Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת - הונדה אקורד, קומפורט 2007

diller
שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום,

אנחנו כבר כמה חודשים טובים מחפשים רכב שני בבית והכיוון היה מזדה 3 ספיריט - כיוון שהיה קשה למצוא אחת כזאת בשוק ובנוסף לכך שיש לנו כבר את ה-6 פזלנו לכיוון ההונדה האקורד שמוצפת בשוק.

מדובר בהונדה אקורד שנת 2007 קומפורט שהוסיפו לה מגנזיום ומגיני רוח ועל זה המוכרת אינה מבקשת תוספת מחיר.

אשמח לשמוע חוות דעת אודות הרכב והאם ההונדה באמת טובה יותר מה-6 כפי שטוענים?

תודה,

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

לא רשמת איזה דגם של ה-6 יש לך.

קח חשבון שמדובר בדגם שכבר הוחלף והמחליפה שלו היא כבר כאן או שתהיה כאן בעוד חודש חודשיים.

יש סיכוי גבוה שתהיה ירידת ערך בדגם היוצא עקב הצגת המחליפה.

בסה"כ מהתרשמות שלי בתור נוסע ברכב,הדגם COMFORT הוא הדגם הכי בסיסי של האקורד,מדובר ברכב יפני טיפוסי במחינת איכות הרכבה היא איכותית,הדגם הבסיסי מגיע עם רדיו דיסק אינטרגלי ועם מנוע 2 ליטר 155 כ"ס משודך לתיבה 5 הילוכים אוטומטית מאוד מוצלחת.

הרכב יחסית מאוד חיסכוני בבין עירוני ועושה מניסיון של חבר שעושה אשדוד-פ"ת כל יום כ-8ליטר/100 ק"מ כמובן בנסיעה דיי רגוע,לדעתי הוא עדיף על המזדה מבחינת כיול מתלים ושלדה והרבה יותר נוח,שוב הכל לפי ההתרשמות שלי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מדובר במאזדה 6 דגם לקצורי שנת 2004

בכמה האקורד טובה יותר מה -6 מבחינת ביצועים? ויצא לנו היום למצוא מזדה 3 ספירטי 2008 עם 1000 ק"מ באותו המחיר של אקורד 2007 קומפורט.. מתלבטים..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האקורד הרבה עותר טובה מה-6 מבחינת ביצועים

מדובר על רכב שעושה 8 שניות ל-100 מאוד חזק ולדעתי חסכוני יותר מה-6

לגבי המזדה 3 2008 עם 1000 ק"מ נשמע מוזר ביותר,למה שמישהו מכור אותו בן שבועיים או חודש? זה לא רכב זול בכלל

לגבי קשה למצוא בכלל לא קשה למצוא יש ערמות של מזדה 3 על הכביש,במחירים שאתה מדבר אפשר ללכת ולהוציא אחת כזאת מהחברה בלי שום בעיה,השאלה היא מה כל כך מושך אותך ברכב הזה שהוא לא יותר מבינוני מינוס חוץ מהחישוקים הגדולים ומראה ספורטיבי?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איך הגעת לנתון של 8 שניות מ 0-100 ?

אולי בגירסה הידנית,בטח לא באוטומטית שלפי נתוני היצרן מזנקת מ 0-100 ב 10.6 שניות.

למעט נוחות נסיעה בינונית,ההונדה אקורד הינה מכונית מצויינת שנהנית מיחידת הינע (מנוע+גיר) מעולה,איכות גימור מצויינת ומוניטין טוב.

לרועץ עומדים לה רמת האיבזור הנמוכה,ביחוד בתחום הבטיחות (זוג כריות אוויר בלבד!) ונוחות הנסיעה הבינונית.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כמובן שההונדה היא טובה יותר בביצועים, נתונים מרשימים יותר,

האיכות טיפה יותר טובה, והמאזדה 6 יש לה התנהגות כביש טוב, והיא נוחה מרווחת,

האקורד לפי הידוע לי היא יותר יקרה מהמאזדה ותקח בחשבון שצריך להוריד שנתון בשביל האקורד מתחת למאזדה,

תלוי מה אתה דורש מהרכב.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האקורד הרבה עותר טובה מה-6 מבחינת ביצועים

מדובר על רכב שעושה 8 שניות ל-100 מאוד חזק ולדעתי חסכוני יותר מה-6

לגבי המזדה 3 2008 עם 1000 ק"מ נשמע מוזר ביותר,למה שמישהו מכור אותו בן שבועיים או חודש? זה לא רכב זול בכלל

לגבי קשה למצוא בכלל לא קשה למצוא יש ערמות של מזדה 3 על הכביש,במחירים שאתה מדבר אפשר ללכת ולהוציא אחת כזאת מהחברה בלי שום בעיה,השאלה היא מה כל כך מושך אותך ברכב הזה שהוא לא יותר מבינוני מינוס חוץ מהחישוקים הגדולים ומראה ספורטיבי?

נראה אותך מוצא לי מזדה 3 ספיריט ק"מ נמוך פרטית ושמורה, הסיכויים כמעט אפסיים.. אה וכמובן שהמוכר לא ייבקש מעל מחיר המחירון. רכב מאוד מבוקש.

עכשיו לגבי האקורד, אני לא מתרשם ממנה כ"כ לטובה ברמת הגימור קומפורט, רכב של 150 אל"ף שקל מגיע בלי טסות?! אנשים מוסיפים 5 אלף ש"ח בשביל לקבל את המגנזיום המקוריים מהיבואן שמגיעים ב15'. מה שיאמר לטובתה בשוק המשומשות שהיא מוצפת ואפשר למצוא אחת מבית טוב!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

diller

אני גם הסתכלתי לכיוון של אקורד (דור שיוצא) והבעיה הכי גדולה היא הבטיחות. הגעתי למסקנה כי רק בדגם PREMIUM ומעלה כדאי לגעת. הדגמים הזולים יותר אינם מצוידים לא במערכת ESP, לא בכריות אויר צדדיות ולא בוילונות צד. אומנם אתה מקבל איכות הרכבה טובה ומנוע חזק, אבל ללא בטיחות. מבחינה הזאת מאזדה ספיריט ומאזדה 6 בכל גרסאותיה עדיפות. אני מדבר כרגע רק על הבטיחות! השאלה על מה אתה מוכן לשלם, על הספק יותר חזק או על בטיחות הנהג והנוסעים. לפי דעתי בנושא הזה לא כדאי להתפשר ואם לבחור בין אקורד ערומה או מאזדות מצוידות, אני בוחר במאזדה מצוידת.

בשבילי הרכב משפחתי הבא הוא מאזדה ספיריט, בגלל האבזור הבטיחותי והמחיר הסביר לאבזור כזה + מנוע אלפיים. אקורד אומנם ברמה גבוהה יותר, אבל באותה רמת גימור הפרשים של המחיר הם כ-50.000 ש''ח.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...