Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם יכולים לחסוך את הויכוחים בנושא אישור החשפנית ע"י בן/בת הזוג היות והנושא כבר אושר בוועדה המתאימה (קרי: הכלה לעתיד אישרה עקרונית השתתפות חשפנית).

.

פיקה צביק

אני הייתי שוקלת בזהירות את ההסכמה העקרונית, במיוחד עם המיועדת ממוצא פולני, גם אם לא, על פי התאוריה שלי לא משנה מאיפה אתה בא המקור הוא פולני

אירית

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רגע, זה בכלל בעיה שלי אם הכלה מאשרת או לא מאשרת? במקסימום החתונה מבוטלת ואני חוסך שתי מתנות + חליפה במתנה :lol:

הכלה לא אשכנזייה. איך קוראים לעדה הזאת שהיתה שכנה של המרוקאים? תוניסאים? אלג'ירים? משהו כזה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
רגע, זה בכלל בעיה שלי אם הכלה מאשרת או לא מאשרת? במקסימום החתונה מבוטלת ואני חוסך שתי מתנות + חליפה במתנה :lol:

הכלה לא אשכנזייה. איך קוראים לעדה הזאת שהיתה שכנה של המרוקאים? תוניסאים? אלג'ירים? משהו כזה.

דרום צרפתים

אירית

פורסם
כן, טריפוליטאית.

טריפוליטאים זה שם פוליטיקלי קורקט ללובים? כדי שלא יקשרו אותם עם שוכן האוהלים ההזוי העונה לשם קדאפי?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

כשאצלנו התחתן החבר הראשון (והיחידי בנתיים) ארגנו לו יום שלם.

פתחנו את הבוקר בעל האש באחד מהחופים המבודדים של הרצליה עם כל כל החברה (משהו כמו 35-40 איש)

בצהרים נסענו לספא לא רחוק עם רק החברה הקרובים (10 אנשים)

חזרנו לדירת הרווקות שם שתינו וצחקנו ועם כניסת החשכה פנינו לכיוון הפוסיקט שם התעללנו בחתן :)

יום בלתי נשכח

Y'all pop the trunk, I pop the hood - Ferrari

;)

פורסם

נשבע לכם בחיים לא הבנתי את הקטע של החשפנית לאנשים בגיל 20+.

ראבק מה לעזאזל זה נותן , שהגברת באה עושה לי כאב ביצים והולכת?

מה זה נרות חנוכה ? רק לראות וקצת לגעת אבל אסור לגשת לתכלס ?

ראינו מספיק בחורות בחוטיני בחיים (ולא זה שהיא נמרחת עלי אחרי שהיא נמרחה על חצי מהחבר'ה לא עושה לי את זה) .

המסיבת רווקים האחרונה שעשינו 4 חברים + חתן, כולנו היינו יחד בצבא( חברים קרובים ) , ואני ועוד אחד גם טיילנו עם החתן בחו"ל.

דוריס קצבים , שולחן מפוצץ בשר בירות וצ'ייסרים (יצאנו משם כבר הפוכים), משם לפאב בת"א מלא בירות ושוטים , עד שלא נשאר לאיש מאיתנו מקום בכבד ובקיבה .

תאמינו לי הוא לא ישכח את הלילה הזה .

מחזק את נושא החברים הקרובים , זה לילה של חצי פרידה , אין אחד שלא מתרחק מהחבר'ה אחרי החתונה , אסור שיהיו שם נספחים שהם לא חברים קרובים.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

חבר'ה, זה שרשור מוקפץ מיוני. נראה לי שהבחור כבר מחותן מזמן.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבחור התחתן לפני חודש.

בסופו של דבר הארגון עבר ממני לחבר אחר, שהתעקש על מסיבת רווקים גדולה (היו 22 איש כמדומני). ישבנו באחד החצרות, היה הרבה אוכל, עוד יותר מזה אלכוהול, הקרנה של גבעת חלפון, טורניק פרו-אבולושיין וכמעט הגיעה חשפנית לביקור בית זריז אבל החתן הכריז על וטו. לא יודע מי היה זה שהחליט להקשיב לחתן ולא לכלה, אני הייתי די שיכור באותו הערב, אבל לא זכורה לי חשפנית באותו הערב.

בדיעבד, וזה לקח למסיבות הרווקים הבאות (מקווה שיהיו רחוקות) - כמה שפחות אנשים, כמה שיותר אקשן.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• תוכן חדש...