Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6563 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אחרי תקופה ארוכה והמון עבודה ובלי ציוד הנדרש סוף סוף סיימנו את הפרואקט שלנו.

בנינו קופסא מפיברגלס שעובד בשיטת "FREEAIR" ברכב מזדה 323 שנת 92 שלי:)

חשוב לציין שהיה לי חשוב לשמור על המקום ואפשרות להוציא את גלגל הספייר שהפך את המסימה פי כמה יותר קשה ומסובך.

התקנו ובנינו את הכל מ א-ת.

בגלל חוסר בתקציב התקנו:

מערכת של פיוניר פשוטה תומך בMP3 עם 3 יציאות ושליטה על הסאב.

9\6 של קנווד WAY3 450W

5.6 מידס של פיוניר 2WAY 160W

מגבר של פיוניר 1800W יד שניה

2 סאבים של קנווד 600W כל אחד(שמצאתי בZAP ב150 שקל כל אחד.)

בן דוד שלי טכני סאונד והיה אחראי להתקנה של הסאונד.עולה חדש מדרום אפריקה כאשר שם הוא היה מתחרה בתחריות סאונד שם.

ואני ואחי עשינו את הפיברגלאס וההתקנה של ה'FREEAIR BOX'

תזכרו כל זה נעשה על צד הכביש בלי כלים מתאימים...הנה כמה תמונות של ההתקנה והתוצאות:

IMG_0025.JPG

IMG_0041.JPG

IMG_0047.JPG

IMG_0070.JPG

IMG_0274.JPG

IMG_0317.JPG

IMG_0318.JPG

IMG_0038.JPG

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

רגע! אני רוצה להבין משהו - הכל נעשה במכה אחת? באותו היום?? כולל הגימור המושלם הזה של הצבע???

גלו את הטכניקה, איך עשיתם את זה.

אפרופו - לגבי נושא הבטיחות - תדאגו לאיזשהו מקום מוצל לערבב בו את החומרים של הפיבר - עלול להתלקח לכם תחת השמש - מאוד מסוכן! מאוד!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בלי כלים,יש לנו כלים אבל לא מקצועים ולא מיועד לשימוש שהשתמשנו...

לדוגמא: דיסק השחזה ב100 שקל לשאף את הפיבר ולא משאפת מקצועית...

לא ביום אחד!!! לקח לנו חודשיים,כל סופ"ש עשינו קצת.

המגבר מאוחרי הכיסאות האחוריות,כאשר שם אין שום בעיה של חום.

הסאונד פצצה,שונה תיבה רגילה,מי שלא שמע "פריאייר" זה בס יותר אישי...כלומר בתוח האוטו הסאונד מפציץ ומחוץ לרכב לא שומעים חזק במיוחד.

להסביר איך עשינו זה,זה לכתוב ספר...אבל עם מישהו רוצה עזרה במשהו בכיף:)

תודה על המחמאות!

פורסם

בגדול - אפשר לעשות את זה ביום אחד - את הקטע של הפיבר עד שלב הגימור, אבל זה יקח את רוב היום ובלי סביבה מתאימה וכלים מתאימים, זה ממש קשה.

הריפוד יפה מאוד, הגימור נראה גם כן סוף הדרך, לסאונד אני לא מתייחס אבל למראית עין זה ממש יצא לכם טוב.

תתחדשו - תהנו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואללה - לא שמתי לב למשפט הזה.

הסאב רק מייצר יותר חום, בייחוד מהמגנט שלו.

אמנם - אם הסאב לא מנוצל למקסימום שלו, המגנט יכול לשמש כהיט סינק לצלעות הקירור של המגבר עצמו - מעניין.

מעניין אם יש השפעה למגנט על התנהגות הרכיבים של המגבר - גם מעניין.

הקירור הכי טוב למגבר זה מקום מאוורר ואם זה מתחת לכסאות בקבינה ממוזגת - גן עדן.

Pioneer TS-X150

פורסם

למה שלא יתקרר מהסאב אם הסאב נמצא כFREE AIR ומוציא אוויר לכיוון המגבר? :roll:

אני לא אומר שאני צודק ב100%,קראתי את זה דיי ממזמן באחד הפורומים בחו"ל,אולי יתכוונו למשהו אחר.

פורסם
למה שלא יתקרר מהסאב אם הסאב נמצא כFREE AIR ומוציא אוויר לכיוון המגבר? :roll:

אני לא אומר שאני צודק ב100%,קראתי את זה דיי ממזמן באחד הפורומים בחו"ל,אולי יתכוונו למשהו אחר.

סאב לא יגרום להחלפת האוויר מאחוריו לכן הוא לא בדיוק יקרר אותו,

אלא ידחוס אותו וקח יגרום אף להתחממות האוויר בנפח הסגור הנ"ל.

סתם קצת חוקי פיזקה שאנרגיה קינטית לפחות חלקה מומרת תמיד לאנרגיה חום.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

• תוכן חדש...