Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תגידו הפופוליזים או הטמטום הגיעו לשיא או שעדיין לא ? [בטיחות בדרכים כנושא לבגרות]

truejoker
שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

לא מספיק כול השטויות הקודמות , מעכשיו גם בגרות לא תקבל אלא אם כן תוכיח שאתה נהג בטוח . הכתבה בYNET

ודבר אחד אני לא מבין מה קשר בין בטיחות לבגרות ? מילה אם באמת בחינות הבגרות היו בחינות שבודקות אם אתה בנאדם בוגר ומנומס ויודע שיש עוד אנשים בעולם חוץ ממך , אבל כשהבחינות האלו נהפכו לבחינות של שינון ושפיכת ידע ו/או העתקה/גניבת מבחנים . מה הקשר ?

מה יחליטו מחר ארדן ומופז ? שלילת ביטוח בריאות לנהג עבריין ? שלילת דרכון לנהג עבריין ? או ששמא אולי שלילת הזכות לבחור ? או ששמא שלילת הזכות להכנס לאוניברסיטה ?

ולפני שכול מומחי הבטיחות יתחילו לספר לנו שצריך ללמוד את זה, מה בדיוק עושים מורי הנהיגה ? שהרי לימוד נהיגה לומדים לנהוג ע"פ הכללים , ועובדה שאחרי שיש רשיון הילדים האלו מתנהגים בכביש כמו "בבונים" , אז מה יועיל החוק הפופוליסטי הזה ?

ואם רוצים עוד ,אז גם אכיפה לא עוזרת אבל בכ"א מבצע אכיפה גדול מתחיל מחר וציטוט המשטרה "עם זאת, במשטרה מודים כי אכיפה אינה יכולה לשמש פתרון יחיד וארוך טווח, אולם אין בסמכותם או ביכולתם לפעול במישורים אחרים."

אז המשטרה לא אבל מה עושה שר התחבורע שלנו ? מוצא עוד אמצעים דיקטטוריים כדי למנוע מאיתנו את הזכות לנהוג ? בהנחה שאם יוריד מספיק נהגים מהכביש , הכביש יהפך לבטוח ?

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לקבל עובר בשיעורי תעבורה זה לא קשה, צריך פשוט להגיע לשיעורים.

אבל מה שכן קשה, זה להישאר ער בשיעורים.

הצעת חוק מטומטמת לחלוטין!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני נכשלתי בזה בתעודה של אמצע השנה :oops:. להגנתי יאמר, שזה לא היה מחוסר ידע, אלא כי פשוט לא באתי לשיעורים.

בכל מקרה, מה אם אתה לא רוצה להוציא רשיון נהיגה, ולכן לא משקיע בשיעור הטיפשי והמיותר (לדעתי) הזה? לא תקבל תעודת בגרות? זו בפירוש ההצעה הטפשית ביותר ששמעתי בזמן האחרון.

כפי שהשיעור מתנהל כיום, הוא פשוט שעה בשבוע של לימוד לתאוריה. אם ישנו אותו בצורה דרסטית, לשיעור שבאמת מלמד בטיחות בדרכים, אז אולי יש איזשהו הגיון בהצעה הזו, אבל אני לא רואה את זה קורה.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני כבר רואה את ההצעה הבאה:

הוצאה להורג לכל אותם חוליגנים על הכביש.

נו באמת, שטויות.

מקצוע מיותר ואידיוטי, שלקראת סוף שנה הוא בעיקר מתבטל. לפעמים אפילו המורה לא טורחת להגיע.

אני לא חושב, שזה יפחית את התאונות וההרוגים על הכבישים, אלא יבזבז לתלמידים את הזמן.

גי גי גי גי גי גי גיטרה!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בתור אחד ששמע את המחיר שמשקיעים איזה 600 אלף שקל או יותר משקיעים במורים שיבואו וילמדו את המקצוע הזה לשעה אחת בשבוע זה פשוט מיותר, היתי אומר להשקיע את הכסף של המורים בהעברת קורסי נהיגה של יום לתלמידים במסלול החלקה. או לפחות סיבדוד העניין. לזה היתי שמח. בעיקרון כשלומדים לטסט לומדים איך לעבור אותו וזה בתכלס, יכול להיות שיעבור לך כמה התנהגויות שהמורה משריש בך אבל לא יותר מזה.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה שטויות!

גם לנו היו שנה שעברה שיעורים האלה, או שאף אחד לא בא או שבאו 5 ילדים.

השנה גם כן היה צריך "להיות", אמרו באיזה שעות יהיה אפילו המורה לא באה.

לא נראה לי שזה ייצא לפועל.

Kia Sportage, 2014 

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מאמין הם ממש "צמד חמד".

אני לא מבין איך זה קשור אחד בשני. במקום לתת עוד שיעור כדי ללמוד לבגרות או סתם לנוח הם מחייבים אותך לשיעור שהוא לא נותן לך כלום. אני חושב על הילדים המוגבלים באיזור הרגלים,ידיים שלא יוכלו לנהוג בגלל במוגבלות שלהם והם צריכים לבוא כדי לקבל בגרות? טיפשות!

עדיף שהם היו נותנים את הכסף כדי למצוא את העבריינים האמיתיים. כאלו שמשתמשים בסמים או אלכוהול ונוהגים בכביש. או לאותן משפחות שיש להם ילדים מוגבלים ולא יכולים לממן את הטיפולים כדי לרפא אותם.

באמת עצוב מה שקורה במדינה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חינוך תעבורתי היה מיותר ונשאר מיותר.

