Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6604 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עם כל הכבוד אני ממש לא מסכימה אתך.

יש דברים שהמצפון שלי לא מאפשר לי לאכול כמו עגל חלב ופואה גרא כי צורת הגידול שלהם פעוט מעוררת בי חלחלה. בנוסף המצפון שלי גם מאפשר לי להוריד נבוט על כל אדם שאני רואה שמתעלל בבעלי חיים כי אם כבר מוות - לפחות שיהיה מהיר. לדעת שאותו עגל לא יכל לזוז בשום שלב של חייו כי באותה קופסא שגידלו אותו בה הוא גם אכל וגם עשה את צריו אך ורק כדי ששריריו לא ייתקשו - ואללה מבחינתי זה קצת עובר את הגבול.

מה שאתה עושה ומה שאתה אוכל זה עניינך בלבד - אבל אני תמיד יכולה לשאול לדיעה שלך.

אם כבר לאכול בשר טעים בצורה פושעת - פרות קובה - אלו פרות שמגדלים ביפן שכל החיים שלהן מושתתים על שתיית בירה וקבלת מסז'ים כדי שיהיו רגועות ונינוחות. ואללה אם היו עושים ממני סטייק בסוף חיים כאלה, גם אני רוצה לחיות ככה...

הבעיה היא שסטייק כזה הוא די יקר...

כמו שרשמתי כבר קודם ,כל אחד עושה מה שהוא חושב רק שבתשובה שלך יש כל כך הרבה סתירות ודעות שונות שאני קצת מבולבל.

לאכול כבד אווז ועגל חלב לא אבל לאכול סטיק מפרה ששתתה בירה כל חייה כן?????? בירה זה המשקה האולטימטיבי לפרות?? אולי נשקה אותם וודקה ??ככה נקבל גם אוכל וגם שתיה באותו מחיר?? ומה עם ביצים רגילות?? את אוכלת? או שרק ביצי חופש?? את יודעת מה מהלך חייה של תרנגולת מטילה?? לא חיים מזהירים במיוחד ,גם כן סוג של התעללות אבל האם את משלמת פי 2 על ביצי חופש??

לפי דעתי בתגובה שלך יש צביעות לא קטנה אבל אם זה עושה אותך רגועה,כן ייטב לך.רק אל תבקרי אחרים.

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
עם כל הכבוד אני ממש לא מסכימה אתך.

יש דברים שהמצפון שלי לא מאפשר לי לאכול כמו עגל חלב ופואה גרא כי צורת הגידול שלהם פעוט מעוררת בי חלחלה. בנוסף המצפון שלי גם מאפשר לי להוריד נבוט על כל אדם שאני רואה שמתעלל בבעלי חיים כי אם כבר מוות - לפחות שיהיה מהיר. לדעת שאותו עגל לא יכל לזוז בשום שלב של חייו כי באותה קופסא שגידלו אותו בה הוא גם אכל וגם עשה את צריו אך ורק כדי ששריריו לא ייתקשו - ואללה מבחינתי זה קצת עובר את הגבול.

מה שאתה עושה ומה שאתה אוכל זה עניינך בלבד - אבל אני תמיד יכולה לשאול לדיעה שלך.

אם כבר לאכול בשר טעים בצורה פושעת - פרות קובה - אלו פרות שמגדלים ביפן שכל החיים שלהן מושתתים על שתיית בירה וקבלת מסז'ים כדי שיהיו רגועות ונינוחות. ואללה אם היו עושים ממני סטייק בסוף חיים כאלה, גם אני רוצה לחיות ככה...

הבעיה היא שסטייק כזה הוא די יקר...

:roll: יש לך יצר התאבדות - יהיו שיקפצו על המציאה.. ( ראי בגרמניה )

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפי דעתי בתגובה שלך יש צביעות לא קטנה אבל אם זה עושה אותך רגועה,כן ייטב לך.רק אל תבקרי אחרים.

1. לא ביקרתי אותך אלא שאלתי שאלה אז אל תתנפל עלי.

