקנות אחד ומישהו אמר לי שהמגברים האלו נועדו לתחרויות ושהם בכוונה צ'יטרים.

HU: DXZ785USB. FRONT: MW: A.A HAVOC. MR: HAT L3. TW: HAT L1PRO. SUB:DC AUDIO LEVEL 3F X2. FRONT AMPS:XETEC P-2+S.A SAX-50.4. SUB AMP:DC AUDIO 5K. POWERED BY 2 XS POWER 3100+3400

:twisted: DO YOU THINK YOU HAVE BASS? THINK AGAIN

• תוכן חדש...