Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8254 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שאורן ציין כבר פיאסטה (עדיף לא YOUTH)

רוני

אפשר לדעת אחד ולתמיד מההההה ההבדלים ?

בין יוטה,לגיאה,לCLX ,ולעוד רמות גימור שיש לפיאסטה?

לאחרונה אני מתעניין בעגלה הזאת לעצמי.. :oops:

וואלה, לא יודע.

אני כן יודע שיות' היא הזולה והספרטנית מכולן. ממש חסרת אבזור. משנת 97-96 יש את גרסת הדינמיק המאובזרת יותר (שני ח"ח, הגה כוח, אימובילייזר, נעילה מרכזית) ואת הדינמיק 16V שלה גם יש מנוע נורמלי. (75 כ"ס במקום 60).

משנת 2000 אני חושב הגרסה המאובזרת נקראת CLX, וזה לאחר מתיחת הפנים (אני קורא לפיאסטה לפני מתיחת הפנים "פיאסטה עצובה" ולזו שאחרי "פיאסטה שמחה" פשוט כי הפנסים של הישנה משוכים למטה במין פרצוף עצוב ושל החדשה משולשים כלפי מעלה שנראים כמו פרצוף שמח).

fiesta.jpg

fordfiesta.jpg

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

כמו שאורן ציין כבר פיאסטה (עדיף לא YOUTH)

רוני

אפשר לדעת אחד ולתמיד מההההה ההבדלים ?

בין יוטה,לגיאה,לCLX ,ולעוד רמות גימור שיש לפיאסטה?

לאחרונה אני מתעניין בעגלה הזאת לעצמי.. :oops:

וואלה, לא יודע.

אני כן יודע שיות' היא הזולה והספרטנית מכולן. ממש חסרת אבזור. משנת 97-96 יש את גרסת הדינמיק המאובזרת יותר (שני ח"ח, הגה כוח, אימובילייזר, נעילה מרכזית) ואת הדינמיק 16V שלה גם יש מנוע נורמלי. (75 כ"ס במקום 60).

משנת 2000 אני חושב הגרסה המאובזרת נקראת CLX.

רוני

אז זהו שראיתי גם CLX מודל 96 ו 97...

אז המומלצת מכולם היא ה דינמיק ו ה 16V?

חוץ מהפשטות המאוד ערומה של היות'\יוטה (לוי יצחק :lol: ).

זה אותו רכב רק עם תוספות זאת אומרת אותם היכולות?

פורסם

שים לב שב-96-97 הוחלפה הפיאסטה בדור החדש, שעבר את מתיחת הפנים ב-2000. לא שווה לקנות את הישן. היות' היא אותו הרכב חוץ מזה שהוא ערום לגמרי. חבל לקנות אותו כשאפשר בעוד כמה אלפים לקנות משהו טוב יותר.

במודלים שיש את הדינמיק היא הכי מומלצת, במיוחד ה-16V. במודלים החדשים יותר יש רק CLX למיטב ידיעתי, והיא בהחלט טובה. המנוע קצת חלש אבל זה לא נורא אם אתה לא תאב ביצועים.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

שים לב שב-96-97 הוחלפה הפיאסטה בדור החדש, שעבר את מתיחת הפנים ב-2000. לא שווה לקנות את הישן. היות' היא אותו הרכב חוץ מזה שהוא ערום לגמרי. חבל לקנות אותו כשאפשר בעוד כמה אלפים לקנות משהו טוב יותר.

במודלים שיש את הדינמיק היא הכי מומלצת, במיוחד ה-16V. במודלים החדשים יותר יש רק CLX למיטב ידיעתי, והיא בהחלט טובה. המנוע קצת חלש אבל זה לא נורא אם אתה לא תאב ביצועים.

רוני

תשמע יש גם CLX מודל 95-96-97...וגם דינמיק וגם יות' ויש גם CLX גיאה...שאותה לא ראיתי ביכלל.

היכוון הוא 96-97 פיאסטה מהמודלים הזה חשוב שיהיה ידני עם הגה כוח + מזגן,השאר לא חשוב לי חלונות חשמל וכד'.

מה שכן איך המזגנים בפיאסטה למי יש ניסיון המזגנים טובים מקררים בקיץ :?:

פורסם

כמו שאמרתי בשביל הגה כוח צריך את הפיאסטה המאובזרת, אני חושב שביות' אין. חוצמזה זכור כי הפיאסטה עודכנה ב-96-97 ועדיין יש מהישנות בשנים הללו. עדיף לקנות את הדור החדש יותר (כלומר הפיאסטה הבוכה, כי הצוחקת קיימת רק מ-2000). בשביל זה כדאי לחפש 97-98 בשביל להיות בטוח. וכמובן - דינמיק עדיף, ובמיוחד 16V.

המזגן בסדר גמור אם הוא מקורי, לא יודע בנוגע למזגן מקומי.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

הפיאסטה יות' הן תמיד מהדגם שלפני מתיחת הפנים, קרי זה שהוצג ב-1989.

הדיינאמיק הוא הכינוי המקומי לדגם מתוח הפנים (כמו בתמונה העליונה שרוני צירף), שנמכר במקביל.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אני קניתי פונטו ספייס שנת 2001 מליסינג, 30000ק"מ ב52000 אבל זה היה בשלהי 2002.

כך שהיום היא צריכה לעלות בסביבות 45K לדעתי האוטו מצויין לא עשה שום בעיות מיוחדות ועבר כבר 82000 ק"מ ממש לא קלים.

תנסה למצוא כזאת מליסינג, המצב שלהן הרבה יותר טוב מאשר אחת מהשכרה.

ואל תסתמך על הבדיקה שהחברה עושה לאוטו (אוויס למשל) תתעקש לבדוק בעצמך.

:wink:

• תוכן חדש...