2. צביעות? זה דבר שאם לומר את זה בצורה יפה "לא לך לשפוט". שנית, עד שלא תברר בדיוק איך חיות פרות קובה, אל תתחיל להתיימר להיות חכם. הן לא שותות בירה כל הזמן כי מבחינה פיזיולוגית זה היה גורם להן לאבד כמויות מים אדירות. אז תירגע כי אף אחד לא בא אליך בגישה רעה.

3. אני יכולה להפנות את אצבע הצביעות גם אליך - אתה אוהב בעלי חיים? היית זורק עליהם אבנים והורג אותם בעצמך? אז למה אתה צבוע ואוכל בשר?

למה? כי זו הנורמה החברתית שאתה חי לפיה. שנית - גם ביצי החופש הן לא בדיוק ביצי חופש כפי שניתן להבין מתוך הכתבה הבאה -

http://www.anonymous.org.il/b-hofesh.htm

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

פורסם
כבעלים של מסעדה ארגנטינאית יש לי כמה הערות קריטיות:

1.הרשת המדוברת אינה ארגנטינאית ולא מתימרת להיות, יש לנו חשבון ארוך עם צורת ההכנה הברזילאית.

2.אין אפשרות גם לא תיאורטית ובטח שלא מעשית לארוחת בשר כפי יכולתך, לפחות לא בארץ.

לפני חודשיים חזרתי מארגנטינה וגם שם הדבר לא מקובל, למרות שק"ג פילה (לא מומלץ לגריל) עולה 15 ש"ח (לעומת 100+/- ש"ח בארץ).

3. יש מעט מאוד נתחים שנתן לאכול וול דאן, הנתח שאני ממליץ עליו ללקוחות שזו מידת הצליה החביבה עליהם הנו נתח פסטה ברוטב שמנת.

4.שמחתי לראות שהגם שלא נהנית טרחת לציין את הדברים הטובים, מנהג שאינו מוכר במקומותינו.

5. אם אווזי מהווה דוגמא ומופת לאופציה קולינארית אז אין לי מה לכתוב בסעיף 6.

אם כבר הגבת, אני אנצל את ההזדמנות ואמליץ בכל לשון על המסעדה שלך.

בפעמיים שביקרתי במסעדת דוניה רוסה במושב עין-הוד שעל הכרמל, הבשרים היו מדהימים והאמת היא שאם לא היה לי עכשיו חום והראש לא היה מתפוצץ לי, כנראה שהייתי מרחיב בעוד כמה מילים.

בקיצור, שווה נסיעה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
לא רוצה כלום - סתם שאלתי שאלה...

יש לך בעיה עם זה?

יש בעולם כזה מושג המין השולט, המין השולט ישלוט על כל השאר, ואם כל השאר לא יכולים לעשות מרד או להתנגד, ישחטו ויאכלו אותם.

ככה אלוהים קבע, ולא את ולא אף אחד ישנה את זה.

פורסם

אלוהים גם קבע שגבר ואישה יחיו יחד, אז מה אתה אומר שניפגש מחר בערב

ליד הגיי-קלאב הקרוב ונרביץ בהומואים האלה קצת תורה?

וברצינות, זה רק אני, או שבזמן האחרון כל שרשור באופטופיק הופך למלחמה?

מה נהיה עם הקארזפורום לאחרונה? :roll:

פורסם
יש בעולם כזה מושג המין השולט, המין השולט ישלוט על כל השאר, ואם כל השאר לא יכולים לעשות מרד או להתנגד, ישחטו ויאכלו אותם.

ככה אלוהים קבע, ולא את ולא אף אחד ישנה את זה.

הצלחת להכניס תיאוריות אבלוציוניות, אנטרופולוגיות ותיאולוגיות לתוך משפט אחד ויצרת משנה סדורה ותובנה אדירה שמסבירה את כלל הקיום האנושי והטבעי.

Not...

