Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה חוזרת- פיוז מראות חשמליות נשרף (סופר לנסר אוטו')

raz_he
שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

**********הודעת ההנהלה: אין צורך בפונטים גדולים. הפונטים הוקטנו לרמה המקובלת.************

שלום לחברי הפורום

יש לי בעיה חוזרת ברכב(סופר לנסר אוטו') הפיוז של המראות נשרף!

במקרה מישהו כבר מכיר את הבעיה ויכול לכוון אותי היכן יכול להיות הקצר שגורם לפיוז להשרף

והאם ישנה מערכת נוספת על אותו פיוז? ( לפי בדיקה מלבד המראות הכל עובד)

כאשר אני מחליף את הפיוז המראות עובדות טוב אך לאחר מספר שעות או יום למחרת הן מפסיקות לעבוד אני מגלה שהפיוז שרוף

:-(

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

1. תבדוק שאתה שם את הפיוז המומלץ מהיצרן ולא ערך נמוך יותר.

2. תבדוק איזה צרכנים מחוברים לפיוז הזה.

3. האם הפיוז נישרף רק מתי שאתה מוזיז את המראות ? או גם אם אתה לא נוגע במראות הפיוז נישרף.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש לבדוק שהנתיך, בעל ערך נומינלי מתאים לצורך-לרישום.

יתכן קצר בצמה שעוברת בין המשקוף לדלת, באחד הצדדים.

אם מישהו פתח ריפודי דלתות, וביצעו התקנות כשלהן/תיקונים כלשהם, יתכן ועת החלון נע למעלה או למטה, הוא פוגע בצמה ומקצר, ושורף נתיך.

יתכן שאחד המנועים במראות , צורך זרם רב מידי, או מקצר.

יש לבדוק שאין צרכנים נוספים על קו זה, אם כן, להפריד את הצרכנים, על ידי נתיכים נוספים, אז לעקוב אחרי הבעיה, מה מפסיק לעבוד.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בסופר לנסר שהיתה לי (שנת 1993) המצית של הרכב היתה על אותו פיוז כמו המראות וכל פעם שמישהו הפעיל את המצית ובחלק מהפעמים כשדברים חוברו לתושבת המצית (כמו מטען לטלפון נייד) - הפיוז נשרף.

תבדוק אם אצלך הבעיה היא לא במכלול המצית.

:type:
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...