Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6601 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מאוהב ב205GTI אין שום דבר לא יעזור אבל ממה שקראתי בחיפוש יש דיי הרבה בלאי והשאלה שלי כזאת:

ב~15 מה עדיף?

Clio RSI

205GTI רובם יד 7 אני ירגיש את זה?

106XS

או שאתם ממליצים לותר על החלום זמנית ולקנות פונטו או איזה 205FOREVER?

מה העלויות החודשיות של החזקת ?205GTI

תודה!

פורסם

בתקציב של 15K עדיף לעשות חיפוש בפורום. נטחנו כמה נושאים על מכונית ספורטיבית בתקציבים כאלו. המסכנה הייתה תמיד אחת, לחסוך עוד כסף או לקחת משהו לא ספורטיבי.

מדובר על מכוניות שחוטות לגמרי, יישור קו שלהן יעלה יותר מכמה שלמת על האוטו.

לכן, אם אתה אוהב 205, עדיף לקחת אחת מגירסאות הרגילות. אני מאמין שחברי הפורום שיש ברשותם רכב כזה בשמחה ימליצו לך אליו.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תודה על התגובה!

הבנתי שיש כמה גרסאות ל205, גוניור , פור אוור , והרגילה.

ומה עם 106 XS המצב שלהם גם לא טוב?

פורסם

106 דגם XS יותר שמורות מה106 דגם XS וכך גם היד שלהם היא בפחות.

205 הכי חדיש , מודרני , איכותי - פוראבר מנוע 1.4 ידני הזרקה רכה מצויין משנת 96 עד 99.

ג'וניור הוא נפח ה1100 הקטן והדי עדין שיש משנת 86 עד 97.

הרגיל הוא GR/GL שחלקם היו בצבא [ניתן לראות זאת לפי מספר ה15 בצד הימני של המספר].

כמו כן יש גם טופ- אקס.אר.איי שהוא 2 דלתות עם ספוילר קטן בשנים 94 בלבד והרוב לא הכי שמורים וגם אין כ"כ.

בקיצור פוראבר עם מגנזיום שמורה 1.4 ידנית תהיה מצויינת ויהיה נחמד גם עם פילטר פתוח.

106 קח XS הם שמורות וגם טובות לא פחות מהXSI ולא קרעו אותם.

RSI יש בשנים 94-96 אך המנוע הוא 1800 שצורך יותר דלק מה1400 של ה205 וה106 וRSI גם קרועות.

Tuning:lol:

פורסם
אני מאוהב ב205GTI אין שום דבר לא יעזור אבל ממה שקראתי בחיפוש יש דיי הרבה בלאי והשאלה שלי כזאת:

ב~15 מה עדיף?

ב-15K אולי תוכל למצוא GTI, אבל לא תוכל להחזיק אותה במצב נסיעה שאתה מפנטז עליו.

רד מהרעיון.

לענין יד 7 - בשנתונים האלו (רכבים בני 15 שנים ומעלה) יד 7 זה אפילו מעט.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

razmel חיכיתי לתגובה ממך כמעט בכל אשכול על 205 אתה מגיב... אז כמה אני צריך כדי להחזיק כזה רכב?

ומה עם ה1.6 העלויות יותר זולות?

Dj Shai תודה רבה על התגובה!

פוראבר עם מגנזיום שמורה 1.4 היא קופה?

פורסם

אין 205 קופה. זה האצ'בק 3 או 5 דלתות.

עלויות התחזוקה של 1.6 די דומות ל-1.9. למעט החלפת צמיגים (האחוריים נשחקים מהר) ובלמים (רבעיית דיסקים ב-1.9).

כשהרכב במצב "פיקס" עלויות התחזוקה שלו לא גבוהות, הבעיה היא להביא אותו למצב הזה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

razmel , בנוגע לתגובתך האחרונה אוסיף שמנועי ה1.6 ב205 בדגם הפוראבר הוא אוטומטי בלבד בגירסאת ה1.6 , ובדגם GTI ה1.6 ידני ויש גם 1.9 ידני.

Tuning:lol:

פורסם

חבר קנה 106 XS ב-10K ש"ח ונהנה מכל רגע.

וכשתרצה להשתדרג - אפילו לא תצטרך להחליף רכב. תעיין בפורום זה בשרשור על ה-106 ראלי וכיצד הופכים אחת (כנ"ל XS) ל-GTI בפחות מ-15 אלף ש"ח.

פורסם

הGT לא נפוצות במיוחד בארץ והגיעו רק בייבוא אישי. יש בוודאות עוד כאלו על הכבישים, לא מזמן ראיתי אחת אדומה באזור המרכז.

לגבי אמינות - אל תצפה ליותר מדי מצרפתיה מזדקנת. גם ה106 לסוגיה, גם ה205 לסוגיה הם לא מופת לאמינות מופלגת. נכון שיש דגמים גרועים יותר ויש גרועים (הרבה) פחות, יש דגמים עם חלפים זולים יותר ויש עם פחות.

אתה מחפש רכב ראשון? קח 205 מהשנתונים המאוחרים (98-99). אני בטוח שהרכב הזה יתן לך הרבה מאוד, די והותר בשביל רכב ראשון. לדעתי ה205 היא בית ספר מעולה לנהג חדש, גם מבחינת התנהגות כביש וגם מבחינה מכנית. ומה שכבר התקלקל, בדרך כלל זול מאוד לתקן.

אחרי שנה-שנתיים, כשבאמת תלמד להכיר את היכולות שלך ושל הרכב והתקציב יגדל משמעותית, תשדרג לספורטיבית קשוחה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...