יש בעולם הזה מין הקשקשת הבלתי קשורה, ואם אנחנו נקשיב לקשקשת הזאת יותר די ולא נתנגד, המוח שלנו יהפוך לעיסה דביקה. ככה קבע זאוס מלך האלים ואף אחד לא ישנה את זה

:lol:

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
בקסו דה ברזיל באילת אתה באמת מקבל חוויה ברזילאית עם בשר משובח!

על איזה בשר משובח אתה מדבר ? הייתי עם זוגתי לפני שנה והחוויה היחידה שקיבלנו משם היא קלקול קיבה של יומיים. במהלך השהייה שם, במקרה יצא לנו לדבר עם עוד זוג שגם הוא עבר אותה חוויה בדיוק.

לאחר עוד ניסיון במסעדה דומה, הגעתי למסקנה שאני מעדיף לשלם על מנת בשר אחת אבל שאני אהנה ממנה ולא אסבול אח"כ יומיים.

Veni Vidi Vici

פורסם
1. לא ביקרתי אותך אלא שאלתי שאלה אז אל תתנפל עלי.

2. צביעות? זה דבר שאם לומר את זה בצורה יפה "לא לך לשפוט". שנית, עד שלא תברר בדיוק איך חיות פרות קובה, אל תתחיל להתיימר להיות חכם. הן לא שותות בירה כל הזמן כי מבחינה פיזיולוגית זה היה גורם להן לאבד כמויות מים אדירות. אז תירגע כי אף אחד לא בא אליך בגישה רעה.

3. אני יכולה להפנות את אצבע הצביעות גם אליך - אתה אוהב בעלי חיים? היית זורק עליהם אבנים והורג אותם בעצמך? אז למה אתה צבוע ואוכל בשר?

למה? כי זו הנורמה החברתית שאתה חי לפיה. שנית - גם ביצי החופש הן לא בדיוק ביצי חופש כפי שניתן להבין מתוך הכתבה הבאה -

http://www.anonymous.org.il/b-hofesh.htm

אני כבר למדתי שלא מתווכחים עם בוסים ונשים ולכן אני אחתום את הוויכוח ב"את צודקת".

פורסם
אני כבר למדתי שלא מתווכחים עם בוסים ונשים ולכן אני אחתום את הוויכוח ב"את צודקת".

- אני מפחד לתמוך בדעתך - אבל לוקח את הסיכון ..

ומנקודת מבט של בוס... העובד עם נשים (ומעדיף לא לנצח, בשביל שקט תעשייתי ) - אתה צודק בגישה וחכם ..

חג שמח - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם
אלוהים גם קבע שגבר ואישה יחיו יחד, אז מה אתה אומר שניפגש מחר בערב

ליד הגיי-קלאב הקרוב ונרביץ בהומואים האלה קצת תורה?

וברצינות, זה רק אני, או שבזמן האחרון כל שרשור באופטופיק הופך למלחמה?

מה נהיה עם הקארזפורום לאחרונה? :roll:

נכון אבל הומואים ולסביות הם חלק מהמין השולט ולכן הם יכולים להתנגד ולהלחם בגלל זה אנחנו לא אוכלים אותם.

פורסם
נכון אבל הומואים ולסביות הם חלק מהמין השולט ולכן הם יכולים להתנגד ולהלחם בגלל זה אנחנו לא אוכלים אותם.

כתבתה פה, פתח לצרות גדולות - אפילו בצחוק :idea:

זאת אומרת כי לחלשים, נכים ילדים.אין זכויות, ואפשר לרמוס אותם בדרך, כי אין להם כוח .

אז מותר, לחתוך בכביש, אדם הנוסע עם רכב ישן - שלי חדש, יש לי כסף, אני יותר מוצלח - אני יותר חזק .

לחתוך אשה בכביש - היא אשה, מה היא כבר תעשה לי. תצעק.

יש גם מושג הנקרא "תרבות" ולכן, אנו גוברים על "היצר" ומתחשבים באחרים .

חג שמח - אייל

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ככה אלוהים קבע

אז מה לגבי אמות מידה מוסריות בשביל מי שלא מאמין באלוהים ?

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...