כל מה שצריך ללמוד לומדים מניסיון ותוך כדי נהיגה ולא בהתעסקות בשטויות כמו למידה במשך שנה שלמה על תמרורים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ההבדל בין ישראל לבריטנייה:

בבריטנייה צעירים יכולים להנות מהוזלה במחיר הביטוח אם עבור בהצלחה קורס נהיגה מתקדמת שמתמקד בנהיגה נכונה ובטיחותית.

כל מה שצריך ללמוד לומדים מניסיון ותוך כדי נהיגה

גישה ישראלית טיפוסית.

"ניסיון" לא מלמד אותך אלא איך להשריש הרגלים.

שילוב של נהיגה נכונה וניסיון מלמד אותך להיות נהג טוב יותר.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הצעת חוק מצוינת - בתנאי שיעדכנו את מערך הלימוד וישפרו אותו משמעותית.

ודבר אחד אני לא מבין מה קשר בין בטיחות לבגרות ? מילה אם באמת בחינות הבגרות היו בחינות שבודקות אם אתה בנאדם בוגר ומנומס ויודע שיש עוד אנשים בעולם חוץ ממך , אבל כשהבחינות האלו נהפכו לבחינות של שינון ושפיכת ידע ו/או העתקה/גניבת מבחנים . מה הקשר ?

איך אתה לא מבין את הקשר? הבגרויות אמורות להקנות לך מערך ידע שיעזור לך להתחיל את חייך כאדם בוגר וילמד אותך דברים שחשוב שאדם בוגר ידע - מתמטיקה, אנגלית, היסטוריה, אזרחות וכולי. זה נשמע הגיוני מאוד שבטיחות בדרכים (ובכלל) תהיה במערך הלימוד הזה, מכיוון שזה מהווה חלק חשוב מהחיים הבוגרים של כולנו.

תהרוג אותי אם אני מבין מה הקשר ללהיות מנומס ויודע שיש עוד אנשים בעולם חוץ ממך - אלו דברים שאמורים ללמד אותך עוד בבית.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא יודע אם זה אפקטיבי או לא אבל לפי דעתי גם אם זה עוזר למנוע תאונה אחת איכשהו ממשהו שנקלט בשיעורים ויושם בכביש אז אפשר לנשום לרווחה, כמובן שעדיין אני אישית חושב שכל העסק הזה הוא פשוט בדיחה וצריך לשנות את כל הגישה בתיכון ללימוד בנושא ובייחוד לחדד את הבטיחות בדרכים ואולי גם להכניס חלקים מסויימים מהנהיגה המונעת לשיעורים.

ממצרים יצאנו לממ"ס הגענו!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הבעיה היא שכרגע בשיעורים האלה לא לומדים נהיגה נכונה- פשוט לומדים תאוריה. אם קראת את הספר של התאוריה- אתה מקבל 100 בבחנים (אצלנו היה בחן כל שבועיים). אצלי עוד הגדילו לעשות והודיעו שמי שעבר תאוריה צריך לבוא רק לבחנים.

מה אני בא להגיד? כרגע השיעור הזה לא תורם לכלום. כמו שאמרתי, אם ישנו אותו לשיעור שבו לומדים נהיגה נכונה והתנהגות נכונה על הכביש, אולי עוד אפשר להוציא מזה משהו. במתכונת הנוכחית זה שיעור שאפשר לוותר עליו בלי שום בעיה, ומי שיוציא רשיון נהיגה (ויעשה, מן הסתם, תאוריה) ילמד את התוכן שמועבר שם בכל מקרה.

"ai motoare capul doare"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך אתה לא מבין את הקשר? הבגרויות אמורות להקנות לך מערך ידע שיעזור לך להתחיל את חייך כאדם בוגר וילמד אותך דברים שחשוב שאדם בוגר ידע - מתמטיקה, אנגלית, היסטוריה, אזרחות וכולי. זה נשמע הגיוני מאוד שבטיחות בדרכים (ובכלל) תהיה במערך הלימוד הזה, מכיוון שזה מהווה חלק חשוב מהחיים הבוגרים של כולנו.

תהרוג אותי אם אני מבין מה הקשר ללהיות מנומס ויודע שיש עוד אנשים בעולם חוץ ממך - אלו דברים שאמורים ללמד אותך עוד בבית.

רוני

מסכים בהחלט!

זה יעזור לחנך את הדור הבא של הנהגים וגם לא פחות את הולכי הרגל.

אלכס

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שזה לא יהיה יעיל אם ילמדו בטיחות בדרכים בשביל הבגרויות,

בשביל שזה יועיל צריך להכניס את זה לשעות חובה בכיתות וגילאים הרבה יותר נמוכים.

DS 7 CROSSBACK 2019

OPEL ASTRA BERLINA 2014

RENAULT SPORT CLIO 203 2010

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני

להיות מנומס זה אומר להיות אדיב גם בכביש , ואם לא חינכו אותך לזה , כול הידע התעבורתי /בטיחותי לא יעזור .

להיות מנומס מלמדים אאל"ט גם בבתי ספר באנגליה , היות וכאן לא מלמדים בביית (לפחות ממה שאני רואה משני בתי ספר תיכוניים שקרובים לבייתי ), אזי צריך לעשות את זה בבתי ספר

ולגבי בגרויות אני לא יודע איך זה היה אצלכם , אבל אצלנו זה היה 20% העתקות 30% מקושרים שאכשהו קיבלו את המבחן מראש , והשאר שלמדו (אל תתפוס אותי באחוזים מדוייקים זה פשוט תמונה כללית , כי מאז עברו המון מיים בירדן ) , אני חושב שהיום המצב יותר גרוע , אבל אולי אני טועה

בברכה יהודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5969